نماینده تهران: با تصویب کلیات لایحه«امنیت_زنان» در هر دو جناح اصلاحطلب و اصولگرا مخالفتهایی صورت گرفت وقتی درباره مسائل زنان صحبت میکنیم میگویند نکند شما طلاق گرفتهاید؟ متاسفانه در کشور ما هر صحبتی در دفاع از حقوق زنان میشود، فمینیست محسوب میشود
طیبه سیاوشی در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر لزوم بررسی و تصویب کلیات لایحه "پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار" فارغ از جناح بندی سیاسی ، اظهار کرد: بحث زنان به ویژه بحث اعمال خشونت علیه زنان باید خارج از چارچوب اصلاح طلب و اصولگرا و خارج از چارچوب مسائل جناحی مد نظر قرار گیرد چراکه این امر به بحث بنیان خانواده و مبحث مهم امنیت در جامعه و امنیت در خانواده باز میگردد.
تقویت نقش بهزیستی و در عین حال کمرنگ بودن نقش اورژانس اجتماعی سیاوشی در بخش دیگر سخنان خود به بیان نقاط قوت و ضعف لایحه مذکور پرداخت و توضیح داد: یکی از نقاط قوت این لایحه آن است که ساختارها و مکانیزمهای حمایتی نظیر بهزیستی در این لایحه تقویت شدهاند.
نماینده مردم تهران در مجلس دهم جرم انگاری برخی از آداب و رسومی که به زنان ظلم روا میدارد را از جمله دیگر نقاط مثبت لایحه یاد شده عنوان کرد و ادامه داد: در این لایحه به حمایت از زنان در برابر رسوم آسیبزا نظیر «خون بس» و حتی «ازدواج اجباری» هم اشاره شده است البته درباره ازدواج اجباری یک تبصرهای دارد و ذکر شده است که «موارد مشمول مقررات قانونی ناظر به حقوق خانواده و احوال شخصیه که با رعایت ماده قانون مدنی انجام می شود از شمول این ماده خارج است» و این تبصره مساله...
تا پیش از این زن خشونت دیده در خیابان و پشت در منزل میماند و شوهر در خانه این فعال حوزه زنان درباره جرم انگاری اخراج زن از خانه و از سوی شوهر نیز بیان کرد: از سوی دیگر بحث اخراج زن از منزل توسط شوهر هم در این لایحه جرم انگاری شده است که نقطه مثبتی محسوب میشود. تا پیش از این زن خشونت دیده در خیابان میماند. در واقع این زنان بودند که تا پیش از این پشت در خانه قرار میگرفتند و کسی که خشونت را اعمال کرده بود در خانه میماند. این نقطه قوت لایحه است.
جایگزینی وزارت کشور با وزارت دادگستری به عنوان دستگاه ناظر سیاوشی همچنین به لزوم وجود کارگروهی برای نظارت بر اجرای مواد درج شده در لایحه نیز اشاره کرد و گفت: در ماده ۲۰ و ۲۴ لایحه دائما به وزارت کشور به عنوان دستگاه ناظر اشاره کردهاند اما در لایحه قبلی یک کارگروه وجود داشت که در راس آن وزارت دادگستری بود. مقام دوم آن کارگروه نیز معاونت زنان بود. این لایحه بیشتر ماهیت قضایی دارد و امنیت انتظامی صرفا مد نظر نیست بلکه امنیت قضایی زنان مد نظر است.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
پیام نرگس محمدی: اجازه ندهید حکومت با اعمال حجاب اجباری اقتدار پوشالیاش را نمایش دهدنرگس محمدی، فعال مدنی، در پیامی از زندان اوین حجاب اجباری را «تعرض به زنان و جامعه» دانست و از آنان خواست نگذارند حکومت با اعمال حجاب «اقتدار پوشالیاش را نمایش دهد».
ادامه مطلب »
چالشها بر سر «گهوارههای زندگی» در ایتالیا؛ مادرانی که میتوانند نوزاد خود را در صندوق رها کننددر ایتالیا زنان میتوانند نوزاد خود را پس از تولد در صندوقهای مشخصی که برای کودکان تازه به دنیا آمده تعبیه شده است، رها کنند.
ادامه مطلب »
کارشناسان سازمان ملل: اجرای سرکوبگرانه قوانین حجاب در ایران نماد آزار جنسیتی استکارشناسان سازمان ملل متحد با انتشار بیانیهای هشدار دادند اقدامات سرکوبگرانه و ظالمانهای که به منظور تحمیل حجاب اجباری علیه زنان در ایران اعمال میشود،
ادامه مطلب »
مرگ ۱۶۵ تن از ساکنان یک دهکده در حمله ارتش میانماررسانههای جهانی گزارش دادهاند که نظامیان حاکم بر میانمار (برمه پیشین) در یکی از «هولناکترین» حملات هوایی به یک دهکده، ۱۶۵ تن شامل کودکان و زنان را کشتند.
ادامه مطلب »
مخالفت تاج با حضور زنان در استادیوم!افشاگری از یک وعده پوشالی دیگر از سوی فدراسیون؛ مخالفت تاج با حضور زنان در استادیوم!
ادامه مطلب »
ورود زنان به ورزشگاهها؛ وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال میگویند دولت موافق استحمید سجادی و مهدی تاج میگویند با موافقت ابراهیم رئيسی زمینه حضور زنان در بازیهای مختلف فوتبال در کشور فراهم میشود.
ادامه مطلب »