در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری یک نام نیز بسیار شنیده و تکرار میشد؛ محمدمهدی میرباقری که از او با عنوان پدر معنوی جبهه پایداری نام برده میشود.
در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری یک نام در کنار نامزدها نیز بسیار شنیده و تکرار شد و همچنان درباره افکار و اندیشههای او نوشته میشود؛ محمدمهدی میرباقری.
نتیجه انتخابات و افزایش حدود ده درصدی مشارکت در انتخابات در مرحله دوم نشان داد که سیاست ترساندن از «هولناکترین گزینه» یا انتخاب بین بد و بدتر بازهم جواب میدهد و کتمان نمیتوان کرد که ستاد و تیم رسانهای آقای پزشکیان نهایت استفاده را از چنین فضای تبلیغاتی را بردند.
او پس از گذران مقطع دبیرستان، در سال ۱۳۵۴ وارد حوزه علمیه شد. از سال ۱۳۶۰ درس خارج فقه را نزد موسی شبیری زنجانی و دروس خارج اصول را نزد کاظم حائری و حسین وحیدخراسانی فرا گرفت. از استادان دیگر او میتوان به میرزا جواد تبریزی، محمد تقی بهجت، حسن حسنزاده آملی و عبدالله جوادی آملی اشاره کرد. گفته شده او در دوران نوجوانی در حکومت پهلوی فعالیت سیاسی میکرد و در دوران جوانی نیز در جنگ ایران و عراق شرکت کرده اما مشخص نیست چه سالی، در کدام منطقه و به چه مدت در جنگ حضور داشته است.
او از طرفداران ایده «خالصسازی» است و در سال ۱۳۸۹ گفته بود «با پالایش، تهذیب و شدت خلوصی که در درون انقلاب اسلامی به وجود میآید، از ناخالصیهای درون انقلاب اسلامی کاسته شده و از این رو، سبکبالتر و شکوفاتر از گذشته، به پیش خواهد رفت و سرانجام به نهادینه شدن ساختار نظام ولایت اجتماعی خواهد انجامید».
او گفته بود «ساده لوحی و سطحی نگری است که بگوییم: ما هم طرفدار صلحیم، باید فتنه را جمع کنید تا صلح واقع بشود... باید از یک جنگ طولانی عبور کنیم و اصلاً جای کوتاه آمدن نیست...». او گفته بود «در این جنگ فرهنگی اینها در اردوگاه دشمناند... اینها اسلام آمریکایی است. از دل این عرفان، حکومت در نمی آید...عرفان امام عرفانی است که از دلش حکومت در می آید، جنگ در میآید».
او براین باور است که انقلاب اسلامی ایران در جهان، خودآگاهی ایجاد کرده و رقیب شرق و غرب است و زمینه ساز فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی شد و تمدن غرب نیز در آستانه فروپاشی است و پیشبینی کرده که تا ۱۰ سال دیگر نظام موجود دولت و ملت دچار فروپاشی خواهد شد. کسانی مانند حبیب رمضانخانی، فعال رسانه معتقدند که صدا و سیما نقش مهمی در پروبال دادن به اندیشهها و افکار آقای میرباقری دارد.
شهابالدین حائری شیرازی، پژوهشگر دینی و فعالان رسانه در چند یادداشت به «نقد آراء دایی جان بزرگ، سید منیرالدین و جانشینش مهدی میرباقری» پرداخته است. مرضیه حاجیهاشمی،جامعه شناس در یادداشتی در کانال تلگرامش با عنوان «تئوریهای ماورایی در ورای خواست مردم» نوشته است «جریان معروف به "آکادمی" مبدع فلسفه جدیدی به نام "فلسفه نظام ولایت" است که حلقه پیوند اعتقادات و عمل اجتماعی و عینیات جامعه است».
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
توصیف سردار مسگریان از عملکرد قرارگاه رمضانفرمانده قرارگاه رمضان گفت: قرارگاه رمضان یکی از مولدهای سپاه است که سال ۱۳۶۳ با عنایت و نگاه راهبردی مقام معظم رهبری و دستور فرماندهی کل سپاه تأسیس شد.
ادامه مطلب »
در واقعه اخیر شخص رهبری کشور را اداره کرد/ پس از جلسه با رهبری، دید دیگری پیدا کردم و مدیر دیگری شدمسرپرست ریاست جمهوری گفت: بعد از خروج از جلسه با رهبری، دید دیگری پیدا کردم و مدیر دیگری شدم تا دستاوردهای رئیسجمهور شهید فراموش نشود.
ادامه مطلب »
مخبر: پس از جلسه با رهبری، دید دیگری پیدا کردم و مدیر دیگری شدمسرپرست ریاست جمهوری گفت: بعد از خروج از جلسه با رهبری، دید دیگری پیدا کردم و مدیر دیگری شدم تا دستاوردهای رئیسجمهور شهید فراموش نشود.
ادامه مطلب »
۸۴ نماینده از ۱۲ ملیت؛ «میهنپرستان راست افراطی» برای تصاحب مناسب کلیدی اروپا بپا میخیزندجردن باردلا که تا پیش از این به عنوان یکی از گزینههای پست نخستوزیری در فرانسه مطرح بود، حالا قرار است سومین جناح بزرگ سیاسی در پارلمان اروپا را رهبری کند.
ادامه مطلب »
رشد مشارکت به سود پزشکیان است یا جلیلی؟تهران- ایرنا- در روزهایی که نگاه بسیاری به مساله مشارکت سیاسی صاحبان حق رای در انتخابات دوخته شده، این پرسش مطرح است که رشد مشارکت به سود کیست؟
ادامه مطلب »
آیت الله میرباقری جانشین مصباح یزدی کیست؟تعطیلات نوروز امسال (۱۴۰۳) با ماه مبارک رمضان مقارن بود و در روزهای پایانی مردم تهران در سطح شهر تابلوهایی با مضامین ساده و همهپسند مذهبی میدیدند که ذیل عنوان «تهران؛ شهر نور» در معرض دیدِ شهروندان قرار گرفته بود.
ادامه مطلب »