رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در دفاع از اصلاحات صورت گرفته در لایحه عفاف و حجاب گفت: مجلس در دومین رویکرد اصلاحی خود آمد نسبت به حذف گشتارشاد و جایگزینی آن با جریمههای نقدی اقدام کرد، برای اینکه این تصاویر نامطلوبی که از درگیریها ایجاد میشد را در عرصه عمومی از بین ببرد.
«عملکرد اقتصادی دولت» یکی از علل کاهش مشارکت مردم در انتخابات بودتوقیف محموله کشتی آمریکایی در پی شکایت بیماران پروانه ای علیه آمریکابابک نگاهداری در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره بررسی لایحه عفاف و حجاب در مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه عفاف و حجاب که از دولت به مجلس آمد، ۳ رویکرد اصلاحی نسبت این لایحه در مجلس دنبال شد، یعنی تغییراتی که داده شد را در این ۳ مورد میشود خلاصه کرد؛ نخست آنکه لایحهای که از دولت آمده بود، بیشتر ماهیت قضایی داشت درحالی که ماهیت امر حجاب و عفاف فرهنگی و...
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در دومین رویکرد اصلاحی با توجه به بحثهایی که نسبت به گشت ارشاد وجود داشت و درگیریهایی که در عرصه عمومی جامعه رخ میداد، تصاویر و فیلمهایی که منتشر میشد و مورد سواستفاده دشمنان انقلاب و ایران قرار میگرفت، مجلس آمد نسبت به حذف گشتارشاد و جایگزینی آن با جریمههای نقدی اقدام کرد، برای اینکه این تصاویر نامطلوبی که از درگیریها ایجاد میشد را در عرصه عمومی از بین ببرد و این دومین رویکرد اصلاحی بود که انجام داد.
وی افزود: سومین رویکرد اصلاحی که در این قانون دیده شد، برای این بود که اقشار ویژه مانند فرزند مسئولین اگر بدحجابی و بیحجابی داشته باشند، باید جریمههای سنگینتری دیده شود یا برای سلبریتیهایی که از نظر اجتماعی و فرهنگی روی قشر بزرگی از مردم تاثیرگذار هستند، نسبت به اینها باید جریمههای سنگینتری دیده شود.
نگاهداری خاطرنشان کرد: این ۳ رویکرد اصلاحی مهمی بود که مجلس انجام داد این لایحه به شورای نگهبان رفت، شورای نگهبان ایراداتی گرفت، بالاخره کمیسیون قضایی محوریت رسیدگی به لایحه را داشت و مرکز پژوهشها هم به عنوان بازوی کارشناسی کمک کرد و در نهایت این رفت و برگشت بین کمیسیون قضایی با شورای نگهبان در حال انجام است تا ایرادات شورای نگهبان مرتفع شود و ببینیم چه می شود.
وی در خصوص کمک به ارائه گزارش کارشناسی شده از سوی مرکز پژوهشها به مجلس شورای اسلامی در خصوص لایحه عفاف و حجاب گفت: طبق وظیفه قانونی ما هر طرح و لایحهای که از مجلس بیاید، مرکز پژوهشها وظیفه قانونی دارد که نسبت به تهیه و ارائه گزارش کارشناسی اقدام کند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
مجلس جریمه نقدی را برای از بین بردن تصاویر نامطلوب درگیریها جایگزین گشت ارشاد کردرئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در دفاع از اصلاحات صورت گرفته در لایحه عفاف و حجاب گفت: مجلس در دومین رویکرد اصلاحی خود آمد نسبت به حذف گشتارشاد و جایگزینی آن با جریمههای نقدی اقدام کرد، برای اینکه این تصاویر نامطلوبی که از درگیریها ایجاد میشد را در عرصه عمومی از بین ببرد.
ادامه مطلب »
«بندر بایدن» در غزه، توطئهای برای کوچاندن فلسطینیهااعلام تصمیم آمریکا برای ایجاد بندری در سواحل غزه نگرانیها نسبت به سوء استفاده از تراژدی ساکنان نوار غزه برای پیش بردن طرح کوچاندن اجباری فلسطینیها از سرزمینشان را افزایش داده است.
ادامه مطلب »
قدرت ایران غیرقابل انکار است / اقتصاد تنها نقطه ضعف ماستجانشین فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی هدف دشمنان کشور را از بین بردن یکپارچگی ملت دانست.
ادامه مطلب »
بانک جهانی ۳۰۰ میلیون دلار «خارج از دسترس طالبان» به افغانستان اختصاص دادبانک جهانی برای اولین بار پس از به تسلط طالبان اعلام کرد که در یک «رویکرد تعدیل شده» حدود ۳۰۰ میلیون دلار را از طریق آژانسهای سازمان ملل برای افغانستان کمک میکند.
ادامه مطلب »
مردم برای کشت سبزه از بذور جایگزین گندم و حبوبات استفاده کنندمدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی تاکید کرد: مردم برای کشت سبزه از بذور جایگزین گندم و حبوبات استفاده کنند.
ادامه مطلب »
پنج راه برای کاهش استرس در بدنبا بهره گیری از توانایی ذاتی بدن برای آرام کردن خود، میتوانید علائم استرس را پیش از بروز آن از بین ببرید.
ادامه مطلب »