دولت بایدن مشغول بررسی تحریم تعدادی از شرکتهای نیمه رسانای مرتبط با شرکت هواوی است.
به گزارش ایسنا، چنین اقدامی، کارزار آمریکا برای محدود کردن برنامه های هوش مصنوعی و نیمه رسانای پکن را تشدید میکند. این امر فشار بر هواوی را افزایش می دهد که با وجود تحریم های موجود، پیشرفت هایی داشته و موفق شده است یک پردازنده گوشی هوشمند در سال گذشته تولید کند که از نظر بسیاری از مقامات در واشنگتن، فراتر از توانمندی های این شرکت بوده است.
علاوه بر شرکتهایی که تراشهها را تولید میکنند، مقامات آمریکایی ممکن است شرکت «شنزن پنگجین های تِک» و همچنین «سیکاریر» را هم تحریم کنند. این نگرانی وجود دارد که این دو شرکت تولیدکننده تجهیزات تولید نیمه رسانا، به هواوی برای به دست آوردن تجهیزات ممنوعه، کمک میکنند. افراد مطلع به بلومبرگ گفتند: مشخص نیست وزارت بازرگانی آمریکا که به اصطلاح فهرست نهادها را مدیریت میکند، شواهد دیگری مبنی بر ارتباط این شرکتها با هواوی دارد یا خیر. آمریکا این اختیار را دارد تا شرکتهایی را که ممکن است در آینده به امنیت ملی آسیبی برسانند، تحریم کند و مقامات لزوما نیازی به اثبات فعالیت های مضر یا غیر قانونی گذشته ندارند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
احتمال ممنوعیت «تیکتاک» در آمریکا با رأی اکثریت مجلس نمایندگان قوت گرفتمجلس نمایندگان آمریکا طرحی را تصویب کرد که براساس آن اگر صاحبان چینی «تیکتاک» آن را نفروشند، به ممنوعیت کامل این شبکه اجتماعی در آمریکا منجر خواهد شد.
ادامه مطلب »
تحریمهای آمریکا علیه «۳ شبکه تأمینکننده تجهیزات موشکی، دفاعی و هستهای» برای ایرانوزارت خزانهداری آمریکا با طرح برخی ادعاها، از اعمال تحریم علیه «سه شبکه تأمینکننده تجهیزات موشکی، دفاعی و هستهای» برای ایران خبر داد.
ادامه مطلب »
سه شبکه تامینکننده تجهیزات موشکی و هستهای ایران تحریم شدندوزارت خزانهداری ایالات متحده آمریکا روز چهارشنبه اول فروردین اعلام کرد که سه شبکه تامینکننده تجهیزات موشکی، دفاعی و هستهای جمهوری اسلامی در روسیه، ترکیه، عمان و آلمان را تحریم کرده است.
ادامه مطلب »
دولت رئیسی در حوزه تنش زدایی با آمریکا شکست خورد، فرصت احیای برجام را هم از دست دادبه گزارش شبکه شرق، اخیرا ایران و امریکا مذاکرات محرمانهای را در عمان کلید زده اند، گفتگوهایی که گفته میشود بر سر تنشهای منطقهای و برنامه هستهای بوده است.
ادامه مطلب »
آمریکا سه شبکه تدارکاتی را بهدلیل همکاری با برنامه موشکی جمهوری اسلامی تحریم کرددفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری ایالات متحده (OFAC)، روز چهارشنبه اول فروردین ۱۴۰۳،سه شبکه تدارکاتی مستقر در ایران، ترکیه، عمان و آلمان را که از برنامههای موشکی بالستیک، هستهای و دفاعی جمهوری اسلامی حمایت کرده اند، در فهرست تحریمهای خود قرار داد.
ادامه مطلب »
آمریکا چند شبکه تدارکاتی سپاه پاسداران و «تسا» را تحریم کرددفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا (اوفک) اعلام کرد که سه شبکه تدارکاتی مستقر در چهار کشور ایران، ترکیه، عمان، و آلمان را که از برنامههای موشکهای بالستیک، هستهای، و دفاعی جمهوری اسلامی ایران حمایت کردهاند، هدف تحریم قرار داد.
ادامه مطلب »