از اواخر دهه شصت تاکنون خوانندگان بسیاری پا به عرصه موسیقی پاپ گذاشته و با تولید آلبوم یا برگزاری کنسرت به مخاطبان معرفی شدند اما از میان آنها تنها برخی رکورددار هستند که تعدادشان بسیار معدود است. باید یادآور شد که طی این سالها برگزاری کنسرت به ملاک تشخیص خوانندگان موفق تبدیل شده و مقوله «sold out» یا فروش زودهنگام بلیتها مبنا و شاخص این تشخص شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، دهه هفتاد را میتوان به نوعی مقطع آزمون و خطای موسیقی پاپ به حساب آورد. در آن سالها افرادی چون عباس بهادری، بیژن خاوری، مهرداد کاظمی و برخی دیگر، جزو خوانندگان موسیقی پاپ محسوب میشدند و پس از آنها بود که خوانندگانی چون یاور اقتداری، داریوش خواجهنوری، علیرضا عصار، خشایار اعتمادی، حمید غلامعلی، حسین زمان و دیگر همنسلان آنها پا به عرصه فعالیتهای حرفهای گذاشتند و به تولید آلبوم پرداختند.
گروه موسیقی «آرین» که نخستین گروه موسیقی پاپ ایرانی به حساب میآید، یکی دیگر از رکوردداران برگزاری کنسرت در ایران است. این گروه متشکل از علی پهلوان ، پیام صالحی ، سیامک خواهانی ، محمدرضا گلزار ، احمد قمصری ، برزویه بدیهی ، شراره فرنژاد ، ساناز کاشمری ، و سحر کاشمری ، فعالیت خود را از سال 1387 با انتشار آلبوم «گل آفتابگردون» آغاز کرد.
موفقیت زودهنگام خواجهامیری که بخشی از آن به اعتبار پدرش حسین خواجهامیری به دست آمده بود، باعث شد نخستین کنسرتش با استقبال مواجه شود. احسان خواجهامیری اولین کنسرتش را سال 1384 در کیش برگزار کرد و پس از آن در شهرهای مختلف روی صحنه رفت. احسان خواجهامیری در سال 1386 طی هفت سانس در تالار وزارت کشور روی صحنه رفت؛ اتفاقی که تا پیش از آن رخ نداده بود.
محسن یگانه که یکی از رکورداران دهه هشتاد بود در اردیبهشت ماه سال 1396 به مدت 4 شب متوالی، طی 8 سانس روی صحنه رفت و اتفاقی را رقم زد که برای کمتر خوانندهای رخ داده بود. محسن یگانه در همان سال موفقیت خود را تکرار کرد. او در پاییز سال 1396 کنسرتی در سالن بزرگ «مایکروسافت» آمریکا برگزار کرد و موفق شد 7100 نفر را به سالن بکشاند. این موفقیت از علاقه ایرانیان خارجنشین به موسیقی پاپ خبر میداد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
اختلاف ریاست جمهوری و وزارت خارجه افغانستان در واکنش به سفر هیات طالبان به پاکستانارگ ریاست جمهوری افغانستان با رد اظهارات سخنگوی وزارت خارجه افغانستان درباره صلح، سخنان او را یک ابراز نظر شخص دانسته است. صدیق صدیقی گفته که نظر سخنگوی وزارت خارجه درباره دیدار طالبان از پاکستان منعکس کننده نظر دولت افغانستان نیست. سخنگوی وزارت گفته او به نمایندگی از وزارت خارجه صحبت میکند.
ادامه مطلب »
ادعای مایکروسافت: حمله هکرهای مرتبط با ایران به کارزار انتخاباتی دونالد ترامپبه گفتۀ مایکروسافت، فعالیتهای سایبریِ «قابل توجه» این گروه، علاوه بر ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ، مقامات فعلی و پیشین دولت آمریکا، خبرنگارانی که سیاستهای جهانی را پوشش میدهند و ایرانیان برجستهای که خارج از این کشور زندگی میکنند را نیز هدف گرفته بوده است.
ادامه مطلب »
طغیان رودخانه مسیر فنوج به اسپکه سیستان و بلوچستان را بستزاهدان- ایرنا- مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: مسیر فنوج به اسپکه در جنوب این استان دیشب براثر طغیان رودخانههای محلی بسته شد.
ادامه مطلب »
پمپئو خواستار لغو مجوز پروازهای ماهانایر به ایتالیا شد | DW | 03.10.2019وزیر خارجه ایالات متحده از ایتالیا خواست مجوز پرواز هواپیماهای شرکت ماهانایر به این کشور را تمدید نکند. آمریکا ماهانایر را به همکاری با سپاه پاسداران و ارسال تجهیزات نظامی به سوریه متهم و تحریم کرده است.
ادامه مطلب »