سازمان ملل متحد تأمین آب آشامیدنی پاکیزه برای تمام ساکنان کره زمین را یکی از اهداف انسانی خود تعریف کرده است. میلیونها نفر از ساکنان زمین به آب آشامیدنی دسترسی ندارند. صنایع مختلفی از آب پول درمیآورند.
دسترسی به آب آشامیدنی یکی از اهداف ۱۷ گانه برای توسعه پایدار است که سازمان ملل متحد سال ۲۰۱۵ میلادی برای کشورهای عضو تعیین کرد. دسترسی به مجموعه این"اهداف توسعه پایدار" برنامهای است که سازمان ملل امیدوار است تا سال ۲۰۳۰ میلادی عملی شود.
گزارشی که ماه مارس سال ۲۰۲۰ به مناسبت"روز جهانی آب" توسط سازمان ملل ارائه شد، دربرگیرنده اطلاعات تکان دهندهای است. براساس این آمار در حال حاضر دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون نفر از ساکنان کرهزمین به آب آشامیدنی پاکیزه دسترسی مداوم ندارند. ۷۸۵ میلیون نفر حتی نمیتوانند منبع اصلی آب آشامیدنی خود را تأمین کنند.
در کشورهایی مانند آلمان بزرگترین مصرف کنندگان آب صنایع تأمین کننده انرژی هستند که تقریباً نیمی از منابع آب آلمان را مصرف می کنند. نیمه دیگر به نسبت تقریباً مساوی در بخش صنعت و معدن، و آبرسانی عمومی به خانوارهای شخصی و مشاغل کوچک تقسیم میشود.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
شمار مبتلایان به کرونا در جهان از مرز 22 میلیون نفر فراتر رفت
ادامه مطلب »
شمار مبتلایان به کرونا در روسیه از مرز 932 هزار نفر گذشت
ادامه مطلب »
یافتههای «اطمینانبخش» از نرخ کم ابتلا به ویروس کرونا در هواپیمادر ماه مارس گذشته پیش از آنکه زدن ماسک به اتفاقی عادی بدل شود، ۲۴ گردشگر آلمانی شامل افرادی مبتلا به ویروس کرونا با یک پرواز در حال بازگشت از اسرائیل بودند. پژوهشگران در کمال شگفتی دریافتهاند که از ۱۰۲ فرد حاضر در هواپیما تنها ۲ نفر در جریان این پرواز به کرونا مبتلا شدند. توضیح علمی این اتفاق چیست؟
ادامه مطلب »