در گفتوگو با ایلنا مطرح شد؛ سریلانکا ۲۶ درصد چای کشور را تامین میکند/ سهم ۳۰ درصدی چایکاران ایرانی از مصرف داخلی
صادق حسنی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در پاسخ به این پرسش که در خبرها آمده است سریلانکا در ازای پول نفت به ایران چای میدهد آیا این کشور میتواند نیاز ما را در این زمینه تامین کند؟ گفت: کشورهای هند، سریلانکا و امارات متحده عربی، حدود 90 درصد از چای مورد نیاز کشور را تامین میکنند. باید به این نکته اشاره کنم که امارات متحده عربی یک باغ چای ندارد اما جز اصلیترین تامینکنندگان چای در کشور است.
وی کیفیت چای تولید شده در سریلانکا را متفاوت عنوان کرد و افزود: این کشور جزو 5 کشور برتر تولیدکننده چای در دنیا است و چای با درجههای مختلف از این کشور وارد ایران میشود. مدیر اجرایی سندیکای چای با اشاره به 10 کشور واردکننده چای، تصریح کرد: چایکاران ایرانی در مجموع 25 تا 30 درصد چای مصرفی کشور را تامین میکند. حجم قابل توجهی از چای ایرانی صادر میشود که اگر روند صادرات متوقف شود باز هم برای تامین 70 درصد از نیاز کشور نیازمند واردات چای از کشورهای هند، سریلانکا، امارات متحده عربی، کنیا، ترکیه، چین، ویتنام، عراق، آلمان، افغانستان هستیم.
وی در ادامه پیرامون میزان واردات چای از هند و سریلانکا، گفت: در سال جاری حدود 18928 تن چای از هند به مبلغ 89.65 میلیون دلار وارد کردیم این میزان واردات 42 درصد از نیاز داخلی را تامین میکند. همچنین از سریلانکا 11598 تن به مبلغ 67.86 میلیون دلار وارد کردیم. این کشور 26 درصد از نیاز بازار داخلی ما را تامین میکند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
سریلانکا جای پول نفت، به ایران چای میدهدسریلانکا جای پول نفت، به ایران چای میدهد رییس سازمان توسعه تجارت: *۲۵۰ میلیون دلار پولِ ایران، از ۹ سال پیش در سریلانکا بلوکه شده بود *در مذاکرات اخیر به راه حلی مکتوب رسیدیم تا این پول در قالب کالاهایی مانند چای به ایران بازگردد
ادامه مطلب »
سریلانکا به جای ۲۵۱ میلیون دلار پول نفت ایران چای میدهد | DW | 22.12.2021سریلانکا قرارداد ۲۵۱ میلیون دلاری 'نفت در برابر چای' را با ایران امضا کرد. طبق این قرارداد سریلانکا بدهی نفتی خود را با چای تسویه میکند. ایران برای حل مشکلت تبادلات بانکی با خارج تهاتر نفت با کالا را در پیش گرفته است.
ادامه مطلب »
سریلانکا به جای طلب نفتی به ایران چای میدهد
ادامه مطلب »
فراهم شدن مقدمات آزادسازی طلب معوق ایران در سریلانکا؛ چای در برابر نفتوزارت زراعت سریلانکا با انتشار بیانیهای اعلام کرد که این مبادله پایاپای با ایران «هیچیک از تحریمهای سازمان ملل یا ایالات متحده را نقض نمیکند، زیرا چای به دلایل بشردوستانه به عنوان یک ماده غذایی طبقهبندی شده است.»
ادامه مطلب »
فلسطین فراخوان منصور عباس برای به رسمیت شناختن یهودیت کشور اسرائیل را محکوم کردریاست دولت فلسطین، طی بیانیهای مخالفت و خشم شدید خود را از اظهارات منصور عباس، رئیس لیست یکپارچه عربی که طی آن از مردم فلسطین خواسته تا یهودی بودن کشور
ادامه مطلب »
حذف ارز 4200 تومانی شوک جدید به اقتصاد کشور است + صوتبا گذشت بیش از سه ماه از آغاز به کار دولت ابراهیم رئیسی، مذاکرات وین آغاز شده و کماکان در جریان است. به نظر میرسد کشورهای اروپایی در جریان همین مذاکرات از ایران فاصله گرفته و حتی تحریم حقوق بشری نیز علیه ایران در سازمان ملل تصویب شده است. این در حالی است که دولت ابراهیم رئیسی از بازه زمانی ایجادشده بین «آغاز به مذاکرات در دولت جدید و اتمام آن در دولت حسن روحانی» دفاع کرده و حتی علی باقری کنی مذاکرهکننده ارشد دولت ابراهیم رئیسی در مذاکرات هستهای میگوید خبرهای امیدوارکنندهای از مذاکرات دارد. شعار دولت کماکان همان است که بود: «اقتصاد را شرطی نمیکنیم.» دولت رئیسی در ارزیابی از عملکرد خود بر مساله واکسیناسیون عمومی و شرطی نکردن اقتصاد تمرکز دارد. با وجود این شعارها اما قیمت دلار طی چند هفته اخیر و در جریان مذاکرات رشد چشمگیری پیدا کرده است. حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی، در گفتوگو با اعتمادآنلاین در ارزیابی عملکرد دولت ابراهیم رئیسی گفت: پیش از استقرار دولت جدید، قرارداد خرید 100 میلیون واکسن با چین از سوی دولت روحانی نهایی و پول آن نیز پرداخت شده بود و در دولت جدید هم جناب رئیسی محبت کرده و به مخالفتها با واردات مسکن بیاعتنایی کردند. او ادامه داد: در نتیجه از ابتدای دولت جدید، واکسن وارد و بهموقع تزریق شد و ایران به همت دو دولت دوازدهم و سیزدهم در موقعیت خوبی از نظر واکسیناسیون قرار گرفت و آمار ابتلا و فوت بر اثر کرونا روند کاهشی پیدا کرد و امیدواریم با تزریق دز سوم یادآوری برای گروههای هدف، دولت بتواند شرایط کنترلشده فعلی را حفظ کند. چارچوب توافق برگشت به برجام در انتهای دولت روحانی نهایی شده بود دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران با اشاره به دو موضوع «واردات واکسن» و «مذاکرات هستهای» که عمده اقدامات آن در انتهای دولت حسن روحانی انجام شده بود گفت: مشابه مساله واردات واکسن، دولت گذشته زیرساخت «چارچوب توافق برگشت به برجام» را آماده و نهایی کرده بود و انتظار میرفت دولت در نخستین روزهای کاری خود کار دولت آقای روحانی را تکمیل کند. مرعشی با انتقاد از این تعلل گفت: انتظار میرفت آقای رئیسی سرمایهای را که آقای روحانی در این زمینه مهیا کرده بود بهموقع دریافت و با استفاده از آن برجام را احیا کند تا دستاوردهای اقتصادی دولت در جامعه نمایان شود . او اضافه
ادامه مطلب »