این گزارش بیش از ۱۰۰ فعال حقوق بشر را در بر میگیرد که جمهوری اسلامی آنها را در سال ۲۰۲۱ میلادی مورد آزارهای کلامی و فیزیکی، شکنجه، بازداشت غیرقانونی و یا احکام سنگین حبس قرار داده است، مدافعان حقوق بشری که برخی از آنها کماکان در زندان به سر میبرند.
محمود امیری مقدم، مدیر سازمان حقوق بشر ایران با اشاره به افزایش سرکوب مدافعان حقوق بشر در ایران به صدای آمریکا گفت، رشد جنبش دادخواهی در ایران و پیوستن تعداد بیشتری از مردم به این جنبش، از دلایل افزایش سرکوب مدافعان حقوق بشری توسط جمهوری اسلامی در سال ۲۰۲۱ میلادی نسبت به سال پیش از آن است.
در بخشی دیگری از این گزارش نیز با نام بردن از منوچهر بختیاری پدر پویا بختیاری، از کشته شدگان اعتراضات آبان ۹۸ آمده است، در طول سال ۲۰۲۱ میلادی جامعه ایران شاهد دادخواهی خانوادههای کشتهشدگان اعتراضات آبان ۹۸ و هواپیما مسافربری ۷۵۲ خطوط هوایی اوکراین بود؛ دادخواهانی که حکومت ایران تلاش کرد با تهدید و تطمیع آنها را به خاموشی وادارد، تلاشی که به گفته این نهاد حقوق بشری بیفایده بوده است.
زندان، شلاق، شکنجههای مستقیم جسمی و روحی، محرومیت از خدمات پزشکی و درمانی، نگهداری در سلولهای انفرادی، تبعید به زندانهای دور از محل اقامت، تهدید خانوادهها، اخراج از محل کار و تحمیل وثیقه یا جریمههای سنگین مالی از جمله مجازاتهای خشن و تحقیرآمیز است که به گفته این نهاد حقوق بشری مقامات جمهوری اسلامی برای فشار به زندانیان استفاده میکنند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
حبس، شکنجه و شلاق؛ سهم مدافعان حقوق بشر ایرانی
ادامه مطلب »
تصویب قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران در سازمان ملل | DW | 17.12.2021مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران را تصویب کرد. این قطعنامه که توسط کانادا ارائه شد به بازداشتهای خودسرانه، اعدام، شکنجه و بسیاری موارد نقض حقوق بشر در ایران پرداخته است.
ادامه مطلب »
قطعنامه حقوق بشری علیه ایران؛ چه کشورهایی در سازمان ملل به نفع ایران رای دادند؟واکنش قوه قضائیه به قعنامه سازمان ملل: «موضوع ممنوعیت اعدام، یک پدیده غربی است. آیا اگر مجازات اعدام در قوانین کشورهای غربی لغو شده، باید به تمامی کشورها تسری پیدا کند و یک استاندارد جهانشمول شود؟»
ادامه مطلب »
«علت» انقراض دایناسورها ممکن است باعث زوال بشر نیز بشودیک مطالعه جدید که عوامل انقراض دایناسورها در 66 میلیون سال پیش را بررسی میکند، نشان میدهد که این حادثه با تکرار احتمالی خود، میتواند عامل انقراض
ادامه مطلب »
آمریکا چند شرکت فناوری چینی را به خاطر نقض حقوق بشر تحریم کرد | DW | 17.12.2021آمریکا گروهی از شرکتهای بیوتکنولوژی و فناوری پیشرفته چینی را تحریم کرد. بخشی از تحریمها به دلیل نقض حقوق بشر و سرکوب اویغورها اعمال میشوند. از جمله اقدامات تنبیهی آمریکا ممنوعیت واردات کالا از استان سینکیانگ است.
ادامه مطلب »
کارگران در صفِ آخرِ مزد و حقوق/ برای معلمان خوشحالیم اما...تعارف نداریم کارگران «نتوانسته اند» صاحبان قدرت را مجاب کنند که از آنها حمایت شود؛ نمایندگان مجلس که پیگیر مسائل کارمندان از جمله تصویب رتبهبندی معلمان بوده اند، پیگیر معیشت فوق بحرانی کارگران نبودهاند و نیستند.
ادامه مطلب »