در پژوهشی با محوریت محققان ایرانی، راهکار درمانی جدیدی که امکان بازسازی طبیعی دندانها با استفاده از سلولهای بنیادی مشتق شده از پالپ دندان و نانوساختارهای اصلاح سطح شده را فراهم می سازد، ارائه شد که این دستاورد نویدبخش تحولی بزرگ در دندانپزشکی بازساختی است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاد دانشگاهی، روش درمانی جدیدی که حاصل همکاری محققان این مرکز و دانشگاههای معتبر داخلی و خارجی نظیر دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، انستیتو پاستور ایران، دانشگاه پزشکی ونژو چین، دانشگاه ساوینتای هند و دانشگاه ایستینیه ترکیه می باشد، روش درمانی نوآورانه ای برای ترمیم آسیبهای استخوانی و دندانی ارائه شده است.
اگرچه امروز هنوز با رشد مجدد دندان ها در دهان بیمار فاصله وجود دارد، ولی پیشرفتهای فراوان علوم سلولهای بنیادی و فناوریهای نانو در سالهای اخیر، رسیدن به این آینده را از آنچه فکر میکنید نزدیکتر ساخته است.
نتایج بررسی یادشده نشان دادند که داربست سلولی توسعهیافته، با شبیه سازی ساختار محیط دندانی امکان بازسازی سریع بافت دندانی را فراهم ساخته و تشکیل مجدد عروق و کاهش التهاب محیط پیرامونی نیز عملکرد چشمگیری داشته است. ویژگیهای یادشده، این فناوری را به راهحلی جامع و مقرون به صرفه، قابل تکرار و زیست سازگار برای ترمیم دندان در مقایسه با مواد زیستی مصنوعی کنونی تبدیل می کند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
شرکت لعابیران در جشنواره صنعتگران و صنایع پیشرو فارس برتر شدهمزمان با هفته پژوهش و فناوری “شرکت لعابیران” موفق به کسب رتبه برتر جشنواره صنعتگران و صنایع پیشرو در حمایت و کاربست پژوهش و فناوری شد.
ادامه مطلب »
دستیابی به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات راهسازی و سدسازییک شرکت دانشبنیان با حمایت ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، موفق به بومیسازی فناوری پیشرفته هدایت لیزری ماشین آلات راهسازی و سدسازی شد.
ادامه مطلب »
اهدای ۴۰۰۰ تخته پتو و ۳۲ گرم طلا از سوی کرمانیها به مردم لبنان و غزهدر قالب رزمایش ایران همدل ۴۰۰۰ تخته پتو به ارزش سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان توسط کمیته امداد بارگیری و برای کمک به مردم لبنان و غزه به تهران ارسال شد.
ادامه مطلب »
هوش مصنوعی چگونه بلایای طبیعی را پیشبینی میکند؟هوش مصنوعی به ابزاری قدرتمند در بهبود توانایی انسان در پیشبینی وقوع بلایای طبیعی تبدیل شده است که به کاهش تلفات انسانی و مادی و بهبود واکنش اضطراری کمک میکند.
ادامه مطلب »
اختصاص منابعی برای رفع تنش آبی و اطفای حریق جنگلهابا تصویب نمایندگان مجلس منابعی به سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برای رفع تنش آبی و اطفای حریق جنگلها اختصاص داده شد.
ادامه مطلب »
رونمایی از ۴ محصول فناورانه دانشگاه محقق اردبیلیرئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از رونمایی از ۴ محصول فناورانه این دانشگاه در بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار استان اردبیل خبر داد.
ادامه مطلب »