تهران-ایرنا- سفیر سابق ایران در جمهوری آذربایجان گفت: یادداشت اخیر پزشکیان راهبرد سیاست خارجی دولت چهاردهم محسوب میشود که عزتمندانه، واقعگرایانه، متوازن و راه حلمحور به حساب میآید.
سید عباس موسوی سفیر سابق ایران در جمهوری آذربایجان در گفتوگو با خبرنگار سیاست خارجی ایرنا در خصوص رویکرد و راهبرد کلی سیاست خارجی دولت چهاردهم که از سوی رئیس جمهور منتخب در مقاله ای منتشر شده است، اظهارداشت: همانگونه که پیش بینی میشد سیاست خارجی در کانون برنامههای آقای پزشکیان رئیس جمهور منتخب قرار گرفت و بیانیه اخیر وی و پیامش به جهان نشان داد دولت چهاردهم همزمان با سیاست و مشکلات داخلی توجه ویژهای به سیاست و روابط خارجی ایران خواهد داشت.
وی ادامه داد: این یک بیانیه عزتمندانه، واقعگرایانه، متوازن و راه حل محور است. به نظرم عصاره تحولات و تجربیات خارجی دولتهای مختلف بویژه در یک دهه اخیر در آن دیده شده و خطوط و راه کارهای اصلی در آن مشخص شده است.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
اولویتهای دولت چهاردهم؛ سیاست خارجی متوازن و دیپلماسی اقتصادییک کارشناس مسائل بینالملل گفت «ما باید با حفظ اقتدار ایران جهت رفع موضوع تحریمها و ناکارآمد کردن آن تلاش کنیم».
ادامه مطلب »
۴ اولویت اساسی سیاست خارجی دولت چهاردهمیک تحلیلگر مسائل بینالملل چهار اولویت اساسی سیاست خارجی دولت چهاردهم را تشریح کرد.
ادامه مطلب »
وجوه ایجابی و سلبی در اولویتهای سیاست خارجی دولت پزشکیان چیست؟کارشناس مسائل بینالملل با بیان اینکه احیای برجام، وجه ایجابی اولویتهای سیاست خارجی در دولت چهاردهم است، گفت: وجه سلبی این اولویتها جلوگیری از فعال شدن مکانیسم ماشه است.
ادامه مطلب »
آزادی انتخابات در ایران در این دوره به نمایش گذاشته شد/ بنای مجلس بر همکاری با دولت استرئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: مجلس قطعا بنایش بر همکاری با دولت است و این توصیه مقام معظم و سیاست منطقی است که مجلس دنبال میکند.
ادامه مطلب »
شاعران چه انتظاری از دولت چهاردهم دارند؟حمایت برای چاپ کتاب شعر، دغدغه و انتظار اصلی بیشتر شاعران از دولت چهاردهم است.
ادامه مطلب »
سیاست خارجی دولت چهاردهم به چه سمت و سویی خواهد رفت؟سیاست خارجی مستلزم کاربرد ابزارهای گوناگون است. ابزارهای سیاسی شامل مذاکرات رسمی، عقد قراردادها، برقراری یا قطع روابط، اعلام حمایت سیاسی از کشورها، اعلام بیطرفی و نظایر آن است. ابزارهای اقتصادی و مالی شامل اعطاء کمکهای مالی، سرمایهگذاری، برقراری روابط تجاری، تحریم اقتصادی، عقد معاهدات تجاری و غیره میشود.
ادامه مطلب »