معاون پارک علم و فناوری شریف، تلاش برای توسعه و تقویت پارکهای علم و فناوری کشور را از جمله انتظارات خود از رئیسجمهور آینده دانست و تاکید کرد: از رئیسجمهور آینده و تیم همراهش انتظار میرود در دولت بعد نسبت به استقلال بودجهای و مدیریتی پارکهای علم و فناوری توجه ویژه داشته باشند.
حامد ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در آستانه انتخاب رئیسجمهور جدید و سپردن سکان مدیریت اجرایی کشور به منتخب چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به عنوان شخصی که تجربه حرفهای خود را در حوزه فناوری کشور کسب کردهام، درخواستهایی از رئیسجمهور آینده دارم، ادامه دارد: امروز ۵۴ پارک علم و فناوری در کشور مجوز فعالیت گرفتهاند و بیش از ۱۲ هزار واحد فناور شامل شرکتهای نوپا و دانشبنیان در آنها فعالیت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: پارکهای علم و فناوری در تنگنای شدید بودجهای قرار دارند، به طوری که کل بودجه مجموع ۵۴ پارک کشور در سال جاری به یک همت هم نمیرسد. با این بودجه عملاً توسعه پارکها و ایجاد زیرساختهای جدید و کافی برای تقویت و حمایت از شرکتهای نوآور و دانشبنیان متوقف شده است. متاسفانه در سالهای اخیر بودجه پارکهای علم و فناوری دانشگاهی از استقلال نسبی خارج شد و با حذف ردیف مستقل، کاملاً ذیل بودجه دانشگاهها قرار گرفت.
ابراهیمی با بیان اینکه ثبات مدیریتی از شروط اصلی پیشبرد برنامههای توسعهای است، تصریح کرد: در دو دهه گذشته، تجربه ثابت کرده است که پارکهای علم و فناوری که در آنها اصل ثبات مدیریت متخصص رعایت شده است، به بهترین پارکهای علم و فناوری کشور تبدیل شدهاند. پارک فناوری پردیس مصداق بارز این پارکها است. لذا به رئیسجمهور آینده عمیقاً پیشنهاد میکنم از دستکاری سیاسی مرسوم و تغییر مدیران کارآمد پارکهای علم و فناوری بپرهیزد.
معاون پارک علم و فناوری شریف یادآور شد: امروزه بیش از ۹۰۰۰ شرکت دانشبنیان در زیست بوم اقتصاد فناوری کشور مشغول به فعالیت هستند. عمده برنامههای حمایتی این شرکتها از مجرای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی انجام میشود. این در حالی است که سهم اقتصاد دانشبنیان از جی دی پی کشور کمتر از یک درصد است.
ابراهیمی تاکید کرد: در حوزه دانشبنیان از رئیسجمهور آینده انتظار دارم به همراه تیم خود در اسرع وقت برای سه چالش اصلی شرکتهای دانشبنیان به ترتیب «تامین مالی و سرمایه در گردش»، «نگهداشت سرمایههای انسانی متخصص» و «تقویت بازارهای صادراتی» قدمهای جدی بردارد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
دولت آینده به مشکلات تهران توجه ویژه داشته باشدیک عضو شورای شهر تهران گفت: دولت آینده باید به مشکلات شهر تهران توجه ویژه داشته باشد.
ادامه مطلب »
دولت آینده به جادههای مواصلاتی توجه ویژه داشته باشدفرماندار بهبهان گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان، انتظار داریم که دولت آینده به جادههای مواصلاتی توجه ویژه داشته باشد و در این زمینه نیاز است جاده بهبهان به خیرآباد و بهبهان به زیدون چهاربانده و اصلاح شود، چراکه متاسفانه شاهد ایجاد تصادفاتی در این جادهها به دلیل چهابانده نبودن هستیم.
ادامه مطلب »
لطیفی: نکونام اشتباهات گذشته را تکرار نکندپیشکسوت استقلال نسبت به ابقای نکونام و وضعیت این تیم برای فصل آینده بسیار خوشبین است
ادامه مطلب »
اعتبارات، زیرساختها و معیشت ورزشکاران باید از رییس جمهور آینده مطالبه شودرییس فدراسیون هندبال میگوید ورزش باید به صورت ویژه در راس برنامههای رییس جمهور کشور باشد و برای اعتبارات، زیرساختها و معیشت ورزشکاران برنامه ویژه داشته باشد.
ادامه مطلب »
درخواست از دولت آینده برای حل کمبود بودجه ورزشرییس فدراسیون تنیس روی میز گفت: امیدوارم دولت آینده توجه بیشتری به بودجه ورزش داشته باشد چون فدراسیونها ریالی بودجه میگیرند اما دلاری هزینه میکنند.
ادامه مطلب »
در دولت سیزدهم دسترسی مردم به مدیران آسان بود و این ویژگی باید صیانت شودسخنگوی هیات دولت گفت: در دولت سیزدهم دسترسی مردم به عموم مدیران آسان بود و این راه به عنوان یک ویژگی دولت سیزدهم باید تداوم داشته باشد و از آن صیانت شود.
ادامه مطلب »