مدیرعامل یکی از شرکتهای دانشبنیان حوزه عمران، گفت: در حال حاضر انبوهی از شرکتها و هستههای فناور خوشنام در حوزههای سخت و نرمافزار عمران وجود دارند که برای دانشبنیان شدن پشت درهای معاونت علمی ریاستجمهوری به انتظار ماندهاند و این در حالی است که این شرکتها در رنکینگ جهانی در ردههای اول قرار میگیرند.
به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین غفاری امروز در سلسله نشستهای نهمین کنفرانس بینالمللی زلزلهشناسی و مهندسی زلزله با عنوان «فرصتها برای شرکتهای دانشبنیان در کاهش آسیبپذیری لرزهای کلانشهرهای کشور» که به صورت آنلاین از سوی پژوهشگاه بینالمللی زلزلهشناسی و مهندسی زلزله برگزار شد، گفت: در دستهبندی فناوری به نرم و سخت باید گفته شود که بزرگترین چالش ما در بخش نرمافزاری، نبود بیگ دیتا یا کلان داده است، در حالی که شهرداری و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی سالها است دادههایی را در...
وی، نبود پلتفرمی برای تحلیل داده را بعلت بیتوجهی نهادهای رگولاتور به مقوله مهندسی دانست و ادامه داد: میتوان ادعا کرد که اگر مسؤولان فناوریگریز بودند، اکنون فناوریستیز شدهاند. غفاری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را نهاد رگولاتوری در حوزه دانشبنیانها دانست و اظهار کرد: در حال حاضر انبوهی از شرکتها و هستههای فناور خوشنام در حوزههای سخت و نرم افزار عمران وجود دارند که برای دانشبنیان شدن در پشت درهای معاونت علمی به انتظار ماندهاند و این در حالی است که این شرکتها در رنکینگ جهانی در ردههای اول قرار میگیرند.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان در حوزه عمران با تاکید بر اینکه نیاز است تا مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به عنوان رگولاتوری دانشبنیانهای این حوزه معرفی شود، اظهار کرد: در این حوزه، استفاده از فناوریهای نوین در بخش مقاومسازی به نظر من لکه ننگی بر این حوزه است، نمونه آن اقدام مرکز تحقیقات راه و مسکن است که در ویرایش ۲۸۰۰ فناوری نوین و نوظهوری را در این زمینه معرفی کرد و هستههای فناور اقدام به توسعه این فناوری کردند، ولی بنا به دلایلی اعلام شد که از این فناوری برای مقاومسازی استفاده نشود.
این فناور اضافه کرد: اگر شهرداری ادعا میکند که هیچ شرکت دانشبنیانی تاکنون نتوانسته است میراگردها و دمپر قابل قبولی را به تولید برساند و آنها به سمت واردات این فناوری میروند، بهترین راهکار آن انعقاد خرید تضمینی است و در صورتی که شرکتی توانست این فناوری را به توسعه برساند، از آنها خریداری کنند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
ساخت دستگاههایی برای اندازهگیری و شناسایی ۹ گاز آلایندهگروهی از محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک فناوری پردیس توانستند دستگاههایی را برای اندازهگیری و شناسایی ۹ گاز آلاینده صنعتی و شهری به تولید برسانند.
ادامه مطلب »
توسعه زیستبوم نوآوری شرکتی در ۲۰ شرکت بزرگ/تدوین اطلس مشاغل دانشیدستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری از تدوین «اطلس مشاغل دانشی» بر مبنای مهارتهای دانشی لازم برای نیروی کار خبر داد.
ادامه مطلب »
فراخوان حمایت از طرحهای پژوهشی و دوره پسادکتری تمدید شدفراخوان ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری برای «حمایت از طرحهای پژوهشی و دوره پسادکتری» تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ تمدید شد.
ادامه مطلب »
حمایت از طرحهای پژوهشی و پسادکتری توسط ستاد فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات۳۱ فروردین آخرین مهلت برای ثبتنام در فراخوان ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری جهت «حمایت از طرحهای پژوهشی و دوره پسادکتری» خواهد بود.
ادامه مطلب »
افزایش استفاده از تراشههای بومی در خودروهای برقی چینیدولت چین در راستای کارزار کاهش وابستگی به واردات غربی و تقویت صنعت نیمهرسانای داخلی، از خودروسازان برقی این کشور خواست خرید از شرکتهای تولیدکننده تراشه خودروی بومی را افزایش دهند.
ادامه مطلب »
پایش هوشمند آلایندههای هوا و مدیریت پسماندها با فناوری بومیمتخصصان یک شرکت دانشبنیان با استفاده از فناوری بومی و تولید سامانههای پایش هوشمند، موفق به پایش میزان آلایندههای هوا و اجرای طرحهای تصفیه و مدیریت پسماند شدند.
ادامه مطلب »