حضور ۳۰ دستگاه دولتی و غیر دولتی در تدوین سند ملی هوش مصنوعی

ایران اخبار اخبار

حضور ۳۰ دستگاه دولتی و غیر دولتی در تدوین سند ملی هوش مصنوعی
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 42 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 20%
  • Publisher: 63%

مدیر امور فناوری‌های نوظهور و اولویت‌دار دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به روند تدوین سند ملی هوش مصنوعی، گفت: در تدوین این سند نمایندگان ۳۰ دستگاه دولتی و غیر دولتی حضور داشتند.

به گزارش ایسنا، دکتر مجتبی طاووسی در دومین گفت‌وگوی سیاستی با موضوع بررسی سند ملی هوش مصنوعی ایران که به صورت وبینار در مرکز تحقیقات سیاست علمی برگزار شد، با اشاره به روند تدوین سند ملی هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: در فرایند تدوین این سند از سال ۱۳۹۶ بیش از ۸ هزار مستند جمع آوری شد و در آن زمان موافقت شد تا ستادی در معاونت علمی ریاست‌جمهوری ایجاد شود و در این ستاد پیش نویسی از این سند تهیه و به شورا ارائه شد.

مدیر امور فناوری‌های نوظهور و اولویت‌دار دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به چشم اندازهای این سند اشاره کرد و گفت: معمولا در اسناد، جملات آخر روح اصلی سند را شکل می‌دهند و روح اصلی این سند را نیز بر سلامت و امنیت و رفاه و آسایش مردم از طریق کاربرد هوش مصنوعی در حکمرانی در نظر گرفتیم و کلیه اولویت‌های تعیین شده در این سند حول این موضوع بوده است.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد ما خیلی زود اقدام به تاسیس سازمان ملی هوش مصنوعی کردیم، اظهار کرد: نگاه سازمانی به هوش مصنوعی دو ایراد دارد؛ یکی اینکه موجب سلب مسؤولیت اجتماعی از سایر بازیگران این حوزه می‌شود و دیگر اینکه اگر در جایی به اهداف نرسیدیم، نوک پیکان به سمت سازمان ملی هوش مصنوعی می‌رود. وی اضافه کرد: در کشور بهتر بود در گام اول مشوق‌هایی برای کسب و کارها در نظر گرفته می‌شد تا با توسعه آنها با دید بازتری اقدام به تدوین سند ملی هوش مصنوعی می‌شد.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

نقد نخبگان بر سند ملی هوش مصنوعینقد نخبگان بر سند ملی هوش مصنوعیرئیس انجمن هوش مصنوعی ایران، به برخی از کاستی های سند ملی هوش مصنوعی اشاره کرده و خواستار بازنگری آن در کمترین زمان ممکن شده است.
ادامه مطلب »

«عدم شفافیت» و «نگاشت نهایی» ۲ چالش سند ملی هوش مصنوعی/ هشدار نسبت به مستعمره شدن کشور در AI«عدم شفافیت» و «نگاشت نهایی» ۲ چالش سند ملی هوش مصنوعی/ هشدار نسبت به مستعمره شدن کشور در AIرئیس انجمن هوش مصنوعی با تاکید بر اینکه در سند ملی هوش مصنوعی موضوع تدوین برنامه‌های عملیاتی شفاف نیست و از سوی دیگر در این سند، نگاشت نهایی وجود ندارد، گفت: هر چند سازمان ملی هوش مصنوعی راه‌اندازی شده، ولی هنوز بودجه‌ برای کلان‌پروژه‌ها تخصیص داده نشده و اگر می‌خواهیم در شاخص آمادگی هوش مصنوعی به رتبه ۳۰ جهان برسیم، نیاز به زیر ساخت‌هایی داریم؛...
ادامه مطلب »

رتبه ۱۷ ایران در تولید علم هوش مصنوعی و ۷۰ در کاربردرتبه ۱۷ ایران در تولید علم هوش مصنوعی و ۷۰ در کاربردرئیس شورای تخصصی هوش مصنوعی گفت: ایران در تولید علم هوش مصنوعی رتبه هفدهم را دارد، اما در زمینه توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در رتبه‌های ۷۰ تا ۹۰ قرار دارد.
ادامه مطلب »

حمایت از دستیاران آموزشی در طرح تدوین سرفصل‌های آموزشی هوش مصنوعی کاربردیحمایت از دستیاران آموزشی در طرح تدوین سرفصل‌های آموزشی هوش مصنوعی کاربردیقائم مقام بنیاد ملی نخبگان، از حمایت بنیاد از دستیاران آموزشی در طرح تدوین سرفصل‌های آموزشی هوش مصنوعی کاربردی خبر داد.
ادامه مطلب »

«عدم شفافیت» و «نگاشت نهایی» ۲ چالش سند ملی هوش مصنوعی«عدم شفافیت» و «نگاشت نهایی» ۲ چالش سند ملی هوش مصنوعیرئیس انجمن هوش مصنوعی با تاکید بر اینکه در سند ملی هوش مصنوعی موضوع تدوین برنامه‌های عملیاتی شفاف نیست،گفت: هر چند سازمان ملی هوش مصنوعی راه‌اندازی شده، ولی هنوز بودجه‌ برای کلان‌پروژه‌ها تخصیص داده نشده و اگر می‌خواهیم در شاخص آمادگی هوش مصنوعی به رتبه ۳۰ جهان برسیم، نیاز به زیر ساخت‌هایی داریم؛ کشوری مانند امارات برای رسیدن به توان پردازشی ۸...
ادامه مطلب »

چالش‌های سند ملی هوش مصنوعی از «عدم شفافیت» تا «نگاشت نهایی»چالش‌های سند ملی هوش مصنوعی از «عدم شفافیت» تا «نگاشت نهایی»رئیس انجمن هوش مصنوعی با تاکید بر اینکه در سند ملی هوش مصنوعی موضوع تدوین برنامه‌های عملیاتی شفاف نیست،گفت: هر چند سازمان ملی هوش مصنوعی راه‌اندازی شده، ولی هنوز بودجه‌ برای کلان‌پروژه‌ها تخصیص داده نشده و اگر می‌خواهیم در شاخص آمادگی هوش مصنوعی به رتبه ۳۰ جهان برسیم، نیاز به زیر ساخت‌هایی داریم؛ کشوری مانند امارات برای رسیدن به توان پردازشی ۸...
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-04-20 14:11:37