عرفان ثابتی در گفتگو با ایرانوایر: «جمهوری اسلامی کلاژی از آنچه پیشتر در حکومت آلمان نازی و ایتالیای فاشیستی از آن استفاده میشده را در اختیار گرفته است و به این وسیله گروههای اقلیت را حذف میکند.» موزه_هولوکاست گزارش DehkordiMaryam 👇
یهودیستیزی در عمر چهل و چند ساله جمهوری اسلامی باعث شده است جمعیت یهودیان به کمتر از ۲۰ هزار نفر در کشور برسد؛ یهودیانی که به خاطر بدگمانیهای تاریخی حاکمان مسلمان به آنها، بهویژه پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شدهاند.
ثابتی در مورد سیاستهای ضد یهود جمهوری اسلامی طی چهار دهه گذشته به «ایرانوایر» میگوید: «یکی از مفاهیم مهمی که در یهود هراسی یا یهود ستیزی میتوانیم به آن دقیق شویم، مفهومی است به نام هراس اخلاقی که در جامعهشناسی انحراف بسیار رایج است. در سال ۱۹۷۲ میلادی، کتابی به زبان انگلیسی منتشر شد از «استنلی کوین» با عنوان «شیاطین عامه و هراسهای اخلاقی».
عرفان ثابتی بر این باور است که رسانههای حکومتی، سیاستمداران و نظام حقوقی در جمهوری اسلامی دقیقا بر اساس این الگوی رفتاری، گروههایی را که همسو با ایدئولوژی غالب نیستند، به عنوان معضل اجتماع جلوه میدهند و گاه حتی فراتر میروند: «اگر دستگاه حقوقی، سیاستمداران، قانونگذاران و گروههای فشار بازیگران نمایشی به نام هراس اخلاقی باشند، بازیگر اصلی این نمایش، رسانه است؛ همانطور که مثلا جمهوری اسلامی میگوید ریشه اصلی مشکلات ما و آنچه امنیت ملی ما را تهدید میکنند، افراد یا این گروههای خاص...
به باور این جامعهشناس و پژوهشگر، هدف از ایجاد هراس اخلاقی، انسانیتزدایی است: «در همه جوامع، انسان دارای یک کرامت ذاتی است. انسان بیگناه را نمیشود کشت، شکنجه کرد، آزار داد و از حقوق طبیعی محروم کرد.
عرفان ثابتی با اشاره به این اقدام از سوی سیاستمداران جمهوری اسلامی میگوید: «در جریان جنگ جهانی دوم، ژاپن همدست آلمان بود و دست به جنایت میزد. اما در امریکا هم برای این که سربازان امریکایی را تحریک کنند که علیه سربازان ژاپنی دست به خشونت بیشتری بزنند، چه کردند؟ در رسانههای امریکایی از ژاپنیها انسانیتزدایی کردند و آنها را به انواع حیوانات تشبیه میکردند. این مسابقه کاریکاتور هولوکاست در جمهوری اسلامی هم که البته میگفتند ضد صهیونیستها است، در واقع ضد یهود بود.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
چالشهای پیشروی دولت جدید آلمان؛ مقابله با کرونا و رویکردی نو در قبال مسکو و پکناولاف شولتس روز چهارشنبه در راس ائتلاف «چراغ راهنمایی» سکان هدایت آلمان را از آنگلا مرکل، یکی از موفقترین رهبران اروپا دراختیار گرفت. با این وجود دولت شولتس با چالشهای متعددی برای اداره کشور روبروست. مهمترین چالشهای پیش روی دولت جدید آلمان چیست؟
ادامه مطلب »
صدراعظمی اولاف شولتس و تغییرات احتمالی در آلمان؛ گفتگو با مشاور علمی بوندستاگآرش سرکوهی، مشاور علمی پارلمان آلمان معتقد است که به دلیل به قدرت رسیدن نخستین دولت با سه حزب ائتلافی دست کم در ماههای اول شاهد تغییرات بنیادین و کلی نسبت به دوران آنگلا مرکل نخواهیم بود.
ادامه مطلب »
حضور با لباس زنانه در برنامه تلویزیونی؛ کشیش آمریکایی دیگر اجازه فعالیت مذهبی ندارداین کشیش حضورش با لباس زنانه در برنامه تلویزیونی را یک «تجربه معنوی نیرومند» توصیف کرده است.
ادامه مطلب »
گزارش اینستاگرامی وزیر امور خارجه از دیدار اخیرش با تعدادی از مراجع تقلید در قموزیر امور خارجه کشورمان که روز گذشته به قم سفر کرده بود ، در صفحه اینستاگرام خود گزارشی از این سفر و دیدارش با تعدادی از مراجع تقلید منتشر کرد .
ادامه مطلب »
سنتکام: گزینههای نظامی متنوعی برای مقابله با ایران در اختیار داریمکنت مکنزی، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، گفت که ایالات متحده برای بازدارندگی و مهار ایران گزینههای نظامی مهم و متنوعی در اختیار دارد.مکنزی،
ادامه مطلب »