جزئیات برنامه همکاری ۷ ستاد توسعه فناوریهای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در برنامه فراخوان پروژههای مشترک و گرنتهای بینالمللی اعلام شد.
به گزارش ایسنا، مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در حاشیه برگزاری نهمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری و پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی که مهرماه سال جاری در اصفهان برگزار شد، با هدف تعامل بیشتر و تقویت همکاری بین دانشمندان و فعالین علم، فناوری و نوآوری تثبیت مشارکتهای بین مؤسسات ایرانی و سازمانهای تاثیرگذار جهان و کمک به پیشرفت علم و فناوری در کشورهای مشارکت کننده ۷ کمک هزینه برای پروژههای تحقیقاتی مشترک در حوزههای فناوریهای زیستی اطلاعات،...
هدف اصلی این برنامه تقویت و ارتقای همکاری بین رشتهای بین محققان ایرانی و جهانی در زمینه معماری غشایی تصفیه آب است. همچنین هدف آن سادهسازی فرآیندهای ساخت و توسعه در روشهای رسوب لایه نازک در IMD برای کشورهای اسلامی است. هدف اصلی این برنامه تقویت و ارتقای همکاری بین رشتهای بین محققان ایرانی و جهانی در زمینه مطالعات و کاربردهای BCI است. همچنین هدف آن تسهیل انتقال دانش و توسعه خدمات و ابزارهای شناختی برای سایر کشورها است. پیشنهادات تحقیقاتی در مورد طراحی و پیادهسازی ابزارهای شبیهسازی و ضبط عصبی، مدارها و سیستمها، سیستمهای ارتباطی دوطرفه بیسیم، مدارها و سیستمهای پردازش سیگنال و همچنین توسعه الگوریتمهای پردازش سیگنال برای سیستمهای BCI مورد استقبال قرار میگیرد.
علاوه بر این، پیشرفتهای فنی در شبکههای دسترسی رادیویی مانند واحد آنتن فعال ، واحد رادیویی راه دور و همچنین واحد باند پایه مورد استقبال قرار میگیرد.از طریق این کمک مالی، ستاد توسعه فناوریهای نانوی ایران در نظر دارد یک پروژه تحقیقاتی مشترک در زمینه «جاذبهای غشایی نانوکامپوزیت مبتنی بر MOF برای برداشت آب اتمسفر» را تأمین مالی کند. تمرکز این برنامه طراحی و توسعه غشاهای نانوکامپوزیتی جدید برای جذب آب از هوا است.
موضوعات تحقیقاتی در حوزه اپتیک و فناوریهای کوانتومی شامل توسعه و کاشت الگوریتمهای کوانتومی جدید برای مسائل دنیای واقعی مانند کشف دارو، امور مالی، کشف مواد جدید، توسعه و پیادهسازی یادگیری ماشین کوانتومی برای مسائل پیشران میشود.از طریق این کمک هزینه، ستاد توسعه فناوریهای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی قصد دارد یک پروژه تحقیقاتی مشترک در زمینه «پزشکی بازساختی و تحقیقات ATMP: Bridging Innovations» را تامین مالی کند.
حمایت از رعایت قوانین و مقررات اخلاقی: اطمینان حاصل کردن از پیروی تحقیقات از بالاترین استانداردهای اخلاقی و الزامات قانونی برای تضمین ایمنی و اثربخشی مداخلات پزشکی بازساختی و ATMP.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
دانشگاه فنیوحرفهای به شبکه ملی ساخت سریع فناوریهای راهبردی پیوستتوافقنامه همکاری بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و دانشگاه فنی و حرفهای با هدف توسعه شبکه ملی ساخت سریع به امضا رسید.
ادامه مطلب »
برنامههای جشنواره قصهگویی اعلام شدمدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به تشریح جزئیات بیستوپنجمین جشنواره بینالمللی قصهگویی پرداخت.
ادامه مطلب »
اعلام آمادگی ایران برای گسترش همکاریهای فناورانه صنعت گاز با روسیهمدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: ایران آماده همکاریها برای تبادلات فناورانه و اقلام ساخته شده صنعت گاز از سوی متخصصان ایرانی با کشورهای دوست بهویژه روسیه است.
ادامه مطلب »
برنامههای هفته پژوهش و فناوری در فارس اعلام شد/ تجلیل از ۴۶ پژوهشگر برترمعاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز به تشریح ویژهبرنامههای هفته پژوهش استان فارس و دانشگاه شیراز و همچنین گزارشی از برخی دستاوردهای پژوهشی دانشگاه در سال گذشته پرداخت.
ادامه مطلب »
دانشگاه فنی وحرفهای به شبکه «ساخت سریع فناوریهای راهبردی» پیوستبه گزارش ایلنا به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری با حضور شقایق حقجوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان، صادق صادقزاده دبیر ستاد توسعه فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته، عرفان خسرویان، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای و جمعی از معاونان، مدیران،...
ادامه مطلب »
محاسبه مالیات ۱۴۰۰ میلیاردی برای ۶۶ هزار خانه خالیمدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: بر اساس آخرین اطلاعات واحدهای مسکونی خالی برای سال ۱۴۰۰ تعداد ۶۶ هزار واحد بوده و ۱۴۰۰ میلیارد تومان مالیات واحدهای خالی محاسبه شد.
ادامه مطلب »