غریب گفت: به نظر میرسد جای خالی رعایت ملاحظات ایمنی در «مدیریت تغییر» و مدیریت ایمنی فرآیند در ایران حس میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، نقش مدیریت «تغییرات» در رسیدگی به وضعیت ایمنی واحدهای تولیدی و خدماتی بسیار حیاتی است. در این رابطه کلیه تغییراتی که در مجموعهها و بنگاهها داده میشود، باید «پیوست» ایمنی نیز داشته باشد. به نظر میرسد جای خالی رعایت ملاحظات ایمنی در «مدیریت تغییر» و مدیریت ایمنی فرآیند در ایران حس میشود.
این کارشناس حوزه ایمنی تاکید کرد: در بحث ایمنی در برابر حوادث کار، هدف از سیستم «مدیریت تغییر»، کسب اطمینان از کنترل ریسکها و خطرات کار است. این ریسکها به دلیل ایجاد «تغییرات» به وجود میآیند. در تمامی بخشها از جمله در نحوه عملکرد تجهیزات، تعمیرات ابزار، وارد کردن ابزارآلات یا روندهای جدید در کارگاه، تغییر متد و روش تولیدی و… تغییرات صورت گرفته این قابلیت را دارند که در صورت مدیریت نشدن، حادثه بیافرینند.
غریب تصریح کرد: راهاندازی یک واحد یا دستگاه برای اولین بار، وارد کردن تعداد معینی از پرسنل جدید در یک فضا برای اولین بار، وارد کردن یک تجهیز جدید و مواردی مانند این همگی نیازمند اجرای ملاحظات «مدیریت تغییر» هستند. ما این فرآیند را ذیل پروسه استاندارد و جهانی موسوم به PSSR {«بازبینی و بررسی ایمنی پیش از راهاندازی»} نیز میبینیم. تغییر در دستورالعملهای کار و تغییر نوع پیمان کار و تغییرات مدیریتی کلیدی، از جمله مواردی هستند که در PSSR باید مورد توجه قرار گیرند.
وی افزود: تغییراتی که میتواند اثرات خطرناک و حادثه آفرین ایجاد کند، بسیار حساس است. تغییر و تحول در کارگاه، یک امر جداناشدنی از سیستمهای کاری و واحدها محسوب میشود و تقریباً تمامی واحدها را در بر میگیرد. پرفسور ماستکانتر، بهعنوان یک کارشناس مدیریتی میگوید که شرکتهای بزرگ ناگزیر یک فرهنگ دائم از تغییرات را دارند و از این جنبه کسی از تغییر راه گریزی ندارد.
مدیریت ایمنی شهرام غریب مدیریت ایمنی فرایند
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
۳ معضل مهم در صنعت آب و برق/تغییر رویکردها در مدیریت منابع آب کشوروزیر نیرو دولت سیزدهم « شرایط حاکم بر اقتصاد آب و برق»، «فرهنگ مصرف» و «محدودیتهای مالی» را ۳ معضل صنعت آب و برق برشمرد و خاطرنشان کرد: به دلایل مختلف و تاریخی، در کشور از ابزار اقتصادی برای مدیریت آب و برق بهره کامل و کافی برده نشده است.
ادامه مطلب »
مدیریت زنان بر دانشگاه ها، راهبرد ورزیدگی و ارتقاء مدیریت بانوان در کشورابوالفضل فاتح روزنامه نگار در نامهای به وزرای آمورض عالی و آموزش پزشکی پیشنهاداتی ارائه داد: متن نامه به شرح زیر است: بسمه تعالی استاد ارجمند آقای دکتر محمد رضا ظفرقندی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استاد ارجمند آقای دکتر حسین سیمایی صراف، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری با سلام و تقدیم ادب و احترام نقش آفرینی و تاثیر فزاینده زنان در...
ادامه مطلب »
مدیریت زنان بر دانشگاهها، راهبرد ورزیدگی و ارتقاء مدیریت بانوان در کشورابوالفضل فاتح در نامهای به محمد رضا ظفرقندی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حسین سیمایی صراف؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مدیریت زنان بر دانشگاه ها را راهبرد ورزیدگی و ارتقاء مدیریت بانوان در کشور عنوان کرد.
ادامه مطلب »
مدیریت زنان بر دانشگاه ها، راهبرد ورزیدگی و ارتقاء مدیریت بانوان در کشورابوافضل فاتح درنامه ای به وزرای آموزش عالی و آموزش پزشکی خواستار قدرتمند ساختن بانوان کشور شد و گفت باور کنیم، احساس تبعیض در نزد زنان تحصیل کرده بسی کشنده تر و چالش آفرین تر از آن است که حتی خدایی ناکرده محروم از سواد بمانند و این احساس تبعیض، هم روح خانواده و جامعه را دستخوش آزردگی و رنج ساخته و هم منشاء کاستی ها و نارضایتی هایی می گردد که در...
ادامه مطلب »
ترافیک سنگین در محورهای چالوس، هراز، مهران و شلمچهرییس سالن عملیات مرکز مدیریت راههای کشور آخرین وضعیت راههای کشور را تشریح کرد.
ادامه مطلب »
صنعت ریلی مهمترین بخش در اقتصاد هر کشوری محسوب میشودرئیس سازمان مدیریت بحران کشور، با بیان اینکه توسعه صنعت ریلی موجب کاهش تلفات جاده ای در کشور می شود، گفت: صنعت ریلی مهمترین بخش در اقتصاد هر کشوری محسوب میشود.
ادامه مطلب »