تکریم مقام زن در ماجرای ازدواج امام علی(ع) و حضرت زهرا(س)

ایران اخبار اخبار

تکریم مقام زن در ماجرای ازدواج امام علی(ع) و حضرت زهرا(س)
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 45 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 21%
  • Publisher: 63%

در ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س)، اکرام زنان و دختران توسط پیامبر(ص) در زمان و مکانی به چشم می‌خورد که زنان کاملاً بی‌ارزش تلقی می‌شدند.

با وجود اینکه پیامبر ، ولی‌امر همهٔ مسلمانان و صاحب اختیار همهٔ آنان و همچنین فرزند خود بودند، ولی با این حال نظر حضرت فاطمه را در مورد ازدواج با حضرت علی جویا شدند. این درحالی است که تا همین چند دههٔ پیش اغلب دختران حق اظهار نظر و انتخاب همسر خود را نداشتند. پیامبر به حضرت فاطمه فرمودند: «دخترم! قرابت، خویشی و فضیلت علی‌بن‌ابیطالب را به خوبی می‌دانی و من از پروردگار خود خواسته‌ام که تو را به عقد بهترین خلق و محبوب‌ترین آنها نزد خویش درآورد و اینک علی‌بن ابیطالب تو را خواستگاری کرده است.

هزینۀ جهیزیۀ حضرت زهرا با فروش زره امیرالمومنین علی تأمین شد. فهرست این جهیزیه حدود ۱۳ قلم داشت: پیراهنی به مبلغ هفت درهم، مقنعه‌ای به چهار درهم، قطیفه خیبریه ، بالشی که میان آن از لیف خرما پر شده بود و دو متکا از جامه‌های مصری که یکی از آنها از لیف خرما و دیگری از پشم پر شده بود، حصیری هجری، یک‌دست آسیاب، یک دست بادیه مسی، ظرفی برای آب خوردن از پوست، یک کاسۀ چوبی، مشک آب و مطهرۀ قیراندود، یک‌عدد سبوی سبز و کوزۀ سفالی. پس از اینکه این اقلام را خریداری کردند، همه را خدمت رسوال الله آوردند.

پس از آنکه بانوان، فاطمه را برای رفتن به منزل همسرش آماده کردند، پیامبر دستور دادند که عده‌ای از زنان و مردان فاطمه را برای رفتن به منزل همسرش همراهی کنند. در این کاروان که زنان و مردان در آن حضور داشتند، زنان پیامبر در اطراف فاطمه حرکت می‌کردند و شعرهای شاد می‌خواندند، تکبیر و تحمید می‌گفتند و شادی می‌کردند. شعرهایی که ام‌سلمه، عایشه و حفصه در این عروسی خواندند، در تاریخ ذکر شده است.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

پیوند حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) سرمشقی عاشقانه برای پیروان اهل بیت(ع) استپیوند حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) سرمشقی عاشقانه برای پیروان اهل بیت(ع) استازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) یکی از رویدادهای مهم تاریخ اسلام است؛ چراکه نسل امامان معصوم(ع) ثمره این ازدواج است.
ادامه مطلب »

نامه سید حسن نصرالله به خانواده‌های رزمندگان لبنانینامه سید حسن نصرالله به خانواده‌های رزمندگان لبنانیدبیر کل حزب الله لبنان در سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین(ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) نامه‌ای را خطاب به خانواده‌های رزمندگان لبنانی نوشت.
ادامه مطلب »

درباره ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) بیشتر بدانیمدرباره ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) بیشتر بدانیمروز یکم ذی‌الحجه مطابق با احادیث، پیامبر اکرم (ص) به وحی الهی، حضرت فاطمه(س) را به ازدواج علی علیه السلام در آورد. ازدواجی که ثمره آن سلسله معصومین تا منجی عالم است.
ادامه مطلب »

سالگرد ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در سال ۱۴۰۳ چه روزی است ؟سالگرد ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در سال ۱۴۰۳ چه روزی است ؟اول ذی الحجه مصادف با سالروز ازدواج پر برکت حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) است.
ادامه مطلب »

ضرورت آسان کردن سنت ‌ازدواج‌ بین جوانان برای تعالی خانوادهضرورت آسان کردن سنت ‌ازدواج‌ بین جوانان برای تعالی خانوادهمدیرکل ورزش و جوانان خوزستان بر ضرورت آسان کردن سنت ازدواج بین جوانان با الگوبرداری از سیره حضرت زهرا(س) در برنامه‌ریزی‌های شایسته‌ برای تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تاکید کرد.
ادامه مطلب »

امام راحل فقیهی کامل، فیلسوفی بی‌نظیر و عارفی به تمام معنا بودامام راحل فقیهی کامل، فیلسوفی بی‌نظیر و عارفی به تمام معنا بوداستاد حوزه علمیه خواهران حضرت فاطمه زهرا(س) ساوه گفت: ابعاد شخصیت علمی امام خمینی(ره) باید در جامعه تبیین شود و اینکار از مصادیق بارز جهاد تبیین است.
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-02-25 04:54:11