رئیس جمعیت هلالاحمر بر حمایت همهجانبه هلالاحمر از نخبگان در راستای تولید دارو و تجهیزات پزشکی، لجستیک و توسعه آموزشهای مردمی خبر داد.
به گزارش ایسنا، دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلالاحمر در همایش"رویداد فناورانه توسعه هوش مصنوعی" گفت: هدف جمعیت هلالاحمر برای استفاده از هوش مصنوعی در ماموریتها و فعالیتها، ارتقای کیفی خدمت به مردم است.
کولیوند با بیان اینکه هوش مصنوعی در زمینههای متنوع ازجمله در ناوبری، رباتیک، مدیریت منابع انسانی، کشاورزی، بازیهای یارانهای و در مباحث اتومبیلرانی، رسانههای اجتماعی، بازار و بازاریابی، مسائل اقتصادی و ... مورد استفاده قرار میگیرد، ادامه داد: جمعیت هلالاحمر در حال حاضر در حوزه تولید اعضای مصنوعی، تولید دارو و تجهیزات پزشکی و در حوزه داروهای نوترکیب، از فناوریهای هوش مصنوعی استفاده میکند.
وی تاکید کرد: تلاش ما این است که در مدیریت بحران، لجستیک و سایر موضوعاتی که در حوادث و بلایا و منابع انسانی مهم است، از ظرفیتهای حوزه هوش مصنوعی استفاده کنیم. همچنین با استفاده از فناوریهای هوش مصنوعی، آموزشهای مردمی امدادوکمکهای اولیه را توسعه داده و اثربخشی خدمات خود و میزان رضایتمندی مردم از این خدمات را افزایش دهیم.
رئیس جمعیت هلالاحمر ادامه داد: نگاه دیگر ما به توسعه لجستیک و استفاده از پهبادها، بالگردها، آمبولانسها و خودروهای نجات است که بدانیم، از هوش مصنوعی چه استفادهای کنیم؟ امروز با استفاده از تکنولوژیهای نوین میتوانیم ظرفیتها را افزایش داده و سرعت اقدامات در بحرانها را چند برابری کنیم. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ کولیوند با تاکید بر اینکه جمعیت هلالاحمر از دانش و توان نخبگان در توسعه هوش مصنوعی در تمام فعالیتها و ماموریتهای خود حمایت میکند، ادامه داد: ما اثرگذاری خوبی در نهضت جهانی صلیبسرخ و هلالاحمر داریم و بارها، طرحها و ایدههایمان در مجمع جهانی بازخوردهای خوبی داشته و مورد استقبال قرار گرفته است؛ بنابراین با تمام توان، ظرفیتهای خود را در اختیار نخبگان میگذاریم تا در راستای ارتقای کیفی خدمات به مردم گامهای بلندتری برداریم.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
همایش هوش مصنوعی: ایلان ماسک میگوید عدهای به زمین بیش از انسان بها میدهندهمایش هوش مصنوعی: ایلان ماسک میگوید عدهای به زمین بیش از انسان بها میدهند
ادامه مطلب »
کانون شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی لرستان فعال شودمدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: کانون شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی استان فعال و از ظرفیت دانشجویان ایثارگر استفاده شود.
ادامه مطلب »
همکاری زیمنس و مایکروسافت برای ساخت دستیار هوش مصنوعیغول صنعتی آلمانی زیمنس آگ با مایکروسافت برای طراحی دستیار مجهز به هوش مصنوعی برای بهبود همکاری میان انسان و ماشین آلات بخش تولید، همکاری میکند.
ادامه مطلب »
هوش مصنوعی «دو برابر» روشهای معمول سرطان را تشخیص میدهد و شدت آن را درجهبندی میکندنتیجه یک تحقیق نشان میدهد که هوش مصنوعی در درجهبندی میزان تهاجمی بودن نوع نادر سرطان از طریق اسکن، تقریباً دو برابر بهتر از روش فعلی عمل میکند.
ادامه مطلب »
یافتههای محققان دانشگاهی درباره سامانههای هیبرید با کاربرد در صنعت تجهیزات پزشکیمحققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بررسی عوامل مؤثر در خواص سامانههای هیبرید گامی در راستای توسعه صنعت تجهیزات پزشکی و همچنین در صنایع بستهبندی مواد غذایی برداشتند.
ادامه مطلب »
اولویتدهی به مناطق کم برخوردار برای فعالیتهای خیرین سلامتمدیرکل امور خیرین و مؤسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، یکی از محورهای اصلی این وزارتخانه برای فعالیت خیرین را تمرکز بر مناطق کم برخوردار عنوان کرد.
ادامه مطلب »