یک تهیهکننده سینما با بیان اینکه آثار اکران شده کمدی در سینماها بار هنری ندارند، معتقد است که آثار کمدی حال حاضر در سینماهای کشور باعث آشتی دوباره تماشاچیها با سینما شد.
به گزارش مشرق، سلمان عباسی که امسال در چهل و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر با تهیهکنندگی فیلم سینمایی «سونسوز» حضور دارد، در این باره که آیا آثار سینمایی کمدی که امروز بر روی پرده سینماهاست، به معنای واقعی سینمای کمدی محسوب میشود یا خیر، اظهار داشت: سینما هر گونه مخاطبی را میپذیرد و بر این مساله هم تاکید دارم. تماشاچی است که تعیین میکند چه اثری را تماشا کند.
او افزود: پیشتر دورانی در سینما داشتیم که تماشاچیها از سینما گریزان بودند و تعداد مخاطبان سینما خیلی کم بود. سینماها دوباره زمینه این آشتی را برقرار کردند و این از طریق اکران آثار سینمایی کمدی حاصل شد. به اعتقاد این تهیهکننده سینما، آثاری که به نام کمدی در سینماها در حال اکران است، بار هنری ندارد اما یک حُسن هم داشت.
تهیهکننده سینما درباره حُسن اکران این آثار گفت: یک خوبی که داشت این بود که تماشاچیها را سمت سینما جذب کرد و تماشاچیها به نوعی با سینما آشتی کردند. عباسی همچنین بر ضرورت هدایت درست این مسیر و ارتباط شکل گرفته تاکید کرد و افزود: حالا به نوعی که دیگر این اتفاق باید هدایت و تقسیمبندی شود به فیلمهای خوب و دیگر ژانرها. چون تماشاچیها آمدهاند و صرفا نباید سمت کمدیهایی که هیچ بار هنری ندارند برویم.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
تهیهکننده سینما: سینمای کمدی ما بار هنری ندارد/ تماشاچیها با سینما آشتی کردندتهران- ایرنا- یک تهیهکننده سینما با بیان اینکه آثار اکران شده کمدی در سینماها بار هنری ندارند، معتقد است که آثار کمدی حال حاضر در سینماهای کشور باعث آشتی دوباره تماشاچیها با سینما شد.
ادامه مطلب »
بازیگر «تمساح خونی»: به هر فیلمی نمیتوان نام کمدی دادتهران- ایرنا- بازیگر سینما و تلویزیون گفت: سینمای امروز که به نام سینمای کمدی وجود دارد و از آن یاد میشود قابل قبول خیلیها نیست، کمدی مفهوم و تعریف دارد.
ادامه مطلب »
کمدی اثرگذارترین ژانر سینماست/ این آدمها فقط بنده پول هستند!حمید بهرامیان معتقد است بیضررترین و بهترین راه بیان مفاهیم در سینما، ژانر کمدی است و آن را اثرگذارترین ژانر سینما میداند.
ادامه مطلب »
ماجرای هدیه صد تومانی ژاله علو به آپاراتچی سینمابازیگر سینما و تلویزیون و آپاراتچی قدیمی سینما از هدیه یکصد تومانی بانوی صدا که منجر به ثبت قابهایی زیبا در تاریخ سینمای ایران شد میگوید.
ادامه مطلب »
سینمای ایران؛ نگاهی به آیندهدر ادامه همایش «سینمای ایران؛ نگاهی به آینده» در موزه سینما، پنلی با حضور مرضیه برومند، محمد بهشتی، روحالله حسینی و هادی خانیکی برگزار شد که محوریت آن درباره حکمرانی در سینما بود. در این نشست تخصصی، مرضیه برومند به نقش سینماگران در شکل گیری بحران امروز سینمای ایران اشاره کرد و محمد بهشتی با استعاره و حکایت، به نسبت سینما و حکمرانی پرداخت. روح الله حسینی نیز با اشاره به مسئولیت خود، سیطره دو گونه کمدی و اجتماعی بر سینمای ایران را مورد توجه قرار داد.
ادامه مطلب »
بازگشت روسها به ریل مقابله با هالیوود/سینماگران روسی به مقابله با تولیدات پر سر و صدای سینمای غرب روی آوردندبراساس تصمیم جدید این تهیهکننده مستقل وغیرمتعارف، صنعت سینمای روسیه درسالهای پیش رودرکنار تولید محصولاتی بومی، با همکاران اروپایی خودهمکاری بیشتر و نزدیکتری خواهد داشت.
ادامه مطلب »