در گرگ و میش یک روز معمولی در شهر بریستول بریتانیا، دو کامیون و ده شهروند مشغول جابهجایی و نصب یک مجسمه شدند. آنهم بدون مجوز از نهادهای شهری. آنها مجسمه یک زن معترض سیاهپوست را درست در جایی نصب کردند که تا همین چندی پیش یک تاجر برده سالهای سال روی آن ایستاده بود.
در گرگ و میش یک روز معمولی در شهر بریستول بریتانیا، دو کامیون و ده شهروند مشغول جابهجایی و نصب یک مجسمه شدند، آن هم بدون مجوز از مقامهای شهری.
آنها مجسمه یک زن معترض سیاهپوست را درست در جایی نصب کردند که تا همین چندی پیش تندیس یک تاجر برده سالهای سال روی آن ایستاده بود. بدین ترتیب چهره جین رِید، از معترضان جنبش «جان سیاهان ارزش دارد» جایگزین مسجمه ادوارد کلستون شد، بردهدار بریتانیایی که تندیسش هفتم ژوئن پایین آورده شده بود.پس از کشته شدن جورج فلوید به دست نیروهای پلیس ایالات متحده و به دنبال آن به راه افتادن موج اعتراضها، برخی مجسمههای افرادی که در گذشته در بردهداری دست داشتند از میدانها در شهرهای کشورهای مختلف جهان پایین آورده شد.
حالا جین رید که شاهد نصب پرترهای از خودش در اعتراضهای اخیر به جای این مجسمه در شهر بریستول است، میگوید: «با دیدن این پرتره اشک ریختم، فوقالعاده است.»مارک کوین، مجسمهساز این پرتره را بدون کسب مجوز از مقامهای شهری و شورای شهر بریستول نصب کرد. این مجسمه از روی تصویری از جین رید کشیده شده است و این زن را در حالی که دستش را مشت کرده و به نشانه اعتراض بالا برده نشان میدهد.
دو کامیون پیش از ساعت ۵ صبح به همراه تیمی متشکل از ۱۰ نفر به سرعت توانستند تندیس جین رید را درست در جای تندیس قبلی تاجر برده نصب کنند. این گروه هفتهها مخفیانه با مجسمهساز مشغول همکاری بودند.هنرمند مجسمهساز بریتانیایی نام تندیس تازهاش را «موج خروشان اقتدار» نام نهاده است.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
بازداشت یک خبرنگار و یک عکاس حوزه کارگری در شوش
ادامه مطلب »
کرونا در برزیل طی یک روز 733 و در مکزیک 485 قربانی گرفت
ادامه مطلب »
کرونا در ایران؛ مرگ 179 نفر دیگر در یک روز
ادامه مطلب »
نگاهی به امنیت اجتماعی در عصر قرنطینه در گفتوگو با یک جامعهشناسبرای کنترل و مقابله با شیوع این بیماری، باید فردیت را تا حدودی کنار گذاشت و از توصیههای یکپارچه سازمان جهانی بهداشت و مقررات بهداشتی دولتها پیروی کرد. سعید پیوندی، استاد جامعهشناسی دانشگاه لورن فرانسه توجه به فردیت و آزادی فردی به عنوان یکی از اصول مدرنیته را بازگشت ناپذیر میداند.
ادامه مطلب »