رئیس اداره امور مراتع اداره کل منابع طبیعی البرز گفت: به دنبال آن هستیم که مردم را به کاشت گیاهان دارویی در مزارع و زمینهای کشاورزی تشویق کنیم.
محمد رستمیان در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه البرز ظرفیتهای بسیاری در زمینه کشت گیاهان دارویی دارد، اظهارکرد: گیاهان دارویی البرز عمدتاً در مناطق کوهستانی استان از جمله ارتفاعات طالقان، ساوجبلاغ و جاده چالوس رشد میکنند.
وی ادامه داد: کشت این گیاهان علاوه بر اشتغالزایی، به تقویت اقتصاد جوامع محلی کمک زیادی میکند و در کنار آن با صادرات آنها شاهد ارزآوری برای کشور خواهیم بود. وی اظهار کرد: بذور گیاهان دارویی که در مزارع مردم کاشته میشود تفاوت چندانی با بذور گیاهانی که در عرصههای طبیعی رشد میکنند ندارد و این تصور نادرست است که گیاهان کوهی، جنلگی و ... با گیاهانی که در مزارع کشت میشوند از لحاظ کیفیت و خواص تفاوت محسوسی دارند.
رستمیان با تاکید بر اینکه افرادی که میخواهند در مزارع و زمینهای خود گیاه دارویی کشت کنند حتما باید از منابع طبیعی مجوز بگیرند، گفت: با توجه به اینکه برخی ممکن است گیاهان دارویی را از عرصه های طبیعی برداشت کنند ولی مدعی شوند که در مزرعه خود کشت کردهاند، افرادی که میخواهند هر نوع گیاه دارویی را در زمین خود بکارند باید مجوز بگیرند تا از این طریق جلوی سودجویی متخلفان احتمالی گرفته شود.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
ایجاد پالایشگاههای جامع برای فرآوری گیاهان داروییمعاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه گیاهان دارویی باید تبدیل به اقتصاد ملی شود، گفت: باید در بخش گیاهان دارویی پالایشگاههای جامع احداث شوند.
ادامه مطلب »
۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور زیر کشت گیاهان دارویی استمعاون وزیر جهاد کشاورزی، ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور را زیر کشت گیاهان دارویی اعلام کرد و گفت:سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی را تولید می کنیم.
ادامه مطلب »
راهاندازی اولین پایانه گیاهان دارویی کشور در یزدپژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد با هدف طراحی و ایجاد اولین پایانه گیاهان دارویی کشور در یزد تفاهم نامه امضاء کردند.
ادامه مطلب »
تولید سالانه ۶۸ هزار تن گل محمدی در کشورمجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در کشور ۳۱ هزار هکتار سطح زیر کشت گل محمدی است و بالغ بر ۶۸ هزار تن تولید محصول گل محمدی تولید میشود.
ادامه مطلب »
انجام کشت مکانیزه گیاهان دارویی در خراسان شمالیمدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از انجام کشت مکانیزه گیاهان دارویی در این استان خبر داد.
ادامه مطلب »
چرا عمر سموم شیمیایی در کشاورزی به پایان نمیرسد؟امروزه با توجه به نیاز روز افزون به تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، انجام مبارزه شیمیایی و سمپاشی نقش اصلی را در حفاظت گیاهان مورد کشت از گزند عوامل مخرب، ایفا میکند.
ادامه مطلب »