دموکراتها و جمهوریخواهان در بیانیههایی سیاستهای خود را به رأیدهندگان ارائه کردهاند، اما فردای انتخابات، هیچ رئیسجمهوری به سراغ وعدههای مکتوبی که به مردم ایالات متحده داده نخواهد رفت.
به گزارش ایسنا، «کامالا هریس» و «دونالد ترامپ» نامزدهای دموکرات و جمهوریخواه در انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده، بیانیههایی رسمی منتشر کردهاند که در آنها به توضیح سیاستهای خود برای دوره ریاستجمهوری چهار ساله پرداختهاند، اما «استیون والت» کارشناس علوم سیاسی و استاد روابط بینالملل در دانشگاه هاروارد معتقد است، این بیانیهها نمایانگر سیاستهای واقعی نامزدها نبوده و کمکی به تصمیمگیری رأیدهندگان نمیکنند.
از سوی دیگر، این تحلیلگر میگوید بیانیه نامزد دموکراتها هم طولانی، جدی و تاحدی خستهکننده بوده و وعدههای فراوانی میدهد که هیچ رئیسجمهوری قادر به تحقق همه آنها نخواهد بود. در این سند به تمجید از سیاستهای دولت «جو بایدن» در بحرانهایی مانند جنگ غزه و اوکراین پرداخته شده و اطلاعات فراوانی در آن یافت میشود، اما به اینکه سیاست خارجه کامالا هریس در صورت پیروزی در انتخابات چه خواهد بود، هیچ اشارهای نشده است.
به گفته والت، سند دموکراتها نمایانگر منافع گروههای مختلفی است که حامی این حزب هستند و به همین دلیل است که گرچه این سند جنگهای بیپایان را رد میکند، اما همچنان دنیایی را به تصویر میکشد که در آن ایالات متحده «باید در صحنه جهانی نقش رهبری را حفظ کند.» از سوی دیگر، در این گزارش با بیان اینکه کمیتههای کنگره و چهرههای برجسته احزاب حاکم در سیاستهای دفاعی و خارجی دولت مستقر در کاخ سفید نقش تاثیرگذاری ندارند، آمده است: «رؤسای جمهور برای تصویب بودجه و تأیید سیاستهای داخلی خود به حمایت کنگره نیاز دارند، اما آنچه یک رئیسجمهور در زمینه سیاست خارجی و دفاعی انجام میدهد، بیشتر به خود او بستگی دارد.»
به عنوان مثال، در جریان انتخابات ۱۹۹۲، «بیل کلینتون» نامزد حزب دموکرات بارها از «جورج اچ. دابلیو. بوش» رئیسجمهور وقت به دلیل چشمپوشی وی از آنچه کلینتون آن را «نقض حقوق بشر در چین» مینامید، انتقاد کرد، اما وقتی خود به قدرت رسید، دریافت که قدرت چندانی در برابر پکن ندارد و بهتر است این مسئله را کماهمیت جلوه دهد.
استیون والت میگوید: «این بیانیهها فهرستی از خواستههایی هستند که یک حزب به شما وعده تحقق آن را میدهد، پس تمام موانع سیاسی را که تحقق این اهداف را دشوار میکند، کماهمیت جلوه داده یا اعلام نمیکنند.»
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
تحلیلگر هاآرتص: اگر آمریکا میخواست، جنگ غزه تمام میشدتحلیلگر اسرائیلی در واکنش به درخواست وزیر خارجه آمریکا پیرامون آتشبس در غزه، اظهارات او را «توخالی و پوچ» توصیف کرد.
ادامه مطلب »
روسیه کاردار آمریکا را احضار کردوزارت خارجه روسیه از احضار کاردار آمریکا در اعتراض به «فعالیتهای تحریکآمیز» روزنامهنگاران آمریکایی در منطقه کورسک خبر داد.
ادامه مطلب »
عامل اصلی بیثباتی در منطقه از نگاه دیپلمات پاکستانییک دیپلمات ارشد سابق وزارت امور خارجه پاکستان معتقد است سیاست خارجی آمریکا در زمان جنگ سرد پایهگذار اصلی بیثباتی در منطقه است.
ادامه مطلب »
باقری: رژیم صهیونیستی امتداد سیاست آمریکا و غرب در منطقه استتهران-ایرنا- سرپرست وزارت امور خارجه گفت: رژیم صهیونیستی یک موجودیت مستقل نیست بلکه یک غده سرطانی در منطقه است که امتداد سیاست آمریکا و غرب در منطقه به حساب میآید.
ادامه مطلب »
ادامه آتشسوزی جنگلی در کالیفرنیا؛ هزاران نفر هنوز در خطرندهزاران آتشنشان همچنان در تلاش برای مهار آتشسوزی جنگلی در شمال «کالیفرنیا»ی آمریکا هستند.
ادامه مطلب »
شورای روابط اسلامی-آمریکایی خواستار استعفای بلینکن شدپس از آنکه وزیر خارجه آمریکا به تحقیقات درباره جنایات جنگی گردان صهیونیستی «نتزاه یهودا» در کرانه باختری اشغالی پایان داد، شورای روابط اسلامی-آمریکایی خواستار استعفای او شد.
ادامه مطلب »