یک مطالعه جدید نشان می دهد که تحلیل حرکات کودکان می تواند در شناسایی زودهنگام اختلال طیف اوتیسم (ASD) نقش مؤثری داشته باشد.
مطالعه ای توسط پژوهشگران انستیتوی ملی سلامت کودکان و رشد انسانی آمریکا نشان داده است که تحلیل حرکات کودکان می تواند در شناسایی زودهنگام اختلال طیف اوتیسم ( ASD ) نقش مؤثری داشته باشد.
با استفاده از روش های یادگیری عمیق و هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل سرعت و مسیر حرکت بازوها توسط کودکان هنگام مرتب کردن اشیاء، دانشمندان توانستند نسبت بالایی از کودکان مبتلا به این اختلال را از کودکان در حال رشد و همچنین از بزرگسالان «نوروتیپیک» که عملکرد مغزشان در مقایسه با افراد دیگر همسن خود «عادی» تلقی میشود، تشخیص دهند. دکتر امیرحسین گنجبخش، یکی از نویسندگان این مقاله، توضیح می دهد که فرآیند تشخیص این اختلال در کودکان تا حد زیادی بر تحلیل رفتاری و چالش های ارتباط اجتماعی که والدین گزارش می دهند، متمرکز است. در صورتی که کودکان مبتلا به این اختلال، اغلب مشکلات حرکتی نیز دارند که در غربالگری یا تشخیص در نظر گرفته نمیشوند. دکتر گنجبخش به صدای آمریکا گفت: عوامل جدیدی مانند شیوه راه رفتن و یا نحوه برداشتن اشیاء و استفاده از آنها جزو علائمی محسوب میشوند که والدین باید به آنها توجه کنند و در صورت مشاهده رفتار غیر عادی در این موارد باید به پزشک مراجعه کنند. او افزود که در زمینه درمان نیز توجه بیشتر به فعالیت های بدنی و تلاش برای آموزش درست این فعالیت ها می توانند به شیوه های دیگر درمانی افزوده شوند. این مطالعه که نتایج آن در مجله «ساینتیفیک ریپورتس» منتشر شده است، نشان می دهد که کودکان مبتلا به در مقایسه با کودکان معمولی در حال رشد، کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم، حرکات وسیع تر و تندتری نسبت به بزرگسالان و کودکان در حال رشد دارند. آنها همچنین برای واکنش و رسیدن به حداکثر سرعت حرکت بازو به زمان بیشتری نیاز داشتند و وقتی به حداکثر سرعت رسیدند، نسبت به کودکان معمولی در حال رشد سریعتر اما روان تر حرکت کردند. نویسندگان این مطالعه می گویند یافته های آنها تأییدی بر اهمیت بررسی بیشتر استفاده از هوش مصنوعی در طبقه بندی حرکات کودکان برای کمک به غربالگری و تشخیص اختلال طیف اوتیسم است. آخرین داده های سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۲۳ میلادی نشان می دهد که از هر ۱۰۰ کودک، یک کودک مبتلا به اوتیسم اس
اوتیسم ASD هوش مصنوعی غربالگری تشخیص
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
اختلال حسی در کودکان یا اختلال پردازش حسی و علائم آن چیستمرکز توانبخشی کودکان دکتر صابر با دو شعبه فعال در غرب و شرق تهران یکی از مراکز مهم در درمان اختلالات حسی کودکان و مشکلات اختلال پردازش حسی در کودکان اوتیسم می باشد. بررسی دقیق و انجام تست های استاندارد جهت تشخیص صحیح اختلال پردازش حسی و تسریع روند درمان از نکات قابل توجه در مرکز کاردرمانی و گفتاردرمانی دکتر صابر می باشد.
ادامه مطلب »
اجرای پنجمین پویش کودکان سایبری در فارسرئیس پلیس فتا استان از اجرای پنجمین پویش سراسری کودکان سایبری با افزایش آگاهی والدین و کودکان از خطرات فضای مجازی در هفته آتی در این استان خبر داد.
ادامه مطلب »
حمایت از کودکان جنگزده غزه و لبنان با نماد دُرنا و هندوانهمراسم رویداد هنری «حمایت کودکان ایرانی از کودکان بیپناه غزه و لبنان» با شعار «ما تمام نمیشویم» در سالن غدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.
ادامه مطلب »
آنروا در روز جهانی کودک: غزه تبدیل به گورستان کودکان شده استآنروا: بعد از گذشت چند دهه از تصویب کنوانسیون حقوق کودکان در سازمان ملل، امروز شاهد نقض فاحش حقوق کودکان فلسطینی هستیم و غزه تبدیل به گورستان کودکان شده است.
ادامه مطلب »
استفاده از روش تشخیص نوین در بیماری فیبروز ریه در بوشهرفوق تخصص بیماریهای ریه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از استفاده از روش تشخیص نوین در تشخیص و مدیریت بیماری فیبروز ریه در بوشهر خبر داد.
ادامه مطلب »
چگونگی نگاه کودکان اوتیسم به چهرههامطالعه جدید نشان میدهد که کودکان مبتلا به اوتیسم الگوهای حرکتی چشمی متفاوتی، بهویژه در مراحل ابتدایی پردازش بصری، دارند. کودکان اوتیسم به جای تمرکز بر ویژگیهای صورت، بیشتر به نواحی وسیعتر توجه میکنند. این رفتار ممکن است به کاهش حساسیت بصری نسبت به نشانههای اجتماعی مرتبط باشد.
ادامه مطلب »