تأکید رئیس جهاد دانشگاهی بر ضرورت توجه ویژه به مسئولیت اجتماعی در ایران

ایران اخبار اخبار

تأکید رئیس جهاد دانشگاهی بر ضرورت توجه ویژه به مسئولیت اجتماعی در ایران
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 177 sec. here
  • 4 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 74%
  • Publisher: 63%

رئیس جهاد دانشگاهی با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به مسئولیت اجتماعی در ایران گفت: در حقیقت مسئولیت اجتماعی ضمانت کاری است که سازمان، نهاد، شرکت‌های بزرگ و معادن انجام می‌دهند.

به گزارش ایسنا، مسلمی‌نائینی، در جلسه شورای سیاستگذاری نخستین همایش تجارب مسئولیت اجتماعی در ایران در سالن جلسات دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی، با بیان این‌که از افتخارات جهاد دانشگاهی میزبانی این همایش مهم و به‌نوعی جدید است، در ادامه اظهار کرد: نیاز برگزاری این همایش در کشور به‌شدت احساس می‌شد.

رئیس جهاد دانشگاهی، با بیان این‌که شرکت‌های دانش‌بنیان کوچک برای انجام کارهای بزرگتر نیازمند دریافت کمک‌هایی در قالب مسئولیت اجتماعی هستند، در ادامه تصریح کرد: این فرهنگ باید در جامعه ترویج شود تا جهش تولید با مشارکت مردم انجام شود.

معاون اجتماعی و فرهنگی معاون اول رئیس جمهور، با بیان این‌که سازمان‌ها، موسسات و بنگاه‌های اجتماعی می‌توانند منشأ اثر عینی در تغییر و تحولات مسائل اجتماعی و اقتصادی باشند، ادامه داد: در این‌صورت پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی آن‌ها مضاعف می‌شود. هاشمی، ادامه داد: چنان‌چه تصمیم به برگزاری سالانه و مستمر این همایش هستید جهاد دانشگاهی با ظرفیت و جایگاه اجتماعی خود می‌تواند دبیرخانه جایزه سالانه مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و سازمان‌ها را راه‌اندازی کند تا برای جریان‌سازی از شرکت‌های موفق تقدیر شود.

وی، با تأکید مجدد بر این‌که بسیاری از رویدادها با سابقه چندین سال برگزاری در جهاد دانشگاهی با مدل مشارکتی پیش رفته است، از این اعتماد، همدلی و همراهی ابراز خرسندی کرد. وی، این نشست را واجد خصلت چندوجهی دانست که در آن نوعی چندگانگی وجود دارد، در ادامه تصریح کرد: در این نشست اساتید دانشگاه، مجموعه‌های بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی و ... حضور دارند. می‌توانند تجربه‌های خود را به‌صورت نمونه مورد مطالعه طرح و بررسی کنند تا نقاط ضعف و قوت مشخص شود.

وی، با اشاره به وجود دو شورای علمی و شورای سیاستگذاری این همایش ادامه داد: چون موضوع مسئولیت اجتماعی، محلی است کوشیده شده از تجارب اساتید اکثر دانشگاه‌های کشور استفاده شود. دبیر اجرایی همایش ملی تجارب مسئولیت اجتماعی، با بیان این‌که طبق اعلام فراخوان عمومی ۱۰ دی مهلت ارسال چکیده مقاله و ۲۰ بهمن مهلت ارسال اصل مقالات به دبیرخانه همایش است، در ادامه از برپایی نمایشگاه در حاشیه همایش خبر داد و گفت: ارائه مناسب دستاوردها، انتقال تجارب، بهبود تصویر شرکت‌ها و ایجاد شبکه نخبگان و شرکت‌ها از دستاوردهای این همایش است.

نائب رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق ایران، با بیان این‌که در بحث قانون مسئولیت اجتماعی هم حرکت‌های خوبی در مرکز پژوهش‌های مجلس انجام شده است، در ادامه تصریح کرد: اتاق بازرگانی نه به‌لحاظ علمی بلکه در مقوله تجربه‌های عملی و موارد عملیاتی به اجرا در آمده می‌تواند نمونه‌های بسیاری را ارائه کند.

متین رمضان‌خواه، معاون اجتماعی و استان‌های معاونت راهبردی ریاست جمهوری هم با تقدیر از برگزاری این همایش با رویکرد اجتماعی و فرهنگی، همایش‌های پیشین را در حوزه مدیریتی برشمرد و پیشنهاد داد که مفهوم مسئولیت اجتماعی دانشگاه جزو محورهای همایش باشد که می‌تواند نقطه تمایز جدی این همایش با دیگر موارد باشد. وی، با اشاره به وجود بخشی به نام مسئولیت اجتماعی در اتاق‌های مطالعاتی استان‌ها افزود: البته بار اصلی آن بر عهده دانشگاه‌هاست و یک مشاور راهبردی در استان‌ها هم حضور دارند.

در ادامه، محمد هاشمی، مسئول بخش مسئولیت اجتماعی مجموعه صنعتی گلرنگ، هم با بیان این‌که اگر قرار است گام جهانی برداشته شود باید این موضوع با آیتم‌های ۱۷ گانه سازمان ملل استانداردسازی شود، ادامه داد: در این عناوین ۱۷ گانه تعاریف قانونی برای جهانی شدن آمده است. شیخی، با بیان این‌که برنامه ششم نتوانست کاری بکند، آیین‌نامه دولت سیزدهم هم زمینه‌ای جز رانت و شائبه ایجاد نکرد و در لایحه بودجه دولت صرفاً محلی از تأمین بودجه دولت را مشخص کرده است، در ادامه افزود: از این موارد می‌توان به‌عنوان تجارب مسئولیت اجتماعی ۳ دولت با ۳ رویکرد متفاوت که نتوانستند انتظارات فراوان حوزه را برآورده کنند را مورد بررسی قرار داد.

در ادامه، دکتر محمدصادق کریمی کیا، معاونت توسعه سرمایه اجتماعی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، با بیان این‌که به‌لحاظ اجرایی و در سطح عینی مسئولیت اجتماعی با چالش‌های اساسی مجموعه حکمرانی در کشور مواجه است و امر فانتزی نیست. معاون توسعه سرمایه اجتماعی سازمان امور اجتماعی، یادآور شد: باید صنعت به این باور برسد که هیچ فعل صنعتی در خلأ اتفاق نمی‌افتد و حتماً با جامعه و آثارش در ارتباط است.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

ضرورت توجه ویژه شهرداری‌ها به مشارکت مردم در امور شهریضرورت توجه ویژه شهرداری‌ها به مشارکت مردم در امور شهریسرپرست فرمانداری ابهر بر ضرورت توجه ویژه شهرداری‌ها به مشارکت مردم در امور شهری تاکید کرد.
ادامه مطلب »

دانشگاه زنجان: مناظرات دانشجویی، نقطه شروعی برای همدلیدانشگاه زنجان: مناظرات دانشجویی، نقطه شروعی برای همدلیطاهر یوسفی‌امیری، رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان، در اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویان ایران، بر اهمیت افزایش همدلی در جامعه دانشگاهی و تداوم برگزاری چنین رویدادهایی تاکید کرد.
ادامه مطلب »

استاندار خوزستان: توجه به منافع ملی و محلی شرط حکمرانی خوب استاستاندار خوزستان: توجه به منافع ملی و محلی شرط حکمرانی خوب استاستاندار خوزستان بر اهمیت توجه به منافع ملی و محلی در راستای توسعه پایدار و عدالت اجتماعی و ضرورت همکاری همه‌جانبه برای بهبود شرایط زندگی مردم این استان تاکید کرد.
ادامه مطلب »

پژوهش باید به خدمات عملی تبدیل شودپژوهش باید به خدمات عملی تبدیل شودرئیس جهاد دانشگاهی استان البرز بر اهمیت تبدیل پژوهش به خدمات عملی تأکید کرد و از برنامه‌های این مجموعه برای ارتقای کیفیت خدمات پژوهشی و آموزشی خبر داد.
ادامه مطلب »

تأکید پزشکیان بر استفاده از تجربیات بین‌المللی هوش مصنوعیتأکید پزشکیان بر استفاده از تجربیات بین‌المللی هوش مصنوعیرئیس جمهور بر توجه ساختارمند و بهره‌گیرانه از تجربیات بین‌المللی در زمینه هوش مصنوعی تأکید کرد.
ادامه مطلب »

جمالی نژاد: اصفهان باید قطب دانش کشور شودجمالی نژاد: اصفهان باید قطب دانش کشور شوداستاندار اصفهان در نشست بانوان فن‌آور و نخبه دانشگاهی، بر ضرورت استفاده از ظرفیت بانوان نخبه در حل مشکلات کشور و تبدیل اصفهان به قطب دانش کشور تاکید کرد.
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-02-21 05:46:19