بیل گیتس میگوید قطبی شدن سیاست داخلی آمریکا مهار بحرانهای بینالمللی را دشوارتر کرده است.
بیل گیتس، یکی از ثروتمندترین افراد جهان، روز چهارشنبه ۲۲ تیر اعلام کرد که با توجه به نگرانیهای عمیق در مورد وخامت وضع زندگی بسیاری از مردم تحت تاثیر پیامدهای بحران کرونا ۲۰ میلیارد دلار به بنیاد خیریه خود اهدا میکند تا بودجه سالانه آن افزایش يابد.
بنیاد بیل و ملیندا گیتس قصد دارد بودجه سالانه خود را در مقایسه با دوران قبل از بحران کرونا حدود ۵۰ درصد افزایش داده و تا سال ۲۰۲۶ به حدود ۹ میلیارد دلار برساند. این بنیاد ابراز امیدواری کرد که با افزایش بودجه سالانه بتواند در بهبود آموزشوپرورش، کاهش فقر و حرکت سریعتر به سوی ریشهکن کردن بیماریهای قابل پیشگیری و برابری جنسیتی که طی سالهای اخیر متوقف شده است، کمک کند.
ملیندا فرنچ گیتس، همسر سابق بیل گیتس که به طور مشترک ریاست این بنیاد را برعهده دارد، گفت: افزایش بودجه بنیاد به احیای اقتصادی عادلانه و جهانشمول کمک خواهد کرد. او افزود: «ما ابزارها، علوم و فناوریهای لازم را در اختیار داریم. آنچه که نیاز داریم اراده سیاسی و منابع مالی است».به گفته آقای سوزمن، یکی از این منابع کمکهای مالی نهادهای خیریه است. یکی از فعالیتهای بنیاد خیریه گیتس ایجاد ارتباط بین تازهترین پیشرفتهای علمی در زمینه کشاورزی با کشورهای مساعد و توزیع دانههای ذرت و برنج مقاوم در برابر سیلاب در مناطقی است که بیش از همه نیازمند آن هستند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
ادامه بلاتکلیفی معامله ۴۴ میلیارد دلاری؛ توییتر از ثروتمندترین فرد جهان شکایت کردتوییتر در تلاش برای وادار کردن ایلان ماسک به خرید این شركت فعال در حوزه شبکههای اجتماعی، از ثروتمندترین فرد جهان شکایت كرد.
ادامه مطلب »
صادرات شرکتهای استانبول طی 6 ماه به حدود 50 میلیارد دلار رسیددر نیمه اول امسال صادرات محصولات مختلف از استانبول به 49 میلیارد و 945 میلیون دلار رسید. - خبرگزاری آناتولی
ادامه مطلب »
لیز تراس آرای کافی از محافظهکاران برای جایگزینی جانسون دریافت کردلیز تراس، وزیر خارجه انگلیس ۲۰ رای از اعضای محافظهکار پارلمان برای شرکت در دور اول انتخاب نخستوزیر انگلستان دریافت کرد.
ادامه مطلب »
برای نخستین بار در ۲۰ سال، ارزش یورو و دلار برابر شدنگرانی در خصوص ادامه رکود اقتصادی در کشورهای اتحادیه اروپا، در نتیجه تورم فزاینده و عدم اطمینان از تأمین انرژی مورد نیاز به حد کافی، از عوامل اصلی کاهش ارزش یورو است.
ادامه مطلب »
ثبت درآمد ۸.۶ میلیارد دلاری؛ اسرائیل به مدعی تازه صنعت بازیهای دیجیتال بدل شددرآمد اسرائیل از صنعت بازیهای دیجیتال در سال ۲۰۲۱ میلادی به ۸.۶ میلیارد دلار رسیده که با درآمد ۱ میلیاردی سال ۲۰۱۶ فاصله زیادی دارد.
ادامه مطلب »
اتحادیه اروپا اعطای بسته کمک مالی یک میلیارد دلاری به اوکراین را تایید کردرئیس کمیسیون اتحادیه اروپا از تایید اعطای بسته کمک مالی یک میلیارد دلاری جدید به اوکراین خبر داد. - خبرگزاری آناتولی
ادامه مطلب »