در مجموعه گزارشهای محرمانهای که برای فرمانده سپاه ارسال شده، نکات قابل توجه بسیاری در خصوص پشت پرده مذاکرات هستهای همچنین اختلاف نظرهای میان مقامهای جمهوری اسلامی در این رابطه مشاهده میشود.
افشا و انتشار بولتنهای محرمانهای که خبرگزاری فارس برای حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران ارسال میکرده در روزهای اخیر توجهات بسیاری را در محافل سیاسی و رسانهای برانگیخته است؛ گزارشهای محرمانهای که با دسترسی به منابع امنیتی سطح بالا، در اختیار فرمانده سپاه پاسداران جمهوری اسلامی قرار میگرفته است.
بررسی و رصد گزارشهای محرمانهای که برای حسین سلامی ارسال میشده، تا اندازۀ زیادی به چرایی پدیدار شدن این موانع پاسخ میدهد. این اختلافات تنها محدود به باقری و امیرعبداللهیان نمانده و به نظر میرسد در سطوح بالاتر نیز مشاهده شده است. به عنوان مثال در گزارش مورخ ۱۵ تیر به نقل از یکی از نزدیکان تیم مذاکراه کننده، تلویحا وزارت امور خارجه به سادهانگاری متهم شده است. در این بخش و به نقل از آن منبع آمده است: «در اواخر زمستان سال گذشته، برخی از مقامات وزارت خارجه اعلام کرده بودند که بیش از ۹۵ درصد اختلافات میان ایران و غرب در مذاکرات وین حل و فصل شده است.
در بخش دیگری از گزارش همان روز آمده است: «اختلاف نظرات در میان اعضای شورای عالی امنیت ملی درباره متن پیشنهادی بسیار جدی است. سعید جلیلی، سرلشکر محمد باقری، محمد باقر قالیباف سئوالات مهمی را مطرح کردهاند.» به عنوان مثال در گزارش ۲۶ مرداد در این خصوص آمده است: «برآوردها بر این است که چون رهبر انقلاب به آیتالله رئیسی اعتماد کردهاند و این دوره از مذاکرات را به وی واگذار کرده و او تصمیم گیر نهایی است، رهبری در مسئله توافق ورود نمیکنند.»
علی خامنهای ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ متنی از پیشنویس توافق را مشاهده کرده و در آن «۸ ملاحظه جدی را به عنوان خط قرمز» تعیین کرده است که یکی از آنها باقی ماندن سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی معرفی شده استدر گزارش دیگری مورخ ۳ شهریور که برای حسین سلامی صادر شده، به نارضایتی تیم مذاکره کننده هستهای از عملکرد صدا و سیما اشاره شده است. در این بخش آمده است: «علی باقری از عدم همراهی صدا و سیما در مذاکرات گلایه کرده و گفته که مواضع رسانه ملی نسبت به مذاکرات تخریبی است.
بهروز کمالوندی در جلسهای که برای جمعی از خبرنگاران در خرداد ماه برگزار شده در این خصوص میگوید: «خروج از"انپیتی" در میان گزینههای ما نبوده است. ما در چارچوب انپیتی هم میتوانیم تا ۹۵ درصد اورانیوم غنیسازی کنیم.»
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
بازداشت نزدیک به ۳۰ هزار نفر در دو ماه، تشکیل کمیتههای مجازی برای «مجازات سلبریتیها»بخشی از مجموعه بولتنهای محرمانه خبرگزاری فارس برای حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران، حاکی از این است که در جریان اعتراضات اخیر در ایران «۲۹ هزار و ۴۰۰ نفر» بازداشت شدهاند.
ادامه مطلب »
بولتن سری خبرگزاری فارس: خامنهای میگوید که اعتراضات تمام نمیشودافشای بولتن سری خبرگزاری فارس نشان میدهد علی خامنهای معتقد است که اعتراضات به زودی تمام نمیشود و از عملکرد دولت رئیسی ناراضی است. این بولتن توسط گروه هکری بلک_ریواردز بهدست آمده و در اختیارایران اینترنشنال قرار گرفته است. مهسا_امینی جزئیات بیشتر
ادامه مطلب »
بولتن محرمانه فارس؛ مهدی تاج تنها گزینه سپاه برای ریاست فدراسیون فوتبالدر اسناد جدیدی که از هک خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران منتشر شده، «مهدی_تاج» رئیس کنونی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی و عضو سابق اطلاعات سپاه اصفهان، به عنوان گزینه اصلح سپاه معرفی شده است. فوتبال ورزرشی مهسا_امینی
ادامه مطلب »
تلاش جمهوری اسلامی برای لاپوشانی حمله سایبری به خبرگزاری «فارس»در واکنش به هک شدن خبرگزاری «فارس» نزدیک به سپاه پاسداران ایران توسط گروه سایبری «بلک ریواردز» و افشای بولتن امنیتی سری این رسانه متعلق به نهادهای امنیتی،
ادامه مطلب »
اسرائیل خواستار اقدام فوری بینالمللی برای مهار برنامه هستهای ایران شدبنی گانتز، وزیر دفاع اسرائیل نسبت به توسعه برنامه اتمی ایران هشدار داد و خواستار اقدام فوری جامعه بینالمللی برای مهار این برنامه شد.گانتز، در صفحه توییتر
ادامه مطلب »