به گزارش شرق ؛ دکتر محمدرضا ظفرقندی صبح امروز (شنبه، ۶ بهمن ۱۴۰۳) در حاشیه اجلاس معاونان آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی در جمع خبرنگاران، گفت: نیازهای رشد دهنده و متغیر آموزشی کشور باید شناسایی شوند و در مرزهای علمی دنیا حرکت کنیم. برای مثال در رشته دندانپزشکی تنها محیط آموزشی و خوابگاه نیاز نیست بلکه یونیت دندانپزشکی و.. نیز نیاز است.
به گزارش شرق ؛ دکتر محمدرضا ظفرقندی صبح امروز در حاشیه اجلاس معاونان آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی در جمع خبرنگاران، گفت: نیازهای رشد دهنده و متغیر آموزشی کشور باید شناسایی شوند و در مرزهای علمی دنیا حرکت کنیم. برای مثال در رشته دندانپزشکی تنها محیط آموزشی و خوابگاه نیاز نیست بلکه یونیت دندانپزشکی و.. نیز نیاز است. افزایش تختهای بالینی آموزشی، هر تخت بالینی حدود ۱۰ میلیارد تومان هزینه دارد.
ظفرقندی در ادامه با اشاره به برنامههای معاون آموزشی دانشگاهها، گفت: آموزش عمومی مردم را در دستور کار داریم؛ چرا که معتقد هستیم سواد سلامت باید در میان مردم افزایش یابد و هر چه سواد سلامت بالاتر رود، زودتر بیماریها را شناسایی و درمان کافی خواهیم کرد. مردم نیازمند افزایش سواد سلامت در بیماریهایی مانند دیابت، فشار خون و سرطان هستند. این کار با کمپینها آموزشهای مجازی و صدا و سیما باید انجام گیرد.
وی با بیان اینکه آموزش ما باید منعطف با نیازهای کشور باشد تا آن نیازها را برطرف کنیم، گفت: قطعاً این نیازها تغییر میکند و ثابت نیست. به طور مثال من روزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بودم احساس کردم ما رشته جراحی عروق در این دانشگاه و حتی کشور نداریم باید آن را تأسیس کنیم و این کار را انجام دادم.
ظفرقندی همچنین به اهمیت ارتباط آموزش و مردم اشاره کرد و تاکید کرد: آموزش زمانی مؤثر است که به مردم متصل باشد این امر موجب ایجاد ارزش افزوده در سرمایه میشود، اگر قرار است رابطه خوبی با بیمار داشته باشیم باید به این آموزش توجه کنیم. وی به چالشهای ناشی از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی در دانشگاهها اشاره کرد و گفت: این اتفاق بدون برنامه منسجم افزایش یافت طی این سه سال گذشته نزدیک به ۸۰ درصد ظرفیت بالا رفت. در صورتی که زیرساختهای لازم متناسب با آن بیشتر نشد. این در حالی است که هر اندازه بدون تأمین زیرساخت ظرفیت را افزایش دهیم کیفیت آموزش کاهش مییابد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
به جز ۳ رشته تخصصی، ظرفیت پذیرش تمامی رشتهها خالی ماند/اجرای مصوبه افزایش پذیرش ظرفیت دانشجو از سال آینده متوقف میشودوزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از خالی ماندن ظرفیت پذیرش در رشتههای تخصصی دانشگاههای کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: متأسفانه آمار داوطلبان تمامی رشتههای تخصصی به جز در سه رشته غدد، گوارش و جراحی پلاستیک که تعداد داوطلبان آن به حد ظرفیت رسیده، در سایر رشتههای تخصصی زیر ظرفیت اعلام شده است.
ادامه مطلب »
رئیس جمهور مصوبه تثبیت ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی را ابلاغ کردمسعود پزشکیان، رئیسجمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «تعیین تکلیف ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در مقطع عمومی» را ابلاغ کرد. به گزارش مهر، بر اساس این مصوبه، ظرفیت پذیرش در این رشتهها تا پایان سال ۱۴۰۴ تکمیل و از سال ۱۴۰۵ به مدت سه سال ثابت میماند. تصمیمگیری نهایی در خصوص تثبیت یا افزایش ظرفیتها نیز به سال ۱۴۰۷ موکول شده است.
ادامه مطلب »
سیستان و بلوچستان، ظرفیت های اقتصادی دریاهاخبرگزاری ایرنا در گزارشی به ظرفیت های اقتصادی دریاها در سیستان و بلوچستان پرداخته است.
ادامه مطلب »
اعلام آخرین مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت رشتههای کاردانی به کارشناسی کنکوربه گزارش شبکه شرق، جزئیات ثبتنام و انتخاب رشته مرحله پذیرش صرفاً با سوابق تحصیلی (معدل مدرک کاردانی) از ظرفیت خالی مانده مهرماه در رشتههای تحصیلی دورههای روزانه، نوبت دوم، شهریهپرداز، مجازی، غیرانتفاعی و مجازی غیرانتفاعی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و دانشکدهها و آموزشکدههای دانشگاه فنی و حرفهای در برنامه پذیرش کاردانی به کارشناسی...
ادامه مطلب »
اطلاعیه برای کنکوری ها؛ ثبت نام برای تکمیل ظرفیت دانشگاه هابه گزارش شرق ؛ بر اساس مصوبات سی و نهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو به تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۰۱ مقرر شد برای ظرفیتهای خالی مانده رشتهمحلهایی که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسری سال ۱۴۰۳ ظرفیت آنها تکمیل نشده، پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (معدل دیپلم) برای نوبت بهمن ماه انجام شود.
ادامه مطلب »
ادغام صندوقهای ورشکسته با تامین اجتماعی یعنی «مصیبت»!ادغام صندوقهای خالی و غارت شده مانند صندوق بازنشستگان فولاد با تامین اجتماعی، خود «مصیبتی» دیگر است که جز تشدید بحران ناترازی صندوق تامین اجتماعی، دستاوردی نخواهد داشت.
ادامه مطلب »