مدیرعامل شرکت توانیر گفت: ظرفیت نیروگاهی کشور اکنون بیش از ٩٢ هزار مگاوات است که با این میزان ظرفیت در حدود ٣٥٠ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید می شود.
به گزارش ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی در گفت و گویی تلویزیونی، با بیان اینکه عمده نیروگاه های کشور از نوع حرارتی هستند که در این میان سهم نیروگاههای سیکل ترکیبی که راندمان بالاتری دارند، از سایر نیروگاهها بیشتر است، اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم با تلاشهای صورت گرفته بیش از ٨٥٠٠ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شده است، از این میان علاوه بر نیروگاههای جدید، بخش مربوط به ارتقای نیروگاههای موجود و بخشی هم نیروگاه هایی است که توسط صنایع احداث شده است.
وی در خصوص دلایل ناترازی حوزه انرژی با وجود توان کشور در زمینه ساخت نیروگاه، گفت: اکنون با وجود شرکتهای توانمند و دانش بنیانی چون مپنا جزو ٥ کشور اول دنیا در زمینه ساخت نیروگاه هستیم و حتی می توانیم نسبت به ساخت و صادرات تجهیزات و خدمات فنی و مهندسی برای سایر کشورها اقدام کند، اما مهمترین دلیل ناترازی به تعرفه های تکلیفی بازمی گردد.
مدیرعامل شرکت توانیر در خصوص قانون مانع زدایی از صنعت برق نیز گفت: صنایع بزرگ براساس این قانون موظف به تامین برق خود از طریق احداث نیروگاه هستند که در این زمینه تاکنون ١٣٠٠ مگاوات از این محل احداث و به بهره برداری رسیده و پیش بینی می کنیم این میزان در سال ١٤٠٣ به ٢٠٠٠ مگاوات افزایش یابد. در حال حاضر عملیات اجرایی ٥٦٠٠ مگاوات نیروگاه های صنایع نیز آغاز شده و روند اخذ مجوز سایر نیروگاه ها نیز در حال انجام است.
رجبی مشهدی پاسخ به این پرسش که صنایع انرژی بر یا دستگاههای اداری، آیا در این فرصت کم می توانند نسبت به احداث این میزان نیروگاه تجدیدپذیراقدام کنند، گفت: در صورتی که صنایع و دستگاههای اداری نتوانند نیروگاه تجدیدپذیر مورد نیاز خود را احداث کنند، می توانند از طریق تابلو سبز بورس نسبت به خرید برق حاصل از انرژیهای نو اقدام کنند و حتی اگر این مشترکان نتوانند خود اقدام به خرید برق کنند، شرکتهای توزیع و برق منطقه ای می توانند برق را از تابلو سبز خریداری و در اختیار این شرکتها قرار دهند که این چرخه به...
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
در لیست تحریم هیچ کشوری نیستیم/ برنامه دانشگاه برای جذب ۳۰ هزار دانشجوی خارجیمعاون بینالملل دانشگاه تهران با بیان اینکه در لیست تحریم هیچ کشوری نیستیم، گفت: دانشگاه تهران قصد دارد در برنامه هفتم توسعه ۳۰ هزار دانشجوی خارجی جذب کند.
ادامه مطلب »
عملی شدن بیش از ۳۰ برنامه کلان برای توسعه و حفاظت از محیط زیست دریایی کشورمعاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بیش از ۳۰ برنامه کلان برای توسعه و حفاظت از زیستگاهها و محیط زیست دریایی کشور در سال ۱۴۰۲ عملی شده است.
ادامه مطلب »
۵۵۰ ساختگاه برای ساخت ۲۰ هزار نیروگاه بادی و خورشیدی معرفی شدرییس سازمان انرژی های تجدیدپذیر با بیان اینکه در سال 1402 چشم انداز وزارت نیرو برای احداث 30 هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر تا پایان برنامه هفتم توسعه گسترش یافت، افزود: معرفی بیش از ۵۵۰ ساختگاه برای قریب به ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی و بادی نیز گامهای رو به جلو برای آغاز فرآیندهای اجرایی سنگین سال ۱۴۰۳ بود.
ادامه مطلب »
سرلشکر سلامی: ۱۰۰ هزار نفر در سپاه فاقد مسکن هستندفرمانده کل سپاه گفت: در سپاه ۱۰۰ هزار نفر فاقد مسکن هستند که ما با یک برنامه ریزی در مرحله اول برای ۴۸ هزار نفر از این کارکنان اقداماتی را انجام دادیم.
ادامه مطلب »
نشست مشترک روسای کل گمرکات ایران _ترکیه و ۱۲ برنامه عملیاتیدر نشست مشترک روسای کل گمرکات ایران و ترکیه، ۱۲ برنامه عملیاتی برای توسعه و روانسازی مبادلات تجاری بین ایران و ترکیه پیگیری شد.
ادامه مطلب »
فرانسه ۳۰ میلیون یورو در اختیار آنروا قرار میدهدوزارت خارجه فرانسه اعلام کرد که در سال جاری بیش از ۳۰ میلیون یورو (۳۲ میلیون و ۴۱۰ هزار دلار) برای حمایت از عملیات آنروا در اختیار این آژانس قرار خواهد داد.
ادامه مطلب »