سخنگوی فضایی وزارت دفاع با اشاره به روند توسعه ماهوارهبرها از سفیر تا قائم گفت: اکنون دنیا به سمت پرتاب همزمان چندین ماهواره حرکت کرده اند و ما اگر بخواهیم این صنعت را رقابتی کنیم باید به سمت ماهواره برهای کلاس سنگین و متوسط حرکت کنیم تا در آینده به صورت رقابتی فعالیت کنیم.
به گزارش ایسنا، سیداحمد حسینی مونس امروز در نشست آخرین دستاوردها و پروژههای فضایی که به مناسبت هفته جهانی فضا در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، گفت: مجموعه هوافضای وزارت دفاع متولی توسعه صنعت موشکی است و در حوزههای مختلف ماموریتی فعال است و یکی از حوزههای ماموریتی سازمان هوافضای وزارت دفاع، توسعه پرتابگر و ماهوارهبرهای فضایی است.
سخنگوی فضایی وزارت دفاع با بیان اینکه بعد از ماهواره امید، ماهواره «رصد» در مدار قرار گرفت، اظهار کرد: وزن این ماهواره ۱۶ کیلوگرم بوده است. بعد از این گام، ماهوارهبر سفیر ۱B ارتقای قابلیت یافت و ماهوارههای نوید و فجر با این ماهواره بر در مدار قرار گرفتند. وی با بیان اینکه توسعه ماهوارهبر سفیر از اواسط دهه ۹۰ آغاز شده است، اضافه کرد: تستهای زیر مداری آن انجام شده است و در مسیر توسعه به دلیل اینکه به طور خودکفا به پیش می رویم، در نسخههای بعدی مانند ماهوارهبرهایی مانند «قائم» و دیگر ماهوارهبرهای دیگری که بر روی آنها کار میکنیم، اصلاح شده است.
حسینی مونس یادآور شد: البته در ۸ بهمن سال قبل برای اولین بار یک ماهواره اصلی به نام ماهواره «مهدا» به همراه دو کیوب ست به صورت همزمان در مدار قرار گرفتند و مداری که این ۳ ماهواره تزریق شدند، حضیض ۴۵۰ کیلومتری و اوج ۱۱۱۰ کیلومتر بوده است. به گفته وی ماهوارهبر ذوالجناح تاکنون دو پرتاب تحقیقاتی داشته است و امیدواریم در آینده نزدیک پرتاب شود.
وی با بیان اینکه کلیه تجهیزات پایگاه پرتاب به صورت داخلی توسعه داده شده است، افزود: برای ادامه باید هم در پایگاه چابهار و هم پایگاه سمنان فضای جدیدی ایجاد کنیم.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
برنامهریزی برای صادرات یک میلیارد دلاری فرآوردههای شیلاتی تا پایان برنامه هفتمرئیس سازمان شیلات از هدفگذاری برای صادرات یک میلیارد دلار محصولات شیلاتی کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه خبر داد.
ادامه مطلب »
صادرات آبزیان کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه باید به یک میلیارد دلار برسدرئیس سازمان شیلات از هدفگذاری برای صادرات یک میلیارد دلاری محصولات شیلاتی کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه خبر داد.
ادامه مطلب »
برنامهریزی برای تحصیل ۵۰ درصد دانشآموزان در هنرستانها تا پایان برنامه هفتم توسعهمعاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از برنامهریزی برای هدایت ۵۰ درصدی دانش آموزان به سمت رشتههای هنرستانی تا پایان برنامه هفتم توسعه داشت.
ادامه مطلب »
کمبود پایگاه های اورژانس در آذربایجان غربی/ فرسودگی ناوگان آمبولانس در استانرئیس اورژانس آذربایجان غربی از فرسودگی ناوگان آمبولانسی کشور خبر داد و گفت: ارومیه از لحاظ تعداد پایگاه های اورژانس از شاخص های برنامه توسعه کشور عقب مانده است.
ادامه مطلب »
فاصله طولانی با هتلهای استاندارد و با کیفیت جهانی داریم/ هتلسازان زمینگیر شدهاندوزیر میراثفرهنگی در دولت چهاردهم با تاکید بر برنامه هفتم توسعه احداث ۵۰۰ هتل را درحالی ضروری میداند که بسیاری از سرمایهگذاران در این بخش، تمایلی برای ساخت هتل ندارند.
ادامه مطلب »
سیاستهای تشویقی توسعه بازار آبهای نامتعارف اجرا میشودمدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر ایجاد بازار مبادله آبهای غیرمتعارف بر اساس برنامه هفتم توسعه تاکید کرد و گفت: برای تشویق سرمایهگذاران، حمایتهای لازم صورت میپذیرد.
ادامه مطلب »