با حضور وزیر علوم و رئیس فرهنگستان علوم و صاحبنظران،به تبیین و معرفی دستاوردهای مراکز آپا با محوریت هوشمندسازی پرداخته میشود.
به گزارش ایسنا، دومین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات و مراکز آپا امروز با حضور محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، مخبر دزفولی رئیس فرهنگستان علوم امروز سهشنبه در دانشگاه الزهرا آغاز به کار کرد.
آپا مخفف واژههای آگاهیرسانی، پشتیبانی و امداد است؛ با توجه به افزایش تعداد حوادث امنیتی کامپیوتری و لزوم وجود مراکز پژوهشی دانشگاهی برای پشتیبانی و رفع نیازهای پژوهشی جامعه در این حوزه و با انگیزه ارتقای دانش و توان مهندسی در حوزه امنیت سیستمهای کامپیوتری و پردازش اطلاعات و انتقال نتایج به جامعه، مراکز آپا در دانشگاههای کشور تاسیس شد.
این مراکز سه هدف مهم را پیگیری میکنند که شامل «ارتقای آگاهی و درک مسائل مرتبط با امنیت اطلاعات در میان کاربران و سرویسدهندگان فضای سایبر»، «پشتیبانی برای ایجاد و استفاده از تکنولوژی مناسب برای مقاومت در مقابل حملات سایبری و محدود کردن خسارات و اطمینان نسبت به تداوم سرویسهای سایبری حیاتی» و «امداد برای شناسایی و رفع آسیبپذیریها در سیستمها و شبکههای کامپیوتری و برای مدیریت بهتر مقابله با تکنیکهای نفوذگران در جلوگیری از افزایش میزان ضایعات و تشخیص و پیجویی حملات و...
دومین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات و مراکز آپای دانشگاهها و مؤسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری با محوریت «هوشمندسازی و تحول دیجیتال در آموزش عالی» در حال برگزاری است. طراحی و پیادهسازی و استقرار سامانه پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی کشور، طراحی و معماری سکوی خدمات هوشمند آموزش عالی، ارتقای جایگاه وزارت عتف در پایش، کیفیت خدمات الکترونیکی و اتصال سامانههای مرتبط با صدور مجوز به درگاه ملی مجوزهای کسبوکارها از اقدامات وزارت علوم در مسیر تحقق آموزش هوشمند است.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
یررسی دستاوردها و عملکرد مراکز آپای مؤسسات آموزشی و فناوری در دانشگاه الزهرابا حضور وزیر علوم و رئیس فرهنگستان علوم و صاحبنظران،به تبیین و معرفی دستاوردهای مراکز آپا با محوریت هوشمندسازی پرداخته میشود.
ادامه مطلب »
بررسی ۲۷ طرح فناورانه در مرکز نوآوری نفت و گازبا برگزاری نخستین جلسه شورای سیاستگذاری مرکز نوآوری و فناوری حوزه نفت و گاز مستقر در دانشگاه امیرکبیر، ۲۷ طرح و ایده نوآورانه ارسالی به این مرکز مورد بررسی قرار گرفت.
ادامه مطلب »
ایجاد ۹ رشته جدید در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه محقق اردبیلیمعاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی از موافقت شورای گسترش و برنامهریزی آموزش عالی با ایجاد ۹ رشته در مقاطع کارشناسیارشد و رشته دکتری در این دانشگاه خبر داد.
ادامه مطلب »
توسعه مراکز کاریابی تخصصی در مراکز آموزش علمی کاربردی استانهامعاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به حمایتهای رئیس جمهور شهید در خصوص پیادهسازی طرح آباد، خواستار توسعه مراکز کاریابی تخصصی در مراکز آموزش علمی کاربردی استانها شد.
ادامه مطلب »
پذیرش دانشجو در ۱۷ رشته تحصیلی برای اولین بار در دانشگاه محقق اردبیلیمعاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی از پذیرش دانشجو در ۱۷ رشته تحصیلی برای اولین بار در این دانشگاه طی سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ خبر داد.
ادامه مطلب »
تدوین و ابلاغ شیوهنامه اجرایی پایاننامههای فناورانه دانشگاه علوم پزشکی شیرازمعاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از تدوین و ابلاغ شیوهنامه اجرایی پایاننامههای فناورانه، برای نخستین بار در این دانشگاه خبر داد.
ادامه مطلب »