روزها در پی هم میگذرند و یک شهر چشم انتظار تعیین تکلیف برجهای دوقلو است، پروژهای که سالها روی زمین مانده و به گونهای طلسم شده است.
به گزارش ایسنا، سال ۸۹ بود که اجرای طرح برج دوقلوی شهرکرد آغاز شد، با وجود اینکه قرار بود طی ۳۶ ماه تکمیل و به بهرهبرداری برسد، اما این طرح همچنان روی زمین مانده است.
محمدحسین واحدیان، شهردار شهرکرد در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه مرحله دوم مزایده پروژه برجهای دوقلو چند روز گذشته برگزار شد اما مجدداً شرکتکنندهای نداشت، اظهار کرد: هر مزایده بازه زمانی خاصی را دارد که دریافت اسناد انجام اما اسناد از سوی افراد تحویل نشد، این مساله به این معناست که عملاً فردی در مزایده شرکت نکرد.
شهردار شهرکرد گفت: باتوجه به اینکه دو مرحله مزایده به اتمام رسید و اکنون باید مجدداً پیشنهاد در قالب لایحه به شورا ارائه شود که تاکنون ارائهای از باب پیشنهاد صورت نگرفته و کار روی پیشنهاد در حال انجام است، باید قیمت کارشناسی به روز شود، شرایط به نوعی تغییر کند که بخشی به صورت نقدی، بخشی به صورت اقساط و یا غیرنقد یعنی تهاتر به مزایده گذاشته شود که روی تک تک پیشنهادات کار میشود.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
بازسازی ورزشگاه آزادی کی به سرانجام میرسد؟پروژه بازسازی ورزشگاه آزادی با چالشهای متعددی روبرو شده و وعدهها عملی نشده است.
ادامه مطلب »
آغاز پروژه ساخت واگنهای مترو/ برگزاری جشن تکمیل خطوط هفت گانه متروی تهران تا پایان سالمعاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد که پروژه ساخت واگنهای مترو در چین شروع شده است.
ادامه مطلب »
پروژه مدرسه بازرگانی «انجمن یدیهلال» در 27 آوریل آغاز میشودپروژه مدرسه بازرگانی که توسط انجمن یدیهلال سازماندهی شده در 27 آوریل آغاز میشود. - Anadolu Ajansı
ادامه مطلب »
استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکاشرکت پریمیر گرافن از بتن گرافنی خود در چند پروژه به صورت آزمایشی استفاده کرده و نتایج مثبتی از این کار گزارش شده است.
ادامه مطلب »
تابلو موزیکال «تار و تاریخ» برای روز بزرگداشت سعدی+فیلمتازهترین اثر پروژه «تار و تاریخ» با عنوان «خمار مستی» به آهنگسازی میدیا فرج نژاد در شهرستان سرخه در استان سمنان ضبط شده است.
ادامه مطلب »
عدم ابتلا به عفونت بیمارستانی با فناوری فضاییمقابله با ابتلا به عفونت کشنده بیمارستانی با کمک فناوری فضایی به لطف پروژه دانشگاه ساوتهمپتون ممکن شده است.
ادامه مطلب »