برای حوزه توسعه دریایی نیاز به سرمایه خارجی داریم/ توجه به ظرفیت‌ها در توسعه مکران

ایران اخبار اخبار

برای حوزه توسعه دریایی نیاز به سرمایه خارجی داریم/ توجه به ظرفیت‌ها در توسعه مکران
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 84 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 37%
  • Publisher: 63%

در نشست کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران، ضمن بررسی ابعاد توسعه مکران، تاکید شد: در توسعه این منطقه باید از الگوهای موفق دنیا بهره برد و ظرفیت‌های انسانی و اجتماعی منطقه در برنامه توسعه نباید نادیده گرفته شود.

به گزارش ایسنا، در نشست کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران درباره توسعه منطقه مکران گفت‌وگو شد. علی نقوی، رئیس کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران، توسعه مکران را یکی از اولویت‌های این کمیسیون عنوان کرد.

سرپرست معاونت اقتصادی سازمان برنامه‌وبودجه افزود: ارتقای مدارس و هنرستان‌های منطقه مورد توجه است تا آموزش فنی و حرفه‌ای انجام شود. دو بیمارستان مهم باید در میناب و چابهار ارتقا یابد. در حوزه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری فکر شده و اولین گام در بودجه ۱۴۰۴ برداشته خواهد شد تا این منطقه به منطقه آماده سرمایه‌گذاری تبدیل شود. برخی از طرح‌ها را سرمایه‌گذارها ارائه کرده‌اند که در دست بررسی است.

او در ادامه افزود: بعد دوم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در منطقه است. استقبال خوبی از طرف بخش خصوصی نسبت به مشارکت در این طرح ملی اتفاق می‌افتد به‌شرط اینکه مدل‌های تجاری- سرمایه‌گذاری دقیقی تعریف شود. طرح‌های مطرح‌شده باید توجیه اقتصاد داشته باشد و اصل سرمایه سرمایه‌گذار تضمین شود تا سرمایه‌گذار با طیب خاطر به این حوزه وارد شود. یکی از پایه‌های اقتصاد مولد توسعه مکران است.

حسینی ادامه داد: در حوزه مکران تنها نقطه سند آمایش و سند توسعه منطقه‌ای داریم. مکران در حال حاضر، ۷ میلیون هکتار وسعت توسعه دارد. در توسعه فضایی مکران و در سند آمایش، شهر چابهار شهر سطح یک در نظر گرفته‌ شده است که قرار است بار توسعه‌ای را بر عهده گیرد. در چابهار بیمارستان که خدمات ملی ارائه می‌دهد باید داشته باشیم. چابهار بیمارستان خوب و قطبی ندارد که بعد از سند توسعه و سند توسعه مکران تأیید شده است.

در ادامه حجت میرزایی - رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق ایران - هم گفت: توسعه محور شرق را از سال ۱۳۷۶ می‌شناسم و مدت‌ها مدیر مطالعات محور شرق بودم. دولت‌ها با سندهای مصوب سال‌های ۱۳۶۷ و ۱۳۸۱ توسعه منطقه‌ای را در هیات دولت تصویب کرده‌اند. بخشی از توسعه زیرساختی مصوبات سند توسعه‌ای اولیه و دومی است. در آن سند از نگاه اقتصاددان‌های کشور استفاده‌شده و نقشه خوبی تهیه‌ شده است. این حوزه مزیت خوبی برای ترانزیت از اقیانوس هند به سمت آسیای میانه دارد. اما ملاحظات اجتماعی- انسانی را باید جدی گرفت.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

دعوت از سرمایه‌گذاران روسیه و چین برای توسعه تجدیدپذیرهادعوت از سرمایه‌گذاران روسیه و چین برای توسعه تجدیدپذیرهاوزیر نیرو از دعوت از شرکت‌های روس و چینی برای سرمایه‌گذاری در توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر ایران خبر داد و گفت: در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر از سرمایه گذاری داخلی و خارجی استقبال می‌کنیم.
ادامه مطلب »

تبعات بی‌توجهی به ظرفیت‌های CNG در افزایش واردات بنزینتبعات بی‌توجهی به ظرفیت‌های CNG در افزایش واردات بنزینعدم توجه به توسعه صنعت سی‌ان‌جی در سال‌های اخیر موجب افزایش واردات بنزین شده، موضوعی که اگر دولت فعلی به آن توجه کند می‌تواند راه فراری برای واردات بنزین باشد.
ادامه مطلب »

تجربه‌ای فراموش نشدنی مشتریان فونیکس در بازدید از مؤسسه ارزیابی ایمنی خودروتجربه‌ای فراموش نشدنی مشتریان فونیکس در بازدید از مؤسسه ارزیابی ایمنی خودروحفاظت از جان انسان‌ها به عنوان پایه و اساس توسعه و گسترش خودروهای جدید قلمداد می‌شود و شرکت‌ها در تلاش برای توسعه سیستم‌های ایمنی برای کاهش تلفات در هنگام تصادف هستند.
ادامه مطلب »

تجربه‌ فراموش نشدنی مشتریان فونیکس از سفر به چینتجربه‌ فراموش نشدنی مشتریان فونیکس از سفر به چینحفاظت از جان انسان‌ها به عنوان پایه و اساس توسعه و گسترش خودروهای جدید قلمداد می‌شود و شرکت‌ها در تلاش برای توسعه سیستم‌های ایمنی برای کاهش تلفات در هنگام تصادف هستند.
ادامه مطلب »

تدبیر «متا» برای کاهش وابستگی به گوگل و مایکروسافتتدبیر «متا» برای کاهش وابستگی به گوگل و مایکروسافتشرکت «متا» به منظور کاهش وابستگی خود در حوزه هوش مصنوعی به شرکت‌های گوگل و مایکروسافت می‌خواهد یک موتور جستجو برای چت بات خود توسعه دهد.
ادامه مطلب »

اعلام آمادگی ایران برای توسعه همکاری با چین در حوزه تجدیدپذیراعلام آمادگی ایران برای توسعه همکاری با چین در حوزه تجدیدپذیروزیر نیرو گفت: در سفری که به چین داشتم مذاکراتی با شرکت‌های این کشور برای توسعه همکاری‌ها در حوزه تجدید پذیرها صورت گرفت.
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-04-16 23:37:34