برای رفع خاموشی ۲۵ میلیارد دلار نیاز است/ راهکار دولت چهاردهم برای حل ناترازی برق

برق اخبار

برای رفع خاموشی ۲۵ میلیارد دلار نیاز است/ راهکار دولت چهاردهم برای حل ناترازی برق
ناترازی
  • 📰 ilnanews
  • ⏱ Reading Time:
  • 49 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 26%
  • Publisher: 53%

دبیر سندیکای صنعت برق گفت: ما باید طی ۴ سال آینده ۲۰ تا ۲۵ میلیارد دلار در صنعت برق هزینه کنیم تا ۱۳۰ هزار مگاوات ظرفیت منصوبه نیروگاه داشته و ناترازی امروز را پشت سر بگذاریم، بعبارت دیگر باید به ۹۲ هزار مگاوت نیروگاه کنونی ۴۰ هزار مگاوات اضافه شود.

ابقای محمد اسلامی در ریاست سازمان انرژی اتمیمهدی مسائلی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره ناترازی برق و خاموشی و راهکار عبور صنعت از شرایط کنونی اظهار داشت: در حال حاضر، خاموشی‌ها بر اساس برنامه روی بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و صنعت انجام می‌شود، مثلا کنتورهای حوزه چاه‌های کشاورزی روزانه ۵ ساعت قطع و از مدار خارج می‌شوند، به شهرک‌های صنعتی و صنایع بزرگ نیز برنامه ارائه شده که چه ساعتی اعمال خاموشی خواهد شد.

وی تاکید کرد: وقتی مصرف بر تولید فزونی پیدا می‌کند، قطعا ناترازی فنی داریم و برای اینکه این موضوع بهینه شود در کوتاه‌مدت فقط با صرفه‌جویی و بهینه‌سازی و در میان‌مدت و بلندمدت غیر از تزریق سرمایه و راه‌اندازی پروژه‌ها امکان‌پذیر نیست که اجرای پروژه هم در صنعت نیروگاهی ۵ سال زمان می‌برد، یعنی اگر همین امروز برای احداث یک نیروگاه حرارتی گلنگ‌زنی شود زیر ۵ سال عملیاتی نمی‌شود، قائدتا اگر دولت چهاردهم بخواهد اقدامی در خصوص احداث نیروگاه انجام دهد بهره‌برداری از آن به دولت پانزدهم می‌انجامد و اگر...

دبیر سندیکای صنعت برق اظهار داشت: دولت فعلی برنامه احداث ۳۵ هزارمگاوات تولید برق از سوی بخش صنعت و ۳۵ هزار مگاوات تجدیدپذیر را در دستور کار داشت اما عملیاتی نشد چون پول نداشت، هیچ پیمانکاری هم حاضر نیست روی نیروگاه‌سازی که پولی عایدش نمی‌شود؛ کار کند. وی افزود: باید از امکانات و منابع نفت و گاز استفاده کنیم و شبکه را گسترش دهیم، بخشی را که فرسوده است بهینه‌سازی کنیم تا راندمان بالا برود، این باعث می‌شود میزان مصرف و انرژی خروجی بهتری داشته باشیم.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

ilnanews /  🏆 10. in İR

ناترازی

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

ناترازی ۱۷ هزار مگاواتی برق/نیاز ۲۰ میلیارد دلاری برای رفع ناترازیناترازی ۱۷ هزار مگاواتی برق/نیاز ۲۰ میلیارد دلاری برای رفع ناترازیرئیس هیات مدیره سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق گفت: در حال حاضر میزان مصرف برق در کشور از ۷۷ هزار مگاوات عبور کرده و میزان ناترازی نیز بیش از ۱۷ هزار مگاوات ثبت شده است.
ادامه مطلب »

کلاف سردر گم انرژی/ چرا به ناترازی انرژی گرفتار شدیم؟کلاف سردر گم انرژی/ چرا به ناترازی انرژی گرفتار شدیم؟تهران-ایرنا- خبرگزاری ایرنا با حضور کارشناسان انرژی به بررسی ابعاد مختلف ناترازی انرژی و همچنین بیان نظرات کارشناسی برای همراه کردن راه دولت چهاردهم پرداخته که در ادامه بررسی خواهد شد.
ادامه مطلب »

بیش از ۲۴ میلیارد دلار ارز واردات تامین شدبیش از ۲۴ میلیارد دلار ارز واردات تامین شدطبق اعلام بانک مرکزی، از ابتدای سال جاری تا ۱۲ مرداد ۲۴ میلیارد و ۸۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای مورد نیاز تامین شده است.
ادامه مطلب »

احتمال مذاکره ایران و آمریکا در آینده نزدیک وجود دارد؟احتمال مذاکره ایران و آمریکا در آینده نزدیک وجود دارد؟دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی ایران معتقد است اولویت سیاست خارجی دولت چهاردهم باید تلاش برای رفع تحریم‌ها باشد.
ادامه مطلب »

خشم قانون‌گذاران اروپایی از تصمیم بورل برای اعزام معاونش به مراسم تحلیف پزشکیانخشم قانون‌گذاران اروپایی از تصمیم بورل برای اعزام معاونش به مراسم تحلیف پزشکیانتصمیم جوزپ بورل، دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا، برای اعزام معاونش به ایران برای شرکت در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان، رئیس دولت چهاردهم ایران، خشم قانون‌گذاران اروپایی را برانگیخته است.
ادامه مطلب »

افزایش ۱۰ هزار مگاواتی ظرفیت تولید برق در سه سال گذشته/ تلاش برای رفع ناترازی برقافزایش ۱۰ هزار مگاواتی ظرفیت تولید برق در سه سال گذشته/ تلاش برای رفع ناترازی برقتهران- ایرنا- ناترازی تولید و مصرف برق یکی از چالش‌های اصلی این صنعت است که تلاش شده با افزایش ظرفیت تولید این مشکل تا حد زیادی برطرف شود که در سه سال گذشته ۱۰ هزار و ۲۷۷ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شده است.
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-02-23 22:07:57