با ۷ مکان فرهنگی و طبیعی بریتانیا که نامزد میراث جهانی یونسکو هستند آشنا شوید این مطلب را بخوانید🔽
دولت بریتانیا هر ده سال یک بار فهرستی از مکانهایی را که نامزد ثبت در فهرست یونسکو هستند منتشر میکند. مسئولان دولتی به این ترتیب تلاش میکنند مکانهایی را برگزینند که از نظر آنها بیشترین بخت را برای ثبت در فهرست یونسکو دارند.در اسکاتلند که نقش مهمی در تنوع زیستی منطقه دارد پیش از این در فهرست نامزدهای بریتانیا قرار داشتند.که سالانه ۹۰ میلیون پرنده از طریق آن کوچ میکنند از دیگر نامزدهای بریتانیا برای ثبت در فهرست میراث جهانی یونسکو است.
اداره امور دیجیتال، فرهنگی، رسانهای و ورزشی دولت بریتانیا از هماکنون ضمن رایزنی با مقامهای محلی تلاش خواهد کرد تا بخت این مکانهای فرهنگی و طبیعی را برای ثبت در فهرست میراث جهانی یونسکو بالا ببرد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
هنر کندهکاری روی سنگ آهلات در فهرست میراث فرهنگی یونسکوهنر کندهکاری روی سنگ آهلات در فهرست میراث فرهنگی یونسکو استادان هنر کندهکاری روی سنگ شهر آهلات ترکیه که در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو قرار دارد همچنان به تولید آثار ارزشمند ادامه میدهند.
ادامه مطلب »
شورشیان حوثی میگویند آماده پایان جنگ داخلی یمن هستندشورشیان حوثی در یمن در نشستی با نمایندگان پادشاهی عمان و عربستان سعودی اعلام کردند که آماده پایان دادن به جنگ داخلی در این کشور هستند.
ادامه مطلب »
یک نماینده مجلس: ۵۱ درصد مردم ایران اجارهنشین هستندمجتبی یوسفی روز یکشنبه با اشاره به اوجگیری قیمت مسکن و اجارهبها گفت حوزه اقتصاد به ویژه حوزهای که با سبد خانوار در ارتباط است با بخشنامه و دستور قابل کنترل نیست.
ادامه مطلب »
پکن: رزمایش در اطراف تایوان هشداری به جداییطلبان استدر سومین روز از رزمایش بزرگ چین در نزدیکی مرز تایوان که با انتقاد تایپه و واشینگتن مواجه شد، پکن تأکید کرد که این تمرینهای نظامی «هشداری» به جداییطلبان
ادامه مطلب »
استقبال سازمان ملل از گفتوگوی هیئتهای سعودی و عمانی با حوثیهااستفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد، شامگاه دوشنبه 21 فروردین با استقبال از گفتوگوهای هیئتهای سعودی و عمانی با حوثیها در صنعا گفت که این
ادامه مطلب »
پدیده «بالاشهر» و «پایینشهر» با اصول شهرسازی اسلامی مغایر است/ کاهش احساس تعلق به محل زندگی در اثر از بین رفتن هویت بومی/ میانگین زمان ماندگاری تهرانیها در یک محله ۳ تا ۴ سال استمعاون پیشین شهرسازی و معماری شهرداری تهران با تاکید بر این که کنار گذاشتن سنتهای دیرپای معماری ایرانی - اسلامی باعث از بین رفتن هویتهای بومی و منحصر به فرد شهرسازی در شهرهای کشورمان شده است، گفت: در حال حاضر برخی شهرهای ما دچار معضل طبقاتی شدن هستند، این در حالی است که تراکمفروشی، تخصیص تراکم بیشتر به املاک درشتدانه در مناطق گرانتر شهر، فراهم کردن زمینههای سوداگری ملک و هرگونه عمل دیگری که به طبقاتی شدن شهرها و پدیده «بالاشهر» و «پایینشهر» دامن بزند، در تضاد با روح شهرسازی در تاریخ ایران است.
ادامه مطلب »