رئیس دبیرخانه شورای نظارت بر اسباببازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ادامه بررسی چالشهای موجود در صنعت اسباببازی به موضوعاتی نظیر اتحادیه نداشتن تولیدکنندگان اسباببازی، استاندارد نداشتن اکثر اسباببازیهای موجود در بازار، افزایش قاچاق اسباببازی، عدم قیمتگذاری تخصصی و... پرداخته است.
به گزارش ایسنا، آیدین مهدیزاده در بخش اول گفتوگو با ایسنا به بررسی چالشهای موجود در صنعت اسباببازی یعنی عدم حضور دبیرخانه شورای نظارت بر اسباببازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تدوین سند ملی اسباببازی و بدون متولی بودن این صنعت و حتی گاهی تکثر متولیان آن اشاره کرد. او اکنون در بخش دوم گفتوگوی تفصیلی با ایسنا، با اشاره به اینکه در حوزه اسباببازی اتلاف زمان و منابع وجود دارد، گفت: گویا این روند به شخصیت صنعت اسباببازی تبدیل شده است.
او افزود: علیرغم اینکه بیش از ۶ سال از تاسیس انجمن تولیدکنندگان اسباببازی میگذرد، اما هیچ فعالیت جدی و مشخصی در راستای ساماندهی واحدهای صنعتی انجام نداده است و هیچ چشمانداز مشخصی برای این حوزه ندارد. شاید حتی اگر انجمنی وجود نداشت، سرعت ما در اقدامات بیشتر هم میشد تا اینکه بارها از آنها حمایت کنیم، اما انجام وظایف و کارهایی مانند نظام آماری، شکل گیری اتحادیه، ساماندهی واحدهای صنفی را به زمان نامعلومی موکول کنند.
افزایش قاچاق اسباببازی طی ۵ سال گذشته او درباره جلوگیری از قاچاق اسباببازی، توضیح داد: تمام آمارها از سال ۹۸ به بعد نشان میدهد که قاچاق اسباببازی افزایش یافته است. در چند سال اخیر خانوادهها تک فرزند شدهاند و همین امر باعث شده است که به خرید اسباببازی برای کودکانشان اهمیت بیشتری دهند که با این اتفاق عملا سرانه استفاده از اسباببازی افزایش یافته است. فاصله میان نیاز بازار و میزان محدود تولید، با قاچاق پر شده و این سبب شده است با افزایش قاچاق اسباببازی روبرو باشیم.
خبری از قیمتگذاری برنامهریزی شده نیست! رئیس دبیرخانه شورای نظارت بر اسباببازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درباره فرایند قیمتگذاری بر اسباببازی، گفت: چون این صنعت اتحادیه ندارد، قیمتگذاریِ چندان یکپارچهای نداریم و فرد بر حسب تجربه، نیازِ بازار و بدون جریان مهندسی شده قیمت را اعلام کرده است. در کل در صنعت اسباببازی چیزی تحت عنوان قیمتگذاری نداریم و با این شرایط، اگر تولیدکننده ببیند کالا روی دستاش مانده است زیر قیمت میفروشد.
او با اشاره به اینکه اسباببازی ایرانی گران است و با اختلاف قیمتی کمی، مصرف کننده ترجیح میدهد اسباببازی خارجی بخرد، اظهار کرد: تیراژ تولید به شدت پایین است و در کشور چیزی تحت عنوان خط تولیدِ بدون توقف اسباببازی نداریم و تولیدات کارگاهی و مونتاژ شده است. وقتی در چنین مقیاسی، تولیدکننده اسباببازی نبودیم عملا چیزی به عنوان قیمتگذاری برنامهریزی شده هم نداریم.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
اجرای همزمان طرح عیدانه و رمضان استاندارد در ایلامسرپرست استاندارد ایلام از اجرای همزمان طرح عیدانه و رمضان استاندارد در استان خبر داد.
ادامه مطلب »
خروج نقدینگی از بازار سرمایه، قیمت ارز را بالا برد؟یک کارشناس بازار سرمایه گفت: اگر در سال های اخیر شاهد افزایش میزان نقدینگی از بازار بورس هستیم ممکن است به دلیل کم اعتماد شدن مردم به بازار سرمایه باشد.
ادامه مطلب »
در پی رکوردشکنی سکه و دلار در ایران؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی از بازداشت دهها «دلال» خبر دادارزیابی احمد علوی از افزایش قیمت دلار و بدتر شدن شرایط اقتصادی در ایران
ادامه مطلب »
تقاضای نیروی کار مشاغل چین صعودی استوزیر منابع انسانی و تامین اجتماعی چین اعلام کرد که چین مجموعهای از اقدامات خود در تحریک اشتغال را منتشر خواهد کرد، زیرا تقاضا در بازار کار در حال افزایش است.
ادامه مطلب »
ویدیوها. برگزاری نمایشگاه مجسمههای ساختهشده از قطعات لگو در لندنشماری از پیکرهها و آثار هنری تجسمی که با استفاده از قطعههای اسباببازی لگو ساخته شدهاند، در نمایشگاه «هنر قطعات لگو» در لندن در معرض تماشای علاقهمندان قرار گرفتهاند.
ادامه مطلب »
هشدار نماینده مجلس: ترکیه در حال گرفتن سهم ایران در بازار عراق استیک نماینده مجلس شورای اسلامی از سختتر شدن صادرات کالا و محصولات کشاورزی به کشورهای همسایه از جمله عراق، و از جایگزین شدن ترکیه با ایران در بازار عراق خبر داد.
ادامه مطلب »