تهران-ایرنا- سقوط سوریه ممکن است نقطه عطفی در روابط روسیه و ایران باشد و پیامدهای گسترده برای همسویی بیش از پیش دشمنان کلیدی ایالات متحده داشته باشد.
به گزارش گروه سیاست خارجی ایرنا، میشل گریس تحلیل گر اندیشکده رند می نویسد: جنگ اوکراین اغلب به عنوان یک عامل تسریع کننده در همسویی فزاینده دشمنان کلیدی ایالات متحده مانند چین، روسیه، ایران و کره شمالی توصیف شده است، سقوط رژیم بشار اسد در سوریه نیز ممکن است باعث نزدیک شدن این چهار دشمن آمریکا به همدیگر شود. همسویی فزاینده این چهار کشور ناشی از این تصور مشترک است که ایالات متحده و متحدانش در طول تاریخ برای تضعیف حاکمیت آنها، کاهش نفوذ آنها و قطع دسترسی این کشورها به بازارهای تجاری اقدام کرده است.
سقوط دولت سوریه همچنین می تواند به همکاری نظامی بیشتر بین روسیه، ایران و کره شمالی منجر شود. شکست سوریه می تواند روسیه را وادار کند تا تلاش های خود را در جنگ اوکراین دو برابر کند و چیزی کمتر از پیروزی کامل در درگیری را نپذیرد. تامین مهمات و نیرو از سوی کره شمالی تاکنون در تداوم تلاش های جنگی روسیه در اوکراین بسیار مهم بوده است و در صورت تشدید درگیری، روسیه ممکن است درخواست افزایش حمایت نظامی را از کشورهای همسو داشته باشد.
وقتی صحبت از روسیه و ایران به میان می آید، ریشه های این همسویی عمیق مدت ها قبل از فوریه ۲۰۲۲ آشکار شده است. در طول یک دهه حمایت از حکومت اسد، دو کشور به طور فزاینده ای همکاری با هم را ادامه داده اند، حتی در حالی که منافع امنیتی دچار تضاد می شد. سقوط رژیم سوریه ممکن است نقطه عطفی در روابط روسیه و ایران باشد و همچنین ممکن است پیامدهای گسترده تری برای همسویی فزاینده دشمنان کلیدی ایالات متحده داشته باشد.
در طول یک دهه جنگ داخلی در سوریه، رژیم اسد می توانست روی حمایت دو کشور روسیه و ایران حساب کند. در سال های اولیه جنگ داخلی، ایران به حکومت سوریه کمک کرد تا قلمرو کلیدی خود را از کنترل شورشیان پس بگیرد. مداخله روسیه در سپتامبر ۲۰۱۵ که بنا به گزارش ها پس از درخواست قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس ایران، از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در سفر به مسکو آغاز شد، کنترل هوایی قاطعی را برای نیروهای دولتی سوریه فراهم کرد.
نویسنده در ادامه این مطلب ادعا کرده که بدون حمایت روسیه و ایران، رژیم اسد احتمالا به این اندازه دوام نمی آورد ... در ۱۲ دسامبر، زمانی که جنگجویان هیئت تحریر الشام کنترل حلب را به دست گرفتند و سپس به سمت جنوب حمص حرکت کردند، روسیه و ایران متعهد شدند که از رژیم سوریه حمایت بی قید و شرط خود را انجام دهند. نیروهای روسیه حملات هوایی را در حمایت از نیروهای دولتی سوریه انجام دادند، در حالی که مقامات ایرانی به نمایندگی از حکومت اسد حمله دیپلماتیک را آغاز کردند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
سرنوشت اردوگاههای داعش و متحدان کرد آمریکا در سوریه نامعلومپس از سقوط دولت بشار اسد و کنترل هیئت حاکمه دمشق بر سوریه، سرنوشت اردوگاههای داعش و متحدان کرد آمریکا در سوریه نامعلوم است.
ادامه مطلب »
آمریکا شش ماهه معافیت از تحریمهای سوریه را ارائه میدهددولت آمریکا شش ماهه معافیت از تحریمهای سوریه را برای برخی فعالیتها ارائه میدهد تا دسترسی به خدمات اساسی پس از سقوط بشار اسد تسهیل شود.
ادامه مطلب »
ایران و آمریکا، سوریه و تروریسمایران در مورد روابط خود با آمریکا و اوضاع سوریه صحبت کرد.
ادامه مطلب »
دولت موقت سوریه یک زن دارای تابعیت ترکیه را به مقامی ارشد منصوب کرد؛ از عایشه سیداوغلو چه میدانیم؟دولت موقت سوریه که پس از سقوط بشار اسد، رئیسجمهوری پیشین این کشور به قدرت رسیده است اولین زن را به یکی از سمتهای ارشد دولتی منصوب کرد.
ادامه مطلب »
پیشروی های رژیم صهیونیستی در سوریهبه گزارش مشرق، رژیم صهیونیستی یک روز بعد از سقوط اسد پیشرویهای خودش در سوریه را آغاز کرد.
ادامه مطلب »
سوریه: آمریکایی و صهیونیستی نقشهستادکل نیروهای مسلح، وقایع سوریه را نقشه مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.
ادامه مطلب »