آخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
دبیر انجمن تولیدکنندگان و تأمینکنندگان برنج ایران گفت: عدم تخصیص ارز اقلامی که مشمول ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی میشوند و نادیده گرفتن مصوبات کمیسیون اقتصادی دولت و ستاد تنظیم بازار ، تبعات منفی بر سفره خانوار دارد.
کشاورز متذکر شد: همچنین مصوب شد تا سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان براساس قیمت پایه کمیته ارزی وزارت جهادکشاورزی و سایر هزینههای واردات، سقف قیمت برنج وارداتی را تعیین و وزارت جهاد کشاورزی نیز شبکه توزیع آن را مشخص کند.تغییر کند، برنجهای فروخته شده مشمول مابه التفاوت نمیشوند و همچنین باتوجه به مطالبات ارزی واردکنندگان از نیمه دوم سال 1402، بانک مرکزی موظف شد با همکاری وزارت جهادکشاورزی نسبت به تخصیص ارز به محمولههای معوق اقدام کند.
دبیر انجمن تولیدکنندگان و تأمینکنندگان برنج ایران با اشاره به اینکه تاخیر چندین ماهه تخصیص ارز برای واردات برنج آن هم در شرایطی که واردکنندگان با منابع مالی خود اقدام به واردات کرده و پس از فروش محصول در بازار و تأیید وزارت جهادکشاورزی در فهرست تخصیص ارز قرار میگیرند، هزینههای سنگینی را بر واردکنندگان تحمیل میکند، تصریحکرد: مدیران بانک مرکزی به گونهای رفتار میکنند که گویی ارز ترجیحی که قرار است برای برنج پرداخت شود را از منابع مالی شخصیشان تأمین میکنند و برای همین ترجیح میدهند به...
کشاورز با یادآوری اینکه برخی از هزینههای سربار مانند سود وامهای ارزی از بانکهای داخلی از سوی کمیته قیمتگذاری سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان پذیرفته نمیشود، گفت: در چنین شرایطی واردکنندگان برنج متحمل خسارت میشوند، از این رو از دولت میخواهیم اگر نمیتواند شرایطی فراهم کند که بانک مرکزی از مصوبات و دستورالعملها تبعیت کند، ارز برنج را از ترجیحی به تجاری تبدیل کند تا تجار واردکننده برنج بتوانند بدون دغدغه تأمین ارز فعالیت و با سرعت بخشیدن به پروسه واردات و با حذف هزینههای سربار...
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
نگرانی از نرسیدن واگنهای چینی به تهرانانتقاد از عدم پیگیری واردات واگنهای مترو چینی به تهران و تأخیر در پیشپرداخت قرارداد
ادامه مطلب »
واردات گوشی موبایل و چالشهای ارزیاعضای کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران در دیدار با محمدعلی دهقان دهنوی، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، مشکلات واردات تلفن همراه، چالشهای تخصیص ارز، وضعیت تأمین ارز برای واردات گوشیهای با نرخ بیش از ۶۰۰ دلار و شرایط تولید گوشی تلفن همراه را بررسی کردند. با توجه به طولانی شدن زمان تخصیص ارز برای واردات گوشی، واردکنندگان با چالشهای جدی روبرو شدهاند و هنوز مشخص نیست که چه میزان ارز و بر اساس چه ساز وکاری و در چه زمانی قرار است به واردکنندگان اختصاص پیدا کند.
ادامه مطلب »
مخالفت هیئت عالی نظارت با واردات خودرو در سال ۱۴۰۴ از اساس کذب استروابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص ایراد هیئت عالی نظارت در مورد افزایش ارز تخصیصی برای واردات خودروهای نو و کارکرده بیشتر از لایحه دولت، توضیحاتی ارائه داد.
ادامه مطلب »
صنعت پتروشیمی ۳۰ درصد عرضه ارز کشور را تامین میکنددبیرکل انجمن صنایع پتروشیمی گفت: پتروشیمیها بزرگترین عرضه کنندگان ارز در کشور هستند که ۳۰ درصد از عرضه ارزی کشور را انجام میدهند.
ادامه مطلب »
رانت ارزی و چند نرخی بودن ارزخبرنگار اقتصادی ایرنا به بررسی منفیهای چند نرخی بودن ارز و تخصیص آن به افراد برای واردات کالا با قیمتهای رانتی پرداخته است.
ادامه مطلب »
بیمارستان الوفاء در غزه هدف حملات هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفتحماس از سکوت بینالمللی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد کرد.
ادامه مطلب »