سردار حاجیزاده با تشریح جزئیات پرتاب ماهواره «نور»: امروز یک ابرقدرت هستیم داد آمریکاییها نشاندهنده اهمیت این مسئله است گفتند ۵۲ نقطه را خواهیم زد؛ آن نقطه فرهنگی هم که میگفتند بیت رهبری بود آمریکا پاسخ حمله عینالاسد را میداد ۴۰۰ نقطه را میزدیم
به گزارش ایسنا، سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه شامگاه پنجشنبه در برنامه گفتوگوی ویژه خبری به ارائه توضیحاتی درباره فرآیند پرتاب ماهواره نظامی «نور» پرداخت و گفت: این موفقیت لطف و عنایت الهی بود و شهید تهرانی مقدم پایه گذار این صنعت بودند؛ همچنین از دانشگاهها و شرکت های دانش بنیان، وزارت دفاع و به ویژه سازمان صنایع هوافضا که ما را در ساخت موتور مرحله اول یاری کردند، تشکر می کنم.
سردار حاجی زاده درباره ضرورت ورود سپاه به عرصه فضایی، اظهار کرد: در سال 88 با تصویب فرماندهی کل قوا نیروی هوایی سپاه به نیروی هوافضای سپاه تبدیل شد؛ از آن روز ما یک فرماندهی بعنوان فرماندهی فضایی در نیرو تاسیس کردیم و طی این یازده سال اقدامات بسیار گسترده ای انجام شده است. طبیعتا به دنبال توسعه این فرماندهی هستیم.
سردار حاجی زاده با تاکید بر اینکه تحریم برکات زیادی برای ما داشته است، گفت: اگر چشممان به دست بیگانه باشد، همیشه محتاجیم. در همین قضیه کرونا، دیدیم که جامعه پزشکی ما چقدر ایثارگر هستند و ملت ما چقدر بزرگ هستند. ما از فرصت های تحریم ها استفاده حداکثری کردیم. امروز در حوزه هواپیماهای بدون سرنشین در جایگاه بسیار بالایی در دنیا هستیم، در بحث موشکی، پدافند هوایی همینطور و انشالله در حوزه فضایی هم به جایگاه بالایی خواهیم رسید.
سردار حاجی زاده تصریح کرد: هر کشوری که در حوزه فضایی به این مرحله میرسد در رده ابرقدرتها محسوب میشود. سردار حاجی زاده با اشاره به تاثیر این کار بر قدرت دفاعی کشور، گفت: اینکه داد آمریکایی ها درآمده، نشان دهنده اهمیت این مسئله است؛ آنها میدانند که ما به توانمندی جدیدی رسیدهایم و از این کار ناراحت هستند. آمریکاییها شهید سلیمانی را شهید کردند؛ برای چه مسئولیت آن را قبول کردند؟ آنها میخواستند بگویند نماد مقاومت را زدیم تا فرماندهان مقاومت بترسند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
عکسهایی که حال آدمها را خوب میکند؛ پروژه جدید رضا دقتی در قرنطینه
ادامه مطلب »
دستگاههای تنفس مصنوعی که کشورهای کم درآمد هم میتوانند بخرند - BBC News فارسیتیمی از متخصصان پزشکی و مهندسان در دانشگاه کمبریج بریتانیا یک 'ونتیلاتور' یا دستگاه تنفس مصنوعی ارزانقیمت طراحی کرده که می تواند در کشورهای درحال توسعه، حیاتی باشد.
ادامه مطلب »
ائتلاف عربی: حوثیها طی48 ساعت گذشته در 193 مورد آتشبس یمن را نقض کردندائتلاف عربی حمایت از دولت قانونی یمن شامگاه سه شنبه 21 آوریل 2020 اعلام کرد که شبهنظامیان حوثی طی
ادامه مطلب »
آیا شورشهای کرونایی دولتها را به زانو در میآورند؟احتمالا خوانندگان این سطور ویدیوی دستفروش سالخورده تهرانی را دیدهاند که در اوج تاکید دولت و رسانهها و شهروندان بر «در خانه بمانید» گفت که چند روز است فرزندانش از وی پنیر خواسته اند. مشابه این تصاویر همین روزها درعراقی دیده میشود.
ادامه مطلب »
کارشناسان: تبعات اقتصادی کرونا ۶۰ میلیون شغل را در اروپا تهدید میکندنرخ بیکاری در کشورهای عضو اتحادیه اروپا در صورت عدم بازگشایی اقتصاد پس از پایان فصل بهار میتواند با افزایش پنج درصدی به طور میانگین به بیش از ۱۱ درصد برسد.
ادامه مطلب »
کشته شدن 23 نیروی امنیتی در حملات طالبان در افغانستانمقام های افغانستان چهارشنبه 22 آوریل تایید کردند، در نتیجه حملات طالبان در ولایت های سرپل، ارزگان و
ادامه مطلب »