«اریکا چنوث»، استاد دانشگاه «هاروارد» و نویسنده ۹ کتاب درباره جنبشها و مقاومتهای خشونتپرهیز و سرکوب دولتی میگوید: «پاسخ خشونتآمیز به سرکوب، سرکوب را تشدید میکند.» گزارشی از آیدا قجر aidaghajar مهسا_امینی اعتصابات_سراسری
«اریکا چنوث»، استاد دانشگاه «هاروارد» و نویسنده ۹ کتاب درباره جنبشها و مقاومتهای خشونتپرهیز و سرکوب دولتی است.جمعه ۱۱ آذر، جلسهای در کلابهاوس «» برگزار شد که موضوع آن پرداختن به جنبشها و اعتراضات «خشونتپرهیز» با حضور «اریکا چنوث» بود. اریکا چنوث، استاد دانشگاه «هاروارد» و نویسنده ۹ کتاب درباره جنبشها و مقاومتهای خشونتپرهیز و سرکوب دولتی است.
دیگر روش، تشویق نیروهای حامی حکومت در حوزههای مختلف است. همکاران، دوستان و بستگان را از بدنههای تغذیهکننده حکومت تشویق به گرویدن به سمت مردم کرد: «در اوکراین به عنوان مثال در زمان انقلاب نارنجی، معترضان برای حامیان رژیم نامه و گل میفرستادند. شعارهایی درست کرده بودند که از نیروهای نظامی میخواست به مردم بپیوندند.»
اریکا چنوث به روشهای دیگر هم اشاره دارد: «برای کاهش میزان سرکوب میتوان از طنز استفاده کرد، تا سرکوبگران را خجالت بدهد و به عدم استفاده از خشونت بیشتر تشویق کند. استفاده از دوربینها، فیلمها و تصاویر در بسیاری از جنبشهای خشونتپرهیز، بسیار موثر بوده و توانسته است سرکوبگران را تشویق کند که سرکوب بیشتری اعمال نکنند.»
از نظر اریکا چنوث، آموزش نیروهای معترض مهم است، تا بتوانند به سمتی بروند که بین سرکوبگران و آنها که اعتراضات را رصد میکنند، تفاوت قائل شوند: «در بسیاری از موارد، ریزش وفاداری روی نیروهای نظامی متمرکز میشود. اما در بعضی جوامع تمرکز روی تجار، بازاریها و طبقه بالای جامعه هم متمرکز شود. هر جامعهای با دیگری متفاوت است. اینکه کدام گروه از جامعه، در حمایت از حکومت موثرتر هستند، از جهت تغییر وفاداری به نفع مردم حائز اهمیت است.
به گفته اریکا چنوث، در نمونه آفریقای جنوبی، سازماندهی محلهای بود و رهبران اصلی زنان بودند: «چون میتوانستند از خانهای به خانهای دیگر بروند و پیامها را منتقل کنند. این جنبش در نهایت توانست چتر بزرگی از سازمانهای مختلف ایجاد کند که گروههای مختلفی در آن بودند. مثل تجار، انجمنها و رهبران مذهبی. این مساله باعث شد هماهنگی میان سازمانها به هدف استراتژیهای مهم ایجاد شود.»
در نهایت، اتحاد میان اتحادیههای مختلف کارگری در شیلی، توانست پینوشه را به چالش بکشد. و زمان طلایی وقتی ایجاد شد که پینوشه میخواست قانون اساسی را تغییر دهد تا در قدرت بماند و از همین روی، آن را به رفراندوم گذاشت.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
نرگس محمدی خواهان تحقیق گزارشگر حقوق بشر درباره «تعرض جنسی به زنان بازداشتی» شدنرگس محمدی، فعال زندانی، در نامهای به گزارشگر ویژه سازمان ملل ، «تعرض به زنان حین بازداشت و در بازداشتگاهها» را «بخشی از برنامه سرکوب» جمهوری اسلامی علیه زنان معترض خواند.
ادامه مطلب »
چه فشارهای بینالمللی بر جمهوری اسلامی میتواند کارساز باشد؟سوالی که نزدیک به سه ماه است با شروع اعتراضات در ایران پرسیده میشود این است که برای توقف سرکوبهای مرگبار، چه نوع فشار بینالمللی بر جمهوری اسلامی ایران میتواند کارساز باشد؟ این نوشتار تلاش میکند به این پرسش پاسخ دهد. اعتصابات_سراسری مهسا_امینی
ادامه مطلب »
نامشان را به خاطر بسپار: کشته شدگان سرکوب تا هفته دوم آذرماهاعتراضات_سراسری ضد حکومتی در ایران به پایان هفته نُهم خود رسیده است.اکثر معترضان کشته شده زیر ۲۵سال بودهاند و در میان آنها حداقل ۴٩ کودک ۱۵ تا ۱۷ ساله وجود دارد. حقوق_بشر کشتهشدگان_اعتراضات سرکوب مهسا_امینی گزارشی از shamidartii و javadroshana
ادامه مطلب »
تلاش برای پیوستن به ناتو؛ سوئد یک پناهجوی کرد را به ترکیه تحویل دادخبرگزاری دولتی ترکیه اعلام کرد که سوئد یک پناهجوی کرد ترکیه را به این کشور تحویل داده و ترکیه هم او را به زندان انداخته است.
ادامه مطلب »
«تعطیلشدن» گشت ارشاد؛ عقبنشینی یا تاکتیکمحمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور در ایران، شنبه 12 آذر، در نشست «تبیین ابعاد جنگ ترکیبی در اغتشاشات اخیر» از تعطیلی «گشت ارشاد» خبر داد.منتظری در پاسخ به
ادامه مطلب »
شادمانی برای دشمنانانقلابها معمولا یک شعار محوری دارند که ماهیت و آرمان آنها را مشخص میکند و پایبندی به آن شعار، نشانگر تعهد انقلابیون به آنچه ابراز داشته و هدف قرار دادهاند، است. اگر اولین انقلاب مدرن را انقلاب فرانسه بدانیم، میتوان با دقت در شعار آن، به موضوع تعهد انقلابیون به شعار اصلی و محوری آن پی برد.
ادامه مطلب »