ادعاهای بشردوستانه آمریکا حرف مفت است/ می‌خواهند ما را ساقط کنند/ مدیریت کشور در آبان ۹۸ مقصر بود/با اجازه ندادن‌ها و رد کردن‌ها، مشارکت را کاهش می‌دهیم/گوگوش، مهستی و حمیرا جایی در دانشگاه‌ها نداشتند

ایران اخبار اخبار

ادعاهای بشردوستانه آمریکا حرف مفت است/ می‌خواهند ما را ساقط کنند/ مدیریت کشور در آبان ۹۸ مقصر بود/با اجازه ندادن‌ها و رد کردن‌ها، مشارکت را کاهش می‌دهیم/گوگوش، مهستی و حمیرا جایی در دانشگاه‌ها نداشتند
ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها
  • 📰 ilnanews
  • ⏱ Reading Time:
  • 203 sec. here
  • 5 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 85%
  • Publisher: 53%

مسعود پزشکیان در گفت‌‌وگو با ایلنا: ادعاهای بشردوستانه آمریکا حرف مفت است/ می‌خواهند ما را ساقط کنند/ مدیریت کشور در آبان ۹۸ مقصر بود/با اجازه ندادن‌ها و رد کردن‌ها، مشارکت را کاهش می‌دهیم/گوگوش، مهستی و حمیرا جایی در دانشگاه‌ها نداشتند

برخی او را از نطق آتشینش در مجلس هشتم به خاطر می‌آورند، آنجا که از بی اخلاقی‌ها و تهمت‌هایی که در فضای پس از انتخابات ۸۸ به وجود آمده بود صریحا انتقاد کرد و با اشاره به نامه علی به مالک اشتر حقوق مردم را بازخوانی کرد و نسبت به نحوه ی رفتار با معترضین و منتقدین تذکر داد و تاکید کرد که با مردم باید مثل خود مردم برخورد کرد.

در این مدتی که خودم را شناختم، تلاش کردم آنچه از دستم بر می آید و می‌فهمیم و احساس می‌کنیم در مسئولیتی که قرار می‌گیریم تا جایی که هست برای مردم، کشور و انقلابمان خدمت کنیم. هر کسی هر جریان، دسته و گروهی در این جهت قرار بگیرد که خدمتگزاری به مردم داشته باشد ما سعی کردیم با آنها باشیم و کمک کنیم و در کنارش حضور داشته باشیم.

ما مصلح می خواهیم؛ یعنی آدمی که اصلاح‌گر باشد آدمی که بتواند در حقیقت اعتماد جامعه را با رفتار، گفتار، کردار، عملکرد و نگاهش در جامعه زنده کند و به وجود بیاورد. این با نگاه بسته و بدون اصلاحات نمی‌شود و امکان پذیر نیست در نتیجه با تمام وجود به اصلاحات معتقدم براساس روایات هر که دو روزش با هم برابر باشد زیانکار است.

پس این قطعه قطعه بودن ساختارهای که وجود دارد، قوه قضائیه، قوه مجریه و قوه مقننه و نیروهای مسلح و احزابی هستند که خارج از این جریانات می‌نشینند و تصمیم می‌گیرند. پس مشکل ساختاری داریم. چون انقلاب کردیم، مدیران گذشته را کنار گذاشتیم و مدیران جدید سرکار آمدند؛ مدیران جدید علم، مهارت و شناخت نسبت به جایگاهی که در آن قرار گرفتند را نداشتند؛ به جای اینکه این مدیران را بفرستیم دوره ببینند، آموزش دهیم و دستشان را بگیریم برای آنها پرونده ساختیم، اخراج کردیم و تمام گناهان را گردن آنها انداختیم.

مدیریت ما به علمی که در آن رابطه داریم بازمی‌گردد، آقای روحانی، احمدی‌نژاد، خاتمی یا رفسنجانی نیز خارج از این بازی نیستند. البته آقای خاتمی آنجایی که علم چیزی را نداشت کنار می‌ایستاد و اجازه می‌داد کارشناسان نظر بدهند که آن کارشناسان نیز با اشکالاتی که ذکر شد، مواجه بودند. چرا در فوتبال و والیبال کارشناس خارجی می‌آوریم، ما را به اوج می‌رساند؟ چرا در داخل کارشناس نداریم؟ چرا دستاوردها و نتایج یک مربی با مربی دیگر به صورت چشمگیری تفاوت دارد؟ باید بپذیریم که کار را باید توسط کارشناس انجام دهیم.

باید به افراد میدان دهیم که تجربه کنند و بعد در این بازی بپذیریم که امکان اشتباه وجود دارد و اگر اشتباه کردند برایشان پرونده نسازیم و آنها را بیرون کنیم. اجازه بدهیم که اشتباه خودشان را بازنگری و اصلاح کنند و بعد بار دیگر وقتی وارد می‌شوند با علم و آگاهی و با تجربه بهتر به میدان بیایند که در این صورت شرایط متفاوت خواهد شد.

البته ما معلم‌هایی را هم داریم که امکان اینکه بتوانند درست به کار خود بپردازند را ندارند و به خاطر اعتراض به برخی از حقوق اولیه‌شان از کار کردن محروم شده‌اند.... روسای جمهور قبلی به نوعی گفته‌اند که نهاد ریاست جمهوری تدارکاتچی است و قدرت و اختیارات لازم را ندارد، نظر شما چیست؟ این به کانون‌های قدرت دیگر ربطی ندارد. می‌توان در درون خود دولت ساختار درست کرد که در این ساختار اختیار را به یک نفر داد. این مسئله در دست دولت است و اختیار دارد بگوید که من این اختیار را می‌دهم و بعد پاسخگویی می‌خواهم. به طور مثال در رابطه با گوشت و مرغ و نهاده‌ها چرا اینگونه شده است؟ چندین ارگان باید پاسخگو باشند. اما اگر این ارگان‌ها تحت یک فرماندهی بود یک نفر باید پاسخ می‌داد و او می‌توانست دستور دهد که گمرک آزاد کند و انبارها عرضه کنند.

اکنون کسانی که در مرزها قرار دارند امتیاز دارند که به آنجا بروند، برای اینکه با یک دیدن و ندیدن می‌توانند پول بگیرند. اما اگر این داده‌ها به هم نزدیک شده باشد افراد نمی‌توانند قاچاقی که وارد کشور شده را بفروشند. اگر رسانه‌های ما بخواهند این مسائل را شفاف کنند دیگر ممکن نیست پول مردم را بدزدند و آنها هم به خیابان بیایند و بگویند که «پول ما کجاست؟»حدود اختیارات دولت در سیاست خارجه چقدر است؟ برخی وزیر خارجه را فقط مدیر اجرایی می دانند.

پس اگر برجام را نمی‌خواهیم قبول کنیم از آن خارج شویم. نظر من درباره گفت‌وگو این است که باید مرز‌هایمان را با تمام کشورهای اسلامی برداریم. اروپایی‌‌ها با آن همه جنگ‌های صلیبی و مشکلاتی که با یکدیگر داشتند و به خون هم تشنه بودند مرزهای‌شان را برداشتند و تجارت می‌کنند. شهید مطهری هم می‌گویند اگر یک میلیارد مسلمان همه با هم باشند، هیچ قدرتی نمی‌تواند آنها را دچار مشکل کند.قرآن معتقد به امت واحده است، من چه کاره هستم.

به همان دلیلی که اسرائیل و آمریکا و تندروها از برجام ناراضی بودند و به همان دلیلی که همه آنها خوشحال بودند که بتوانند ایران را در لیست سیاه FATF ببرند، نشان می‌دهد این قراردادها ضربه پذیری ما را کاهش می‌دهد و قدرت تهاجمی آنها را نسبت به ما کمتر می‌کند و ما را ماندگارتر می‌کند. اینکه ما چقدر تدبیر بکنیم از این موضوع حداکثر استفاده و بهره خودمان را داشته باشیم به هماهنگی، شعور و نوع معامله و نوع صحبت و اینکه اجازه بدهیم نخبگان پیگیری کنند، برمی‌گردد.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

ilnanews /  🏆 10. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

راستی آزمایی ادعاهای ظریف در فایل صوتی جنجالی؛ آیا ظریف حقایق را گفت؟راستی آزمایی ادعاهای ظریف در فایل صوتی جنجالی؛ آیا ظریف حقایق را گفت؟وزیر امور خارجه ایران در گفتگوی جنجالی که صوت آن منتشر شده ادعای بسیاری را مطرح کرده که تا همین حالا عواقبی در عرصه سیاست داخلی و خارجی ایران به دنبال داشته است. در این گزارش، سعید جعفری، خبرنگار یورونیوز سعی کرده است برخی از این ادعاها را صحت‌سنجی کند.
ادامه مطلب »

روایت جوان سوری از شکنجه‌ در زندان اسد تا فعالیت‌های بشردوستانه در ترکیهروایت جوان سوری از شکنجه‌ در زندان اسد تا فعالیت‌های بشردوستانه در ترکیهیک جوان 23 ساله سوری تلاش می‌کند خاطرات تلخ اسارت و شکنجه در زندان‌های رژیم بشار اسد در دوران کودکی‌اش را با فعالیت‌های بشردوستانه در ترکیه فراموش کند. - خبرگزاری آناتولی
ادامه مطلب »

سرلشکر سلامی: سردار سلیمانی این هنر را داشت که دیپلماسی را در خدمت میدان آوردسرلشکر سلامی: سردار سلیمانی این هنر را داشت که دیپلماسی را در خدمت میدان آوردفرمانده کل سپاه با اشاره به هویت و فلسفه شکل‌گیری نیروی قدس، قدرت سازی در سرزمین های اسلامی و درهم شکستن نقاط تمرکز دشمن را از کارکردهای این نیرو دانست و تاکید کرد: نیروی قدس با گسترش پیشانی دفاعی و جنگی اسلام قدرت استکبار را تجزیه کرده است.
ادامه مطلب »

طالبان در ماه رمضان 255 غیرنظامی را کشته و 500 تن را زخمی کردندطالبان در ماه رمضان 255 غیرنظامی را کشته و 500 تن را زخمی کردندوزارت امور داخله افغانستان سه‌شنبه 11 مه (21 ثور) اعلام کرد که از روز نخست ماه رمضان تا کنون طالبان بیش از 255 غیرنظامی را کشته اند.به گزارش منابع خبری
ادامه مطلب »

سوسیالیست‌ها برای سومین دوره پیاپی زمام امور را در آلبانی در دست خواهند داشتسوسیالیست‌ها برای سومین دوره پیاپی زمام امور را در آلبانی در دست خواهند داشتآلبانی که از سال ۲۰۰۹ میلادی به عضویت ناتو در آمده امیدوار است که تا پایان سال جاری بتواند مذاکره با اتحادیه اروپا برای عضویت در این اتحادیه را آغاز کند.
ادامه مطلب »

پلیس اسرائیل ۴۴ تن را در جریان ناآرامی‌ها در اورشلیم دستگیر کردپلیس اسرائیل ۴۴ تن را در جریان ناآرامی‌ها در اورشلیم دستگیر کردپلیس اسرائیل ۴۴ تن را در جریان ناآرامی‌ها در اورشلیم دستگیر کرد خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی اعلام کرد در جریان شبی ناآرام در اورشلیم،‌ پلیس اسرائیل ۴۴ تن را دستگیر کرد و ۲۰ نیروی پلیس هم در جریان این ناآرامی‌ها زخمی شدند
ادامه مطلب »



Render Time: 2025-03-19 04:04:01