همزمان با فرا رسیدن زمان رایگیری درباره ماندن یا حذف ایران از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل، دیپلماتها از افزایش احتمال حذف جمهوری اسلامی از بدنه زنان این سازمان خبر میدهند.
همزمان با فرا رسیدن زمان رایگیری درباره ماندن یا حذف ایران از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل در روز چهارشنبه، ۲۳ آذرماه، دیپلماتها از افزایش احتمال حذف جمهوری اسلامی از بدنه زنان این سازمان خبر میدهند.
کامالا هریس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا روز ۱۱ آبان در بیانیهای از تلاش آمریکا برای اخراج ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل خبر داد و گفت که دلیل این اقدام، نقض حقوق زنان توسط حکومت جمهوری اسلامی و سرکوب وحشیانه معترضان در ایران است. اعضای این کمیسیون، هر ساله در ماه مارس تشکیل جلسه میدهند و هدف آنها ترویج برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان است.با این حال روز دوشنبه، ۲۱ آذر، ایران، ۱۷ کشور دیگر و فلسطینیها در نامهای به شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد خواستار جلوگیری از حذف جمهوری اسلامی شدند.
با این حال تنها پنج نفر از امضاکنندگان این نامه در حال حاضر عضو شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل هستند و میتوانند امروز به پیشنویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا رای دهند. ایران از ابتدای سال جاری دوره چهار ساله عضویت در این کمیسیون را آغاز کرد و همان زمان هم اعتراضهایی به عضویت جمهوری اسلامی در این کمیسیون مطرح شد، اما اکنون با سرکوب شدید اعتراضات ایران، انتقادها به این عضویت بیشتر شده است.