زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند و به اذعان کارشناسان اگر خواهان جامعهای سالم هستیم، باید خانواده سالم داشته باشیم و با توجه به نقش مادران در سلامت خانواده، آنها نقشی بیبدیل در سلامت جامعه دارند؛ این درحالیست که متخصصان تاکید دارند در دنیای امروز لازم است مولفههای «اصلاح سبک زندگی»، «ارتقاء سواد سلامت» و «خودمراقبتی» در ارتباط با زنان...
در همین راستا و همزمان با هفته سلامت زنان، دکتر صابر جباری - رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در گفتوگو با ایسنا، در تشریح سلامت زنان با بیان اینکه توجه به سلامت زنان یک امر ضروری است، اظهار کرد: «زن» و «مرد»، ستونهای اصلی سلول جامعه یعنی خانواده را تشکیل میدهند. اگرچه زن و مرد به عنوان ستونهای خانواده لحاظ میشوند اما زنان با توجه به نقش «همسری» و «فرزندی» که در خانواده بر عهده دارند، ستون اصلی خانواده قلمداد میشوند.
اهمیت ارتقاء سواد سلامت زنان رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در بررسی مقابلهای علل مرگومیر در مردان و زنان تصریح کرد: بررسی مقابلهای علل مرگومیر زنان با مردان بیانگر این است، مولفههای «اصلاح سبک زندگی»، «ارتقاء سواد سلامت» و «خودمراقبتی» در ارتباط با زنان میبایست در کانون توجه قرار گیرد.
اثر حفاظتی «بارداری» و «شیردهی کامل» مقابل ۳ سرطان زنانه وی در بخش دیگری از صحبتهایش با اشاره به سرطانهای زنانه و اثر حفاظتی بارداری و شیردهی بر این سرطانها، افزود: فروزندآوری جزو ویژگیهای فیزیولوژیک زنان است؛ خداوند، فرزندآوری و فرزندپروری را در نهاد زن قرار داده، اما بیتوجهی به شرایط فیزیولوژیکی زنان سبب شده که مسائلی مانند «عدم فرزندآوری»، «فرزندآوری کم»، «تکفرزندی»، «استفاده از روشهای پیشگیری از بارداری» برای مدتهای طولانی...
اهمیت فرزندآوری در ۲ سال نخست ازدواج وی در خصوص فرزندآوری نیز گفت: با توجه به اینکه روشی بهینه برای تشخیص ناباروری بدون اقدام به فرزندآوری برای زوجین وجود ندارد، به زوجها توصیه میکنیم که طی دو سال نخست زندگی خود نسبت به فرزندآوری اقدام کنند؛ چراکه اگر زوجی به «ناباروری اولیه» مبتلا باشد و طی دو سال نخست زندگی خود نسبت به فرزندآوری اقدام نکند، درمان ناباوری آنها سختتر و گاهی غیرممکن میشود.
وی با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزشی دوران بارداری افزود: وزارت بهداشت بر موضوع زایمان طبیعی در کلاسهای آمادگی برای زایمان تاکید میکند و در نظر دارد که تمام مادران باردار را به سمت زایمان طبیعی سوق دهد؛ مگر اینکه زایمان طبیعی از نظر پزشکی منع شود و جان مادر را با خطر مواجه کند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
سالگرد هفت اکتبر در اسرائیل؛ نیمهافراشته شدن پرچمها و زنجیره انسانی زنان برای گروگانهانیمهافراشته شدن پرچمها مقابل کنست و زنجیره انسانی زنان برای گروگانها
ادامه مطلب »
آزمایش موفقیتآمیز یک درمان جدید برای افزایش سن باروری زنانپژوهشگران «دانشکده پزشکی دانشگاه نورثوسترن» برای افزایش دوران عمر تخمدان و امکان باروری در زنان مسن، یک راه جدید را روی موشها آزمایش کردند و نتایج رضایتبخشی را به دست آوردند.
ادامه مطلب »
دستورالعمل جدید در آزمایش ماموگرافی؛ زنانی که پستانهایی با تراکم بالا دارند باید چه کار کنند؟مهمترین مساله برای سلامت زنان هنگام ماموگرافی کشف وجود احتمالی توده سرطانی است. با این حال میزان تراکم پستان زنان مساله مهمی محسوب میشود.
ادامه مطلب »
پسازبان؛ چالشی جدی برای زبان هوش مصنوعیامروزه میتوان از هوش مصنوعی بخواهیم برایمان شعر بگوید، داستانهای منحصربهفرد بگوید، حتی میتوانیم از او بخواهیم در امور حقوقی به ما کمک کند یا آنکه به ما زبان خارجی یاد بدهد.
ادامه مطلب »
بازار جراحیهای زیبایی؛ از شباهت به حیوانات تا عملهای عجیباین روزها فضای مجازی به بستری برای تبلیغ انواع جراحیهای زیبایی تبدیل شده و در این میان، برخی پزشکان سودجو یا افراد غیرپزشک و فاقد صلاحیت اقدام به انجام جراحیهای نامتعارف میکنند.
ادامه مطلب »
بازار جراحیهای زیبایی؛ از شباهت به حیوانات تا عملهای عجیبآخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
ادامه مطلب »