این گزارش به چالشهای آموزش مجازی در ایران میپردازد و با استفاده از نظرات دانشآموزان و معلمان، به مزایا و معایب آن میپردازد.
به گزارش ایسنا، آموزش مجازی سوغات کرونای منحوس است که به عنوان یک راهکار برای جلوگیری از توقف آموزش استفاده شد. راهکاری که دانشآموزان و دانشجویان و همچنین معلمان و اساتید را با چالشهای جدید روبهرو کرد. تقریباً یک هفته است که استمرار هوای سرد و آلودگی هوا باعث تعطیلی مدارس، دانشگاهها و سایر مراکز آموزشی شده است، ایسنا در این گزارش به معایب و مزایای آموزش مجازی از زبان دانشآموزان و دانشجویان پرداخته است.
بنا بر رصد خبرنگار ایسنا، اکثر خانوادهها و دانشآموزان با مشکلاتی در آموزش مجازی از جمله اختلال در شبکه شاد، قطعی برق و یا اینترنت و در نهایت منتقل نشدن درست مفاهیم درسی به دانشآموزان مواجه شدهاند چراکه بیشتر کلاسهای درس دانشآموزان در شبکه شاد برگزار میشود و همین موضوع سبب شده تا بستر شاد با کندی و اختلال همراه باشد. شاد که پیامرسانی ویژه دانشآموزان از دوران کرونا است، در سالهای گذشته و حتی پس از دوران کرونا هم فضایی آموزشی برای ارتباط دانش آموزان و معلمان شد تا امر آموزش به تعویق نیفتد، اما مشکل از جایی آغاز میشود که پس از گذشت چند سال از آموزش در دوران کرونا و پس از آن آلودگی هوا در روزهای پاییز و زمستان هنوز زیرساختها برای آموزش بی دردسر دانش آموزان در فضای مجازی مهیا نشده است. آموزش مجازی برای دانش آموزان کلاس اولی سخت و گنگ است آسنا زلالی، دانشآموز پایه اول ابتدایی است؛ وی در گفتوگو با ایسنا در خصوص آموزش مجازی اظهار میکند: اسم آموزش مجازی را شنیدهام، اما فکر نمیکردم آموزش از پشت یک تبلت اینقدر سخت باشد. وی با بیان اینکه دلش برای معلمش تنگ شده است، میگوید: سرعت در شاد کم است و خیلی وقتها نتوانم در کلاس اعلام حضور کنم. از طرفی احساس میکنم که میزان تکالیف در آموزش مجازی بیشتر از آموزش حضوری است. این دانشآموز قزوینی بیان میکند: خانم معلم هر روز برایمان فیلم و صوت ارسال میکند اما گاهی اوقات از گرفتن گوشی در دستم کلافه میشوم. وی ادامه میدهد: هر فیلم و صدایی که خانم معلم برایم ارسال میکند به سختی و پس از ۱۰ بار تلاش باز میشود و همین موضوع باعث شده تا من و خیلی از دوستانم از آموزش آنلاین عقب بمانیم و بعد از کلاس مادرها دوباره برایمان توضیح میدهن
Eğitim Teknoloji Sanayi İnternet Öğrenci
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
راهکارهای علمی برای رفع چالش های نظام آموزش و پرورش تعریف شوداستانداربوشهر گقت: راهکارهای علمی برای رفع چالش های نظام آموزش وپرورش تعریف شود.
ادامه مطلب »
وزیر نفت: نگران صادرات نفت نیستیمتهران- ایرنا- وزیر نفت گفت که با روی کار آمدن رئیسجمهوری جدید در ایالات متحده آمریکا، تدابیری اندیشیده شد که بدون چالش یا کمترین چالش صادرات نفت ایران ادامه یابد.
ادامه مطلب »
نگران صادرات نفت نیستیموزیر نفت گفت: با روی کار آمدن رئیسجمهوری جدید در ایالات متحده آمریکا تدابیری اندیشیده شد که بدون چالش یا کمترین چالش صادرات نفت ایران ادامه یابد.
ادامه مطلب »
بالاخره مدارس فردا تعطیل است یا مجازی؟درحالیکه پیشتر اعلام شده بود که فردا (چهارشنبه) مدارس تهران، تعطیل است و حتی کلاسهای غیرحضوری برقرار نیست، طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش آموزش مجازی دانشآموزان در چهارشنبه برقرار است.
ادامه مطلب »
انتقاد از نصب برچسب قیمت بر دانشآموزان دختر در همدانچالش صنفی معلمان ایران اقدام زنستیزانه مدیران آموزش و پرورش همدان را انتقاد کرد که دختران دبیرستانی را با طناب بسته و برچسب قیمت روی آنها درج کردند.
ادامه مطلب »
ایران ظرفیت تبدیل شدن به قطب غذایی منطقه را داردتهران- ایرنا- قائم مقام سابق وزارت جهادکشاورزی گفت: با وجود چالش های فراوان، ایران ظرفیت و فرصت تبدیل شدن به قطب تولید غذایی منطقه را دارد.
ادامه مطلب »