ششمین دوره کنفرانس بینالمللی میکروالکترونیک ایران امروز با حضور و مشارکت اساتید، دانشجویان، پیشکسوتان و نخبگان در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد.
جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در آیین آغاز بکار این کنفرانس بین المللی با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز دومین دانشگاه قدیمی ایران است، خاطر نشان کرد: این دانشگاه بعد از دانشگاه تهران تأسیس شده و با بیش از ۷ دهه سابقه فعالیت آموزشی و پژوهشی، نقش مهم و تعیین کنندهای در تربیت نخبگان، متخصصان، صاحب نظران و مدیران داشته است.
شیری، قرار گرفتن ۲۰ عضو هیات علمی دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان یک درصد برتر جهان را از جمله دیگر افتخارات این دانشگاه بیان کرد و افزود: بر اساس نتایج رتبهبندی جهانی یو. اس. نیوز ۲۰۲۵-۲۰۲۴ دانشگاه تبریز با کسب امتیاز ۵۳.۳ و رتبه جهانی ۵۲۱، رتبه جهانی خود را ۱۰۴ رتبه بهبود بخشیده است. جعفر صبحی، رئیس انجمن میکروالکترونیک ایران نیز در آیین آغاز بکار این کنفرانس با اشاره به رسالت و تاریخچه راه اندازی این انجمن گفت: انجمن میکروالکترونیک ایران به همت تعدادی از کارشناسان و اعضای هیئت علمی با سابقه به منظور ایجاد بستر یکپارچه و یک هم صدایی واحد در بین بخشهای مختلف برای رسیدن به مرجعیت و رشد و توسعه این علم تاسیس شده است.
دکتر ضیاء الدین دائی کوزه کنانی، دبیر ششمین دوره کنفرانس بینالمللی میکروالکترونیک ایران نیز در این کنفرانس گفت: دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، این رویداد علمی را با همکاری انجمن میکروالکترونیک ایران برگزار میکند و تلاش شده تا فضایی مناسب برای تبادلات علمی، طرح ایدههای نوین و ارایه آخرین یافتهها و دستاوردهای پژوهشی در جهت گسترش دانش فنی در زمینههای مرتبط فراهم شود.
وی افزود: برگزاری مجمع عمومی انجمن میکروالکترونیک ایران و انتخاب هیات مدیره جدید از دیگر برنامههای جنبی این کنفرانس است. به گفته طوفان، اطمینانپذیری در مدارها و افزارهها، مدلسازی و شبیهسازی مدارها و افزارهها، افزارهها و مواد نوظهور در الکترونیک، مدارها و سیستمهای گسترده الکترونیکی و اقتصاد و کسب و کار میکروالکترونیک از دیگر محورهای این کنفرانس می باشد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
اولین همایش بین المللی جایگاه علم در تمدن نوین اسلامی در ارومیه آغاز بکار کرداولین همایش بین المللی جایگاه علم در تمدن نوین اسلامی با حضور اندیشمندان و صاحبنظران علمی و دینی در دانشگاه ارومیه آغاز بکار کرد.
ادامه مطلب »
ویژه نامه بین المللی «هگل در قرن 21» در مجله پژوهشهای فلسفی دانشگاه تبریز منتشر میشودویژه نامه بین المللی «هگل در قرن 21» با سردبیری پروفسور اسلاوی ژیژک، از اندیشمندان فلسفه دنیا و ازاساتید موسسه تحصیلات تکمیلی اروپایی در سوئیس، به همت مجله پژوهش های فلسفی دانشگاه تبریز منتشر می شود.
ادامه مطلب »
آغاز فراخوان دریافت مقاله در اولین همایش بینالمللی هوش مصنوعی و کاربردهای آن در کشاورزیرئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از آغاز فراخوان دریافت مقاله در اولین همایش بین المللی هوش مصنوعی و کاربردهای آن در کشاورزی خبر داد.
ادامه مطلب »
فراخوان ثبت نام اولین دوره مسابقات بینالمللی «مناظره دانشجویی» سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی«مرکز ملی گفتوگو، مناظره و آزاداندیشی» سازمان دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی با همکاری دانشگاه تهران، «اولین دوره مسابقات بین المللی مناظره دانشجویی»(نشان سهروردی) را برگزار میکند.
ادامه مطلب »
برگزاری هجدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران در دانشگاه صنعتی سهندهجدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران در دانشگاه صنعتی سهند آغاز به کار کرد.
ادامه مطلب »
شرکت ایران در افتتاحیه کنفرانس بین المللی صلیب سرخ و هلال احمردبیرکل و معاون امور بینالملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلالاحمر به همراه سفیر و نماینده دائمی کشورمان در سازمان ملل متحد در ژنو به عنوان نمایندگان دولت جمهوری اسلامی ایران در افتتاحیه سی و چهارمین کنفرانس بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر حضور داشتند.
ادامه مطلب »