اعضای ستاد فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی در یک نشست خبری به تشریح جزئیات و روند برگزاری «اولین کنفرانس ملی حکمرانی و نظام سیاستگذاری فرهنگی» پرداختند. ایجاد پل میان سیاستگذاری و میدان عمل، جلوگیری از موازیکاری به علت تعدد نهادهای فرهنگی، توجه به ظرفیتهای مغفول مانده فرهنگی در قانون اساسی و...
به گزارش ایسنا، ابراهیم شکرانی _ دبیر ستاد فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی _ در نشست خبری اولین کنفرانس ملی حکمرانی و نظام سیاستگذاری فرهنگی، با اشاره به چهلمین سالگرد تأسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: امسال وارد چهلمین سال این شورا میشویم. اگر با نگاه به بیانیه گام دوم انقلاب به گذشته بنگریم، ۴۰ سال اول انقلاب اسلامی را پشت سر گذاشتهایم و از سال آینده وارد گام دوم خواهیم شد. در این مرحله باید گذشته را مرور کنیم و همزمان به ظرفیتها و فرصتهای پیشرویمان نگاهی داشته باشیم.
وی افزود: در محورهای کنفرانس، بخش ویژهای برای بررسی موفقیتها و چالشهای حوزههای اجتماعی در نظر گرفته شده است تا نقاط ضعف و قوت آنها مشخص شود.
وی افزود: با توجه به همه این مسائل در حوزه معاونت اجتماعی اموری در این حوزه مدنظر قرار گرفت و در حرکت به سمت حل مسئله و احصای آنها میزهای تخصصی تشکیل دادیم که برای مثال ذیل امور و مسائل و آسیبهای اجتماعی، پنج میز تشکیل شد و توجه به رویکرد جدیدی که شورای عالی انقلاب فرهنگی در پیش گرفته تغییرات بسیار مناسبی در عرصه فرهنگی و اجتماعی جامعه را شاهد خواهیم بود.
وی ادامه داد: در حال حاضر، تعامل ویژهای با دبیرخانه شورای انقلاب فرهنگی و ستاد فرهنگی و اجتماعی اولین کنفرانس ملی حکمرانی و نظام سیاستگذاری فرهنگی برقرار شده است. یکی از محورهای عمومی کنفرانس، حکمرانی فرهنگی و سیاستهای جمعیتی در کشور است که موضوعاتی نظیر باروری، ازدواج، پنجره جمعیتی، مهاجرت و سالمندی را در بر میگیرد. همانطور که مقام معظم رهبری نیز تأکید کردهاند، تهدید پیری جمعیت یکی از دغدغههای اصلی کشور است و ما در اندیشکده، بهطور جدی روی این مسئله کار میکنیم.
در ادامه این نشست، دکتر مطهری با تاکید بر اینکه حوزه اجتماعی در مقایسه با حوزه فرهنگی، کمتر مورد توجه قرار گرفته است خواستار ورود جدیتر شورای عالی به این موضوع شد.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
جزئیات بازگشت الواح هخامنشی/ بازگشت ۶۸۶۸ قطعه در شش مرحلهمعاون میراث فرهنگی وزیر میراث فرهنگی جزئیات بازگشت الواح هخامنشی به کشور را تشریح کرد.
ادامه مطلب »
دیدار صالحی امیری با سرپرست وزارت فرهنگ و معاون اول نخست وزیر گرجستانوزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با معاون اول نخست وزیر گرجستان درخصوص همکاریهای دو کشور در زمینه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی گفتوگو و تبادل نظر کرد.
ادامه مطلب »
انسداد کامل دیپلماسی فرهنگی در جشنوارههای بینالمللی/ عمق راهبردی سینمای ایران چگونه کم عمق شد؟با تغییرات سیاسی در کشور این انتظار وجود دارد مسیر فرهنگی حضور در جشنوارههای جهانی به عنوان یک مسیر دیپلماسی فرهنگی و عمومی دوباره احیا شود.
ادامه مطلب »
مجلد «جریان اصلی»؛ معرفی هویت فرهنگی جهاددانشگاهیمعاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برنامه چیستی، چگونگی امر فرهنگی در این نهاد را از منظر ساختار، فرآیند و فعل فرهنگی به صورت مدون در قالب «مجلد جریان اصلی» ارائه کرده است.
ادامه مطلب »
گرجستان آماده هر نوع همکاری فرهنگی با ایران استتهران- ایرنا- در سفر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشورمان به گرجستان، مقامهای ارشد این کشور بر همکاری همه جانبه فرهنگی با جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند.
ادامه مطلب »
روابط بین سوریه و ایران کاملاً راهبردی و استراتژیک استدر دیدار رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه و مشاور سیاسی و رسانهای رییس جمهوری سوریه، بر نزدیکی و همراهی دو کشور در عرصهها و حوزههای مختلف، تأکید شد.
ادامه مطلب »