معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات انجام شده برای مقابله با تب دنگی، با بیان اینکه تمام معاونتهای وزارت بهداشت برای مبارزه با پشه آئدس به عنوان عامل بروز این بیماری، درگیر هستند، در عین حال گفت: سهم وزارت بهداشت برای مبارزه با پشه آئدس حدود ۲۰ درصد است و تمام ارگانها و سازمانها باید وزارت بهداشت را در این زمینه یاری کنند.
به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی در نشست خبری که با موضوع «تب دنگی» امروز، سهشنبه، ۱۲ تیر ماه برگزار شد، اظهار کرد: تمام معاونتهای وزارت بهداشت برای مبارزه با پشه آئدس درگیر هستند. سهم وزارت بهداشت برای مبارزه با پشه آئدس حدود ۲۰ درصد است و تمام ارگانها و سازمانهایی نظیر گمرک، نیروهای مسلح و ... در این زمینه فعال هستد. تمام ارگانها و سازمانها باید وزارت بهداشت را یاری کنند.
به گفته وی، ایران نخستین کشوری بود که توانست پشه آئدس را کشف کند؛ در حالی که بیماری تب دنگی در ایران وجود نداشت.وی ادامه داد: سال ۹۸ پشه آلوده در شهرستان لنگه استان هرمزگان پیدا و موضوع با حساسیت توسط وزارت بهداشت پیگیری شد که با اقدامهای گسترده و راهبرد فعال این وزارتخانه برای پیدا کردن بیماران از سال ۹۸ تا ۲۶ اردیبهشت امسال با وجود تستهای مختلف، هیچ بیماری فعالی که از داخل کشور مبتلا به بیماری شده باشد، در کشور وجود نداشت.
وی با اشاره به مقررات سازمان جهانی بهداشت گفت: یک بیماری که میتواند تبدیل به پاندمی شود باید گزارش شود اما امارات درباره شیوع این بیماری گزارشی ارائه نداده بود. از ۲۶ اردیبهشت تا به امروز، ۱۳۸ نفر به تب دنگی مبتلا شدهاند که از این تعداد فقط ۷ نفر در داخل مبتلا و مابقی وارداتی هستند. از پاکستان 4 مورد و بنین و عمان هرکدام یک مورد و امارات نیز ۱۲۵ مورد ابتلا به کشور وارد شدهاند. تا اوایل خرداد ماه، هیچ مورد انتقال داخلی نداشتهایم.
وی با اشاره به ضرورت بهسازی محیط جهت مقابله با پشه آئدس گفت: باید از جمع شدن آب در محل زندگی خودداری کرد؛ چرا که این پشه قابلیت تخمگذاری در یک قاشق آب را هم دارد؛ در حالی که آب خروجی از کولرها در مناطق جنوبی زیاد است. میزان بارش باران نیز در افزایش این پشه بسیار اثرگذار است و میزان ماندگاری آن زیاد است.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
بیماری تب دنگی بیشتر از کشورهای امارات، عمان و پاکستان وارد کشور میشودمعاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: کیت تشخیص سریع تب دنگی در کشور تأمین شده است.
ادامه مطلب »
ابلاغ سند ملی مبارزه با پشه آئدس برای پیشگیری از گسترش تب دانگمعاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابلاغ سند ملی مبارزه با پشه آئدس برای پیشگیری از گسترش بیماری تب دانگ به دستگاهها خبر داد.
ادامه مطلب »
ثبت ۹۲ ابتلا به تب دنگ در کشور / سمپاشی وزارت بهداشت علیه پشه آئدسمعاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به پشه آئدس و بیماری تب دنگ بویژه در کشورهای حاشیه خلیج فارس، از شناسایی ۹۲ مورد این بیماری در کشور خبر داد و ضمن توصیه به مردم، درباره اقدامات انجام شده جهت جلوگیری از وفور پشه آئدس توضیح داد.
ادامه مطلب »
تب دنگی چیست و چرا در مورد شیوع آن نگرانی به وجود آمده؟اخیرا گونه مهاجمی از پشه در ۱۳ کشور اتحادیه اروپا ازجمله فرانسه، اسپانیا افزایش پیداکرده و کارشناسان گسترش این پشه را بالا رفتن تعداد مبتلایان به تب دنگی در اروپا مرتبط دانستهاند.
ادامه مطلب »
گزش پشه در استانهای شمالی و جنوبی کشور میتواند آئدس باشدمعاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد گزش پشه در استان های شمالی و جنوبی کشور می تواند آئدس باشد.
ادامه مطلب »
شناسایی ۱۲۲ مبتلا به 'تب دنگی'/ وجود 'پشه آئدس' در ۴ استانآخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
ادامه مطلب »