آخرین مهلت ارسال مدارک به فرهنگستان علوم برای جایزه ابوریحان ویژه پژوهشگران جوان برجسته در رشتههای علوم پایه اعلام شد.
به گزارش ایسنا، به منظور تکریم و گرامیداشت پژوهشگران جوان و برجسته کشور که دستاوردهای علمی شاخص و سهم ارزندهای در پیشبرد یکی از رشتههای فیزیک، شیمی، ریاضی، زیستشناسی و زمینشناسی داشتهاند، گروه علوم پایه فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران هر سال یک جایزه به نام جایزه ابوریحان بیرونی، دانشمند پر آوازه ایرانی، به یک نفر از دانشمندان جوان و برجسته در رشتههای علوم پایه کشور که در حوزه تخصصی خود شاخص بوده و از حسن شهرت علمی و اخلاقی برخوردار باشند، اعطا میکند.
* نحوه نامزد شدن به وسیله خود پژوهشگر یا توسط یکی از استادان با سابقه کشور است و این جایزه به هر فرد حداکثر یک بار اعطا خواهد شد. به نقل از روابط عمومی فرهنگستان علوم، متقاضیان تا پایان بهمن ماه فرصت دارند تا مدارک خود را به گروه علوم پایه فرهنگستان علوم ارسال و یا به آدرس [email protected] ایمیل کنند. همچنین جهت تکمیل فرم مشخصات علمی و سوابق آموزشی و پژوهشی به وبگاه فرهنگستان علوم، سایت انجمنهای ریاضی، آمار، فیزیک، شیمی، زمینشناسی و زیستشناسی مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۸۸۶۴۵۵۹۵ دفتر گروه علوم پایه فرهنگستان علوم تماس بگیرند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
جایزه علمی ابوریحانِ فرهنگستان علوم، فراخوان دادتهران- ایرنا- فراخوان دهمین دوره جایزه علمی ابوریحان فرهنگستان علوم، منتشر شد و علاقهمندان تا پایان بهمن ۱۴۰۳ فرصت دارند مدارک خود را برای ورود به این رقابت علمی ارسال کنند.
ادامه مطلب »
اقبال دانشجویان نسبت به رشتههای علوم پایه کمتر استمعاون آموزشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه استان زنجان گفت: در کل کشور به نسبت سالهای گذشته دانشجویان، کمتر به سمت رشتههای علوم پایه تمایل پیدا میکنند.
ادامه مطلب »
فاصلهای بین دانشجو و مدیریت دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان وجود نداردمعاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان گفت: ویژگی خاص دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه این است که برخلاف سایر دانشگاهها ترمی نبوده و فصلی است.
ادامه مطلب »
برای توسعه هوش مصنوعی به توسعه «علوم پایه» توجه شودبه اعتقاد عضو هیات علمی دانشگاه تهران هوش مصنوعی از علوم پایه است و اولین گام برای توسعه آن ایجاد تئوریهای مرتبط با آن خواهد بود و از این طریق میتوانیم صاحب این فناوری شویم، در غیر این صورت مقلد هستیم.
ادامه مطلب »
پیشنهادات محقق دانشگاهی برای توسعه علوم پایه در بنیاد علمبه اعتقاد استاد دانشگاه تهران، بنیاد ملی علم ایران در دیپلماسی علمی تنها نباید به حضور محققان کشور در همایشهای بین المللی اکتفا کند بلکه باید شرایط را برای حضور دانشمندان جهان در کشور فراهم کند و در این زمینه باید در بخشهایی چون صدور ویزا و پذیرایی تسهیل گری کنیم.
ادامه مطلب »
فرمول استاندارد جهانی برای اختصاص اعتبارات پژوهشی به علوم پایهعضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: بر اساس استانداردهای جهانی باید حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد بودجههای پژوهشی به علوم پایه سوق داده شود و ۸۰ تا ۸۵ درصد اعتبارات به سمت علوم تجربی و کاربردی هدایت شود. اگر از استاندارد تبعیت کنیم، یک روند طبیعی را پیمودهایم و در آینده میتوانیم رشد کنیم.
ادامه مطلب »