محکومیت صدیقه وسمقی در دادگاه تجدیدنظر تایید شد حکم یک سال زندان صدیقه وسمقی، پروهشگر دینی و فعال سیای ملیمذهبی، در شعبه ۳۶ تجدید نظر دادگاه انقلاب تایید شد.
جایزه پارلمان اروپا برای آزادی اندیشه به مخالفان دموکراسیخواه الکساندر لوکاشنکو رئيسجمهور بلاروس تعلق گرفت. این جایزه به افتخار آندره ساخاروف دانشمند و مخالف و ناراضی اتحاد جماهیر شوروی سابق به این عنوان نامگذاری شده است.
بابک پاکنیا، وکیل این دو زندانی شامگاه چهارشنبه در توییتر نوشت: «لحظاتی پیش یکی از موکلینم از اوین با من تماس گرفت و گفت امروز مسئولین زندان آمدند و به سمانه نوروزمرادی و منیره عربشاهی و یاسمن آریانی گفتند پاکنیا آمده شما را ببیند و بیایید بیرون! آنها که برای دیدن من میآیند متوجه میشوند دروغ است! هر یک را به شهری منتقل میکنند!»
شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری او را به اتهام"حمایت از گروههای مخالف حکومت در شبکههای اجتماعی" به ۸ سال حبس تعزیری محکوم کرد که این حکم کمی بعد در دادگاه تجدیدنظر به ۳ سال و ۹ ماه کاهش یافت.سمانه نوروز مرادی به سختی بیمار است و علیرغم داشتن شرایط"عدم تحمل حبس"، مقامهای قضایی و امنیتی توجهی به وضعیت جسمی ایشان و رسیدگی به این موضوع انجام نمیدهند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سعید خطیبزاده سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ضمن اعلام این خبر گفت: «جمهوری اسلامی ایران ضمن رد ادعاهای تکراری و گزارشهای ساختگی، ناشیانه و متقلبانه مقامات رژیم آمریکا، بار دیگر تاکید میکند برای تهران هیچ تفاوتی نمیکند کدام یک از دو کاندیدای فعلی راهی کاخ سفید شود.» صدیقه وسمقی در سال ۱۳۹۶ نیز پس از بارگشت از خارج به کشور در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب محاکمه و به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده بود. این حکم بعدا در دادگاه تجدیدنظر به حبس تعلیقی تغییر یافت اما اکنون حکم ۵ سال حبس تعزیری ایشان احیا شده است.علیرضا میریوسفی، سخنگوی هیات نمایندگی ایران در سازمان ملل، در توئيتی اظهارات جان راتکلیف مدیر اطلاعات ملی مبنی بر دخالت ایران و روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را رد کرد.
اما اطلاع از سوابق کیفری شهروندان اروپایی، مستلزم توافق بریتانیا با اتحادیه اروپا برای دسترسی به دادههای بانکهای اطلاعاتی این اتحادیه است. این درحالی است که چندوچون توافق اتحادیه اروپا با بریتانیا پس از برگزیت هنوز روشن نیست.خبرگزاری حقوق بشری"هرانا" در گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در مهر ماه ۱۳۹۹ در ایران نوشت، در این ماه ۱۷ نفر در ایران اعدام شدهاند.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
آخرین خبرهای پنجشنبه ا آبان ۱۳۹۹ | DW | 22.10.2020
ادامه مطلب »
آخرین خبرهای چهارشنبه ۳۰ مهرماه ۱۳۹۹ | DW | 21.10.2020
ادامه مطلب »
آخرین خبرهای پنجشنبه ا آبان ۱۳۹۹ | DW | 22.10.2020
ادامه مطلب »
آخرین خبرهای چهارشنبه ۳۰ مهرماه ۱۳۹۹ | DW | 21.10.2020
ادامه مطلب »
مکرون: مقابله با اسلامگرایی افراطی نبردی طولانی است | DW | 22.10.2020رئیسجمهور فرانسه در مراسم بزرگداشت یاد ساموئل پتی، معلم فرانسوی او را عاشق حرفهاش توصیف کرد و عاملان قتل او را عدهای جبون نامید. امانوئل مکرون گفت که مقابله با اسلامگرایی افراطی باید در چند عرصه دنبال شود.
ادامه مطلب »